Треба купити Google Pixel 9 pro. Знаю, що офіційно не постачається. Але пропозицій валом... І діапазон цін теж дивний. Плюс ще якісь us, jp, row версії... а ще й операторські локі.
Абсолютно все, що у нас сіре. Донька страждала пару років, вчора не витримала і купила в найближчому оффлайн магазині де був потрібного їй кольору і можна було помацати руками. Завдяки сірості та поверненню ПДВ у нас вони дешевші, ніж в офіційних магазинах в Європі. Якшо хочеться максимальної "білості" як не дивно, це Rozeka.EU. У них під час доставки треба самому сплачувати митні платежі, як буде чимало ну і плюс чекати тиждень.
Daugava 15.06.2025 19:50 пишет: Абсолютно все, що у нас сіре. Донька страждала пару років, вчора не витримала і купила в найближчому оффлайн магазині де був потрібного їй кольору і можна було помацати руками. Завдяки сірості та поверненню ПДВ у нас вони дешевші, ніж в офіційних магазинах в Європі. Якшо хочеться максимальної "білості" як не дивно, це Rozeka.EU. У них під час доставки треба самому сплачувати митні платежі, як буде чимало ну і плюс чекати тиждень.
Білость взагалі не цікавить. Просто сьогодні з тих пропозицій, які є в інеті, я не знайшов жодного офлайн магазину на перший огляд. Бачив тільки Ябко, наавіть сьогодні зайшов туди, але там одні яблука. а де донька брала?
Сапожник 15.06.2025 19:56 пишет: Білость взагалі не цікавить.
Білості, як вище зазначили вище, не буває в принципі, але буває всіляке рефарбіш, розлочка (яка може залочитись сама по-собі). Тому або шукайте запакований та перевіряйте тут або тут imei і якщо він вже був активований, або залочений - шукайте інший. В 100% варіант - це amazon , та відправляйте містом - буде приблизно та сама ціна, що тут але це буде 100% новий апарат.
Daugava 15.06.2025 19:50 пишет: Абсолютно все, що у нас сіре. Донька страждала пару років, вчора не витримала і купила в найближчому оффлайн магазині де був потрібного їй кольору і можна було помацати руками. Завдяки сірості та поверненню ПДВ у нас вони дешевші, ніж в офіційних магазинах в Європі. Якшо хочеться максимальної "білості" як не дивно, це Rozeka.EU. У них під час доставки треба самому сплачувати митні платежі, як буде чимало ну і плюс чекати тиждень.
Білость взагалі не цікавить. Просто сьогодні з тих пропозицій, які є в інеті, я не знайшов жодного офлайн магазину на перший огляд. Бачив тільки Ябко, наавіть сьогодні зайшов туди, але там одні яблука. а де донька брала?
Свій купував у ябко, перевіряв вже в магазині імей. Жодних сімок в телефоні не було.
Сапожник 15.06.2025 19:56 пишет: я не знайшов жодного офлайн магазину на перший огляд.
Планували брати MTA.UA - на м.Харківська але у них в наявності саме 9 Pro в той момент не було, тільки під замовлення. Взяли в YA.UA в "Піраміді" на м.Позняки, хоча не подобаються мені всі ці яблучні магазині де 100500 продавців на одного покупця.
Свій купував у ябко, перевіряв вже в магазині імей. Жодних сімок в телефоні не було.
А в них IMEI на коробці чи треба вскривати? Бо написав одному продавцю, а він каже, що не може надати IMEI
А в них IMEI на коробці чи треба вскривати? Бо написав одному продавцю, а він каже, що не може надати IMEI
На коробці. Якщо не надає, значить хоче щось приховати.
На коробці і варто наголошувати, що коробка не має бути відкрита. Бо другу мало бушку не впарили, не в ябко, в іншому магазі.
Реально втикаю вже добу... 128 чи 256 ))) Дивлюсь в свій поточний телефон, там 128, а зайнято 64 за роки три. Там точно половину - то фотки в вайбері/телезі. Я не складаю фотки, регулярно їх фільтрую. Я не тримаю їх на телефоні, вони в мене в хмарі. В іграшки не граюсь... чи треба платити більше? (+5к)
Сапожник 17.06.2025 17:21 пишет: Реально втикаю вже добу... 128 чи 256 ))) Дивлюсь в свій поточний телефон, там 128, а зайнято 64 за роки три. Там точно половину - то фотки в вайбері/телезі. Я не складаю фотки, регулярно їх фільтрую. Я не тримаю їх на телефоні, вони в мене в хмарі. В іграшки не граюсь... чи треба платити більше? (+5к)
я думаю ні , можна ще наприклад купити флешку для фото відео і на всяк випадок зберігати там фото відео, в яблуках є за 35 в наявності
Сапожник 17.06.2025 17:21 пишет: Реально втикаю вже добу... 128 чи 256 )))
У мене в поточному 256, зайнято 78, це за рік з усіма архівами з минулих років . В моєму випадку різниця була значно менше 5000 гривен, тому я особо не вагався щодо мати почуття свободи чи нагадувати власну жабу.
Мала взяла 256, але досі не юзає, бо чекає на захисне скло та чохол. Тимчасовий чохол за 2 копійки, взятий у продавана на Розетке, хоч і підійшов, юзати його бажання не виникло, він тупо під звичайну 9-ку, а не 9 pro, хоч і наліз, камерами користуватися не можна.
Сапожник 17.06.2025 17:21 пишет: Реально втикаю вже добу... 128 чи 256 ))) Дивлюсь в свій поточний телефон, там 128, а зайнято 64 за роки три. Там точно половину - то фотки в вайбері/телезі. Я не складаю фотки, регулярно їх фільтрую. Я не тримаю їх на телефоні, вони в мене в хмарі. В іграшки не граюсь... чи треба платити більше? (+5к)
я думаю ні , можна ще наприклад купити флешку для фото відео і на всяк випадок зберігати там фото відео, в яблуках є за 35 в наявності
35 багато в кого є. Але в яблуках "дівчачій" колір тільки
Дякую за посилання в приваті, намагався відповісти, але щось помилки 500 сипалась
Виділив ключове. Думаю не варто переплачувати. Але, в майбутньому, 256 буде легше продати, можливо це теж потрібно врахувати.
35 багато в кого є. Але в яблуках "дівчачій" колір тільки
Дякую за посилання в приваті, намагався відповісти, але щось помилки 500 сипалась