autoua
Autoua.netФорумІнформатика та побутова електроніка

А як Пікселі від Гугла купляють? (2/2)

продавець прохолоди **
53 года (26 лет за рулем), Киев
С нами с 17.12.2008

Re: А як Пікселі від Гугла купляють? [Re: Сапожник]
      18 июня 2025 в 12:01 Гілками

Сапожник 17.06.2025 23:08 пишет:

egorka 17.06.2025 17:56 пишет:

Сапожник 17.06.2025 17:21 пишет:

Реально втикаю вже добу... 128 чи 256 )))
Дивлюсь в свій поточний телефон, там 128, а зайнято 64 за роки три. Там точно половину - то фотки в вайбері/телезі.
Я не складаю фотки, регулярно їх фільтрую. Я не тримаю їх на телефоні, вони в мене в хмарі. В іграшки не граюсь... чи треба платити більше? (+5к)

я думаю ні , можна ще наприклад купити флешку для фото відео і на всяк випадок зберігати там фото відео, в яблуках є за 35 в наявності

35 багато в кого є. Але в яблуках "дівчачій" колір тільки

Дякую за посилання в приваті, намагався відповісти, але щось помилки 500 сипалась

бажаю вдалої покупки

Роздрукувати   Нагадати!   Сповістити модератора   Відправити по E-mail
Хамло **
Animal Farm
С нами с 21.04.2008

22 июня 2025 в 11:39 Гілками

я брав минулого року 7про в соті. стояла сімка американскього оператора. поставив водафон. жодних проблем.

Супер писатель! ****
48 лет (30 лет за рулем), Киев
С нами с 16.08.2005

22 июня 2025 в 12:20 Гілками

The end

У зв'язку з нерегулярністю поставок сіряка, замовляв як тільки з'явилась потрібна модель в потрібному кольорі. Вимушений був зачекати, бо всюду скінчились. Розглядав магазини, що хоча б якось не схожі на "одноднєвки". В даному випадку першими вискочили "ябко", які, наприклад в Лавині, мають навіть дві офлайн точки.

Замовив, передзвонили, сказали, що відправляють НП на магазин - буде за два дні.
Після повідомлення, що вже на точці, я понаписував собі "корисних" посилань і пішов.
Не вскриваючи перевірив IMEI, мало що в перевірках зрозумів, але побачив головне, що unlocked і пробився в британському регіоні. Далі, .... розпаковка... але гроші вперед Пломби наче цілі, всередині наче ідеал, претензій нема, ввімкнувся.
Гарантія від магазина 30 днів, по google-store б'ється 2 роки, прив'язано в моєму акаунті з дня мого ввімкнення.

Ну далі нічого нового... Важко перейти на щось нове, коли попереднім брендом (xiaomi) користувався років 10-15. Деяких речей тупо не вистачає або ще не знайшов (скріншот трьом пальцями, вбудований рекордер відео з екрана, ...) Розмір трошки менше ніж у попереднього, але хз чи треба був мені "лопата". Хоча на лопаті можна було шрифт трошки більше зробити без проблем з переносами слів. Бісить трошки випираюча камера, тим паче вона для мене не основна і я навіть на її параметри не дивився. Мегакосмічні ціни на акусесуари - скло в магазині 800, чохол 1800, ... але тут алі допоможе.
Трошки хвилюсь за енергонезалежність, бо не звик я телефони заряджати щодня і тим паче двічи в день ))) Щось не дуже зрозуміло з роботою застосуноків в фоні - це була в мене основна проблема на ксяомі, що я навіть відкотився з гіпероса назад на муі. Наче й проблем нема, але один раз було, що я відкрив телегу і отримав купу нових повідомлень після цього. Може збіг обставин.
Дуже незвично відбиток пальця на склі - я звик, що він на кнопці, якою я й вмикав, й розмову закінчував. А тут вона взагалі, не там, де звик, над кнопками гучності.

В підземному паркінгу здалося, що ксяомі ловив сигнал краще, що мобільний зв'язок, що віддалену точку доступу, але невпевнений, бо один там раз був. Активував собі voWiFi та voLTE бо дома з GSM проблеми, а вай-фай є завжди. Це жлобство від гугла лочити його.

Перенос програм виконався автоматично, майже усі переїхали, навіть деякі ті, які не очікував і деякі ті, які непотрібні були ))) Навіть налаштування деякі переїхали неочікувано, типа developer mode, а також обої ксяомівські.
Залишалось тільки вбити логіни паролі. покліпати очима, попосміхатися в камеру, посканувати QR

Одна з основних вимог - нормальна швидка робота з АА, Waze та обробкою голосових запитів - проблему вирішено. Навіть дозволив собі перейти повністю на український інтерфейс незважаючи на пов'язане з цим вимкнення кириличної клавіатури в АА )))

Пс. Дяка усім, хто відписувався і відповідав.

Хамло **
Animal Farm
С нами с 21.04.2008

22 июня 2025 в 16:08 Гілками

я довго звикав після сяомі і до певних речей так і не звик, але в цілому зовсім інштй рівень. думаю не розчарує. айфон взагалі бісить в порівнянні )

продавець прохолоди **
53 года (26 лет за рулем), Киев
С нами с 17.12.2008

Re: А як Пікселі від Гугла купляють? [Re: US7IGN]
      22 июня 2025 в 18:35 Гілками

US7IGN 22.06.2025 16:08 пишет:

я довго звикав після сяомі і до певних речей так і не звик, але в цілому зовсім інштй рівень. думаю не розчарує. айфон взагалі бісить в порівнянні )

чим бісить айфон?

YSK
V.I.P **
46 лет (27 лет за рулем), Киев
С нами с 14.05.2007

23 июня 2025 в 09:06 Гілками

Сапожник 22.06.2025 12:20 пишет:

The end

У зв'язку з нерегулярністю поставок сіряка, замовляв як тільки з'явилась потрібна модель в потрібному кольорі. Вимушений був зачекати, бо всюду скінчились. Розглядав магазини, що хоча б якось не схожі на "одноднєвки". В даному випадку першими вискочили "ябко", які, наприклад в Лавині, мають навіть дві офлайн точки.

Замовив, передзвонили, сказали, що відправляють НП на магазин - буде за два дні.
Після повідомлення, що вже на точці, я понаписував собі "корисних" посилань і пішов.
Не вскриваючи перевірив IMEI, мало що в перевірках зрозумів, але побачив головне, що unlocked і пробився в британському регіоні. Далі, .... розпаковка... але гроші вперед Пломби наче цілі, всередині наче ідеал, претензій нема, ввімкнувся.
Гарантія від магазина 30 днів, по google-store б'ється 2 роки, прив'язано в моєму акаунті з дня мого ввімкнення.

Ну далі нічого нового... Важко перейти на щось нове, коли попереднім брендом (xiaomi) користувався років 10-15. Деяких речей тупо не вистачає або ще не знайшов (скріншот трьом пальцями, вбудований рекордер відео з екрана, ...) Розмір трошки менше ніж у попереднього, але хз чи треба був мені "лопата". Хоча на лопаті можна було шрифт трошки більше зробити без проблем з переносами слів. Бісить трошки випираюча камера, тим паче вона для мене не основна і я навіть на її параметри не дивився. Мегакосмічні ціни на акусесуари - скло в магазині 800, чохол 1800, ... але тут алі допоможе.
Трошки хвилюсь за енергонезалежність, бо не звик я телефони заряджати щодня і тим паче двічи в день ))) Щось не дуже зрозуміло з роботою застосуноків в фоні - це була в мене основна проблема на ксяомі, що я навіть відкотився з гіпероса назад на муі. Наче й проблем нема, але один раз було, що я відкрив телегу і отримав купу нових повідомлень після цього. Може збіг обставин.
Дуже незвично відбиток пальця на склі - я звик, що він на кнопці, якою я й вмикав, й розмову закінчував. А тут вона взагалі, не там, де звик, над кнопками гучності.

В підземному паркінгу здалося, що ксяомі ловив сигнал краще, що мобільний зв'язок, що віддалену точку доступу, але невпевнений, бо один там раз був. Активував собі voWiFi та voLTE бо дома з GSM проблеми, а вай-фай є завжди. Це жлобство від гугла лочити його.

Перенос програм виконався автоматично, майже усі переїхали, навіть деякі ті, які не очікував і деякі ті, які непотрібні були ))) Навіть налаштування деякі переїхали неочікувано, типа developer mode, а також обої ксяомівські.
Залишалось тільки вбити логіни паролі. покліпати очима, попосміхатися в камеру, посканувати QR

Одна з основних вимог - нормальна швидка робота з АА, Waze та обробкою голосових запитів - проблему вирішено. Навіть дозволив собі перейти повністю на український інтерфейс незважаючи на пов'язане з цим вимкнення кириличної клавіатури в АА )))

Пс. Дяка усім, хто відписувався і відповідав.

Звикнеш швидко, забудеш про купу не потрібного хламу від сяомі, якій дійсно не потрібний. Наекранний сенсор то топчик, просто не було в тебе сяомі з нормальним екраном. Також чудово працює фейс айді. У себе на 7 встановив обмеження по заряду до 80%, увечері зазвичай залишок 15-20. Взагалі апаратом дуже задоволений.

YSK
V.I.P **
С нами с 14.05.2007

23 июня 2025 в 09:08 Гілками

айфон взагалі бісить в порівнянні )

Цікаво чим він бісить? Те що різні ОС і не маючи досвіду з айфоном трохи не звично, то дрібниці, теж звикається дуже швидко.

приверженец *
Киев
С нами с 29.05.2010

Re: А як Пікселі від Гугла купляють? [Re: YSK]
      23 июня 2025 в 13:12 Гілками

YSK 23.06.2025 09:08 пишет:

Цікаво чим він бісить? Те що різні ОС і не маючи досвіду з айфоном трохи не звично, то дрібниці, теж звикається дуже швидко.

Тут питання може бути по іншому поставлене,а що я отримаю в айфоні такого,чого немає в пікселі?Заради чого змінювати екосистему.Щоб що?В мене зараз в користуванні s24ultra і в сина pixel9pro xl,в дружини звичайно айфон.Так ось періодично беру поклацати піксель і в деяких моментах він мені більше подобається ніж s24ultra-не така лопата,немає цієї купи непотрібних додатків як у самсунг,швидкий,класні фотки,підтримка купа років .Щодо айфона,ну смартфон як смартфон,нічого видатного в ньому для себе я не бачу.Дружині він подобається,бо в неї купа всього від епла,зручно.

YSK
V.I.P **
С нами с 14.05.2007

Re: А як Пікселі від Гугла купляють? [Re: control]
      23 июня 2025 в 13:34 Гілками

control 23.06.2025 13:12 пишет:

YSK 23.06.2025 09:08 пишет:

Тут питання може бути по іншому поставлене,а що я отримаю в айфоні такого,чого немає в пікселі?Заради чого змінювати екосистему.Щоб що?В мене зараз в користуванні s24ultra і в сина pixel9pro xl,в дружини звичайно айфон.Так ось періодично беру поклацати піксель і в деяких моментах він мені більше подобається ніж s24ultra-не така лопата,немає цієї купи непотрібних додатків як у самсунг,швидкий,класні фотки,підтримка купа років .Щодо айфона,ну смартфон як смартфон,нічого видатного в ньому для себе я не бачу.Дружині він подобається,бо в неї купа всього від епла,зручно.

Та питання було стосовно бісить. Мене особисто не бісить, але й перходити на Епл поки не планую, Піксель подобається всім. В сім'ї наразі 13 звичайний та 16 про макс, між цими апаратами різниця суттєва, а також мій Піксель 7, порівнювати його можна з 13, але чи є сенс це робити я хз. Стосовно, що отримаєш, отримаєш новий смартфон, все.

СуперСтар **
Днепро...довск
С нами с 11.11.2005

23 июня 2025 в 15:09 Гілками

Мене (після сяомі в айфоні) бісить функціонал камери.
90 % моїх фото це документи. В сяомі: відкрив фото, вибрав "документ", сфоткав відправив обрізаний документ без фото навколишнього оточення.
В айфоні - нотатки, сканувати.... відправив... Привчився, але спочатку бісило.
Бісить коли відкриваєш в телезі відео , потім його звернути свайпо і майже завжди не виходить. В сяомі все зручно віртуальною кнопкою "назад" робиться.

Хамло **
Animal Farm
С нами с 21.04.2008

23 июня 2025 в 15:21 Гілками

з дрібниць - доступ до коми. з суттєвого - дуже важко знайти потрібні файли, які присилають в месенджери, а як їх з компа подивитися чи зкинути на комп, взагалі не знайшов. тому прошу все присилати на пошту, що зручно мені, але бісить інших. в принципі, якщо по ньому тільки дзвонити, то все ок.

YSK
V.I.P **
С нами с 14.05.2007

23 июня 2025 в 15:58 Гілками

US7IGN 23.06.2025 15:21 пишет:

з дрібниць - доступ до коми. з суттєвого - дуже важко знайти потрібні файли, які присилають в месенджери, а як їх з компа подивитися чи зкинути на комп, взагалі не знайшов. тому прошу все присилати на пошту, що зручно мені, але бісить інших. в принципі, якщо по ньому тільки дзвонити, то все ок.

А хто забороняє використовувати десктопні версії меседжерів? Надісланий документ буде автоматом і на телефоні, і на компі. В вайбері є "Мої нотатки", той самий електронний обліковий документ відправляєш з Резерв+ в "Мої нотатки" і одразу бачиш його на компі. Взагалі жодних проблем.

YSK
V.I.P **
С нами с 14.05.2007

Re: А як Пікселі від Гугла купляють? [Re: мелкий-2]
      23 июня 2025 в 16:06 Гілками

мелкий-2 23.06.2025 15:09 пишет:

Мене (після сяомі в айфоні) бісить функціонал камери.
90 % моїх фото це документи. В сяомі: відкрив фото, вибрав "документ", сфоткав відправив обрізаний документ без фото навколишнього оточення.
В айфоні - нотатки, сканувати.... відправив... Привчився, але спочатку бісило.
Бісить коли відкриваєш в телезі відео , потім його звернути свайпо і майже завжди не виходить. В сяомі все зручно віртуальною кнопкою "назад" робиться.

В Пікселя навіть вибирати нічого не потрібно, навів на документ і натиснув на спливаючий запит "Сканувати документ". Тільки но перевірив, працює коректно.
В ответ на:

Як відсканувати документ за допомогою додатка Камера
Відкрийте додаток Google Камера на телефоні або планшеті Pixel.
Наведіть камеру пристрою на документ. Зачекайте, доки з’явиться запит "Сканувати документ".
Натисніть Сканувати документ.
Виконайте вказівки на екрані.
Щоб видалити будь-яку частину документа, унизу натисніть значок а потім Застосувати.
Щоб зберегти документ, угорі праворуч натисніть Готово а потім виберіть Зберегти, Завантажити або Поділитися.
Як відсканувати документ за допомогою додатка Диск
На телефоні або планшеті Pixel відкрийте додаток Диск Google Drive icon.
Щоб відсканувати документ, унизу праворуч виберіть один із наведених нижче варіантів.
Натисніть значок Додати а потім значок Scan.
Натисніть значок .
Наведіть камеру пристрою на документ. Зачекайте, доки з’явиться запит "Сканувати документ".
Натисніть Сканувати документ.
Виконайте вказівки на екрані.
Щоб видалити будь-яку частину документа, унизу натисніть значок а потім Застосувати.
Щоб зберегти документ, угорі праворуч натисніть Готово а потім виберіть Зберегти, Завантажити або Поділитися.

Autoua.netФорумІнформатика та побутова електроніка
Додаткова інформація
0 користувачів і 6 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Модератор:  AlMat, Yorc, moderator 

Роздрукувати всю тему

Права
      Ви не можете створювати нові теми
      Ви не можете відповідати на повідомлення
      HTML дозволений
      UBBCode дозволений

Рейтинг:
Переглядів теми: 1272

Оціните цю тему

Перейти в

Правила конференції | Календар | FAQ | Карта розділу | Мобільна версія