Там я міг спокійно доторкнутися до торпедо, чи керма в спеку +33+35, сидіння теж більш-менш. В Форді зараз - можна реально обпектися
Поперечитуйте самі що пишете
В ответ на: у мене по заводу атермальне скло по кругу і через нього панель нагрівається також не слабо
Панель нагрівається через лобове скло. ВОНО НЕ ТОНУЄТЬСЯ - це заборонено безпекою дорожнього руху.
Я щоб кермо і панель не грілися просто кидаю на них "шторку". Стандатрної як раз вистачає на ширину панелі
Тонується. Реч про атермальне скло, не про плівку. І на склі є така табличка, де вказано "Transp 75% min" На бічних 70%. Є доречі і кольорова "тоніровка". Блакитна на Рено, блакитна або зелена на Мерседес. Щоправда, на Мерс це опція.
В мене НЕ тоноване, а заводське скло атермальные не Еспейсі було. Через нього навіть чіп СКД не спрацьовував, доводилося руку висовувати у вікно, щоб шлагбаум відкрити
Завжди всі машини були тільки ззаду затоновані, Дюранго приїхав затонованим спереду теж. Не дуже темно, в тон заводської тоніровки ззаду.
Поїздив зиму, обідрав [*****]. Поперше нічого не видно при паркуванні ввечері, подруге у мене мозок ламається коли погляд переводиш з вітрового нетонованого на тоноване бокове при русі.
Researcher 18.06.2025 08:22 пишет: Не дуже темно, в тон заводської тоніровки ззаду.
Мабуть все ж дуже. Бо у мене лобове не тоноване, а бокове тоноване 20 по заводському атермальному склу, відчуття дискомфорту якщо переводити погляд відсутнє.
Мабуть все ж дуже. Бо у мене лобове не тоноване, а бокове тоноване 20 по заводському атермальному склу, відчуття дискомфорту якщо переводити погляд відсутнє.
Може й так. Але дивлюсь на машини біля дому, вони всі наглухо затоновані спереду. Чи то я такий чутливий, чи інші такі стрьомні, що сховатись важливіше, ніж бачити, хз.
Може й так. Але дивлюсь на машини біля дому, вони всі наглухо затоновані спереду. Чи то я такий чутливий, чи інші такі стрьомні, що сховатись важливіше, ніж бачити, хз.
Я коли останній раз тонував, то хлопці дивувались чому я прошу 20, а не як всі 15, 10, а то й 5 попереду. Позаду у мене 15, передні бокові 20, дуже комфортно в любий час і любу погоду.
Зи якось підвозив колегу дружини, чоловік якої адепт не тонованих авто, то вона здивувалась, що в авто на сонці комфортно і гарний огляд при цьому.
Researcher 18.06.2025 09:57 пишет: Але дивлюсь на машини біля дому, вони всі наглухо затоновані спереду. Чи то я такий чутливий, чи інші такі стрьомні, що сховатись важливіше, ніж бачити, хз.
та ззовні навіть моя сприймається як затонована темно, хоча насправді нічого взагалі нема, крім заводського скла.
Researcher 18.06.2025 09:57 пишет: Але дивлюсь на машини біля дому, вони всі наглухо затоновані спереду. Чи то я такий чутливий, чи інші такі стрьомні, що сховатись важливіше, ніж бачити, хз.
Багато людей не розуміють, що роблять.
Потім в похмуру погоду опускаються вікна та морди висовуються на вулицю - бо нічого не видно