Не знати Юру - це ганебна неповага до форуму. В партнерах велика тема э. Вын регулярно читаэ та контакти там э актуальні Я нещодавно питав варто чи поки зачекати міняти тріснувщий склопаккет.
Traktop 17.06.2025 12:20 пишет: Після сьогоднішнього прильоту, пошкодило вікна. Не закриваються, балконні двері зірвало з петель. Порекомендуйте спеціаліста на ремонт/заміну вікон
зкинув контакт в особисті - теж саме...дуже швидко приїхав
Вибачте ща офф Але питання, може хтось порадить. Як краще під час таких... тримати вікна (металопластик).Зараз літо. Відкритими провітрювання, на зимовому провітрюванні, закритими? Сьогодні вікна, що були на провітрювання повиривало/відкривало, але лагодити не довелося, ручками та деякими словами (зрозуміло на чию адресу) вставили на місце. але якщоб було зимове? або були зачинени?
ps. зачинені усі ціли, але вони с іншого боку дома, тому не показник
A2N 17.06.2025 21:20 пишет: Вибачте ща офф Але питання, може хтось порадить. Як краще під час таких... тримати вікна (металопластик).Зараз літо. Відкритими провітрювання, на зимовому провітрюванні, закритими? Сьогодні вікна, що були на провітрювання повиривало/відкривало, але лагодити не довелося, ручками та деякими словами (зрозуміло на чию адресу) вставили на місце. але якщоб було зимове? або були зачинени?
Кажуть, що краще всього відкритими. Або прикритими, але щоб мали змогу відкритись. Тоді при ударній хвилі є шанс, що скло вціліє. Може ще треба амортизатор якийсь. Типу пляшки з водою. Щоб рама не гепалась об стіну. Якщо провітрювання - імхо, рама все одно зафіксована і вибух виб'є скло.
прикрити створку рами але ручку залишити у відкритому положенні не повертаючи, якщо рама самовільно відкривається підперти пластиковою пляшкою з водою. Це збереже замки рами від виривання вибуховою хвилею, створка відкриється. Але це спрацює лише при значній відстані від епіцентру вибуху.
A2N 17.06.2025 21:20 пишет: Вибачте ща офф Але питання, може хтось порадить. Як краще під час таких... тримати вікна (металопластик).Зараз літо. Відкритими провітрювання, на зимовому провітрюванні, закритими? Сьогодні вікна, що були на провітрювання повиривало/відкривало, але лагодити не довелося, ручками та деякими словами (зрозуміло на чию адресу) вставили на місце. але якщоб було зимове? або були зачинени?
особисті знов не працюють. @Абрвалг треба заміна двох вікон та балконного блоку а може якщо витягнемо по грошам ще й скління балкону на 2 кімнатний хрущ. Відрадний. Якщо буде в розстрочку то буде величезним плюсом. 067сім29п'ять385 вайбер-телега мені. Вікна треба моїй тітці. Заодно може хто візьмется недорого поставити раму дверей на місце бо є болгарка та перф но немає другої пари рук та зварювального
зкинув контакт в особисті - теж саме...дуже швидко приїхав
а можна і мені на всяк випадок? бо знаю що вікна з дверима постраждалі, але поки не знаю наскількі
звісно -але я не знаю по вартості то дорого чи дуже дорого ))) бо мені важливо було оперативно усунути наслідки
Я замовляв у Юри кілька проєктів, у т.ч. вікна у спальні дитячого садочку де тоді мій малий спав (батьки скидалися). І своїм колегам рекомендував і вони також замовляли. Завжди виходило так: якщо порахувати не абстрактне вікно/балкон, а вже конкретне замовлення то у Юри виходило дешевше, ніж в інших місцях. Коли у садочку робили то один з батьків, з будівельного бізнесу, навіть звинувачував, що я хочу посередницькі отримати. Але коли роздивився Юрину пропозицію, то не тільки зняв усі звинувачення, а ще й попросив контакти, щоб на якийсь свій обʼєкт замовити. І ще дуже важлива перевага співпраці з Юрою: якщо виникають якісь проблеми (наприклад у садочку швидко зламалася одна ручка на вікн, у мене луснув склопакет) то він швидко і без заперечень присилає когось чи сам їде і усе виправляє безкоштовно. І ще одна важлива позитивна риса Юра радить як краще зробити. Не настійливо і якщо ти не згоден то зробить як ти хочеш, але за власним досвідом - юрини поради треба уважно слухати і максимально їм слідувати.
Djohny 18.06.2025 01:17 пишет: особисті знов не працюють. @Абрвалг треба заміна двох вікон та балконного блоку а може якщо витягнемо по грошам ще й скління балкону на 2 кімнатний хрущ. Відрадний. Якщо буде в розстрочку то буде величезним плюсом. 067сім29п'ять385 вайбер-телега мені. Вікна треба моїй тітці. Заодно може хто візьмется недорого поставити раму дверей на місце бо є болгарка та перф но немає другої пари рук та зварювального
ось в його темі написали телефон його ноль98)66один-35-7один Юра
Звів Юру та тітку, Юра був готовий завтра на 8.30 відправити людину поміряти але... "⚡️В постраждалій від удару багатоповерхівці обвалилися сходи.
У Солом’янському районі в 5-поверхівці обвалився міжповерховий проліт. Через руйнування евакуювали п’ятьох мешканців. " Повиганяли 2 підїзда, ночкйте де хочете... У 21 годині. Тітку з кішка и забрали до себе але тепер не зрозуміло коли тітка потрапить до квартири. При тому що її під'їзд не основний постраждавший. Ще й двері там тільки картонні 60 року на замку який тримається на 2 шурупах бо його вигнуло, металеві двері вирвало на... Чекаємо рішення , може бути що будинок взагалі відселити будуть.
Лех, я розумію що зараз в тебе багнюка між вухами. Але негайно починай оформлювати ушкодження майна. Ці будинки вже в переліку на відшкодування. Що і скільки буде видно, але зареєструвати треба як найшвидще.
kkk_GAZ240 19.06.2025 10:52 пишет: Лех, я розумію що зараз в тебе багнюка між вухами. Але негайно починай оформлювати ушкодження майна. Ці будинки вже в переліку на відшкодування. Що і скільки буде видно, але зареєструвати треба як найшвидще.
На є-відновлення вже відправив але заяву на відшкодування не дали відправити бо квартири ще нема у ЄДРП, По страховці що копи що ЖЕК акт ніяк не дадуть. Зараз тітка поїде в штаб та може там видряпає. Тим більше що є велика вірогідність що таки її під'їзд теж закриють на відновлення.
kkk_GAZ240 19.06.2025 10:52 пишет: Лех, я розумію що зараз в тебе багнюка між вухами. Але негайно починай оформлювати ушкодження майна. Ці будинки вже в переліку на відшкодування. Що і скільки буде видно, але зареєструвати треба як найшвидще.
якщо там впали сходи - будинок переведуть в аварійний і е-відновлення не буде. І якщо там дійсно щось падає без землетрусу - це дуже погано.