Скоро буде потрібно робити подарунок, але навіть не уявляю що треба купувати, а на що не звертати увагу. На скільки подивився асортимент вони бувают от прям з народження (0) і до 12ти років... Бувають на виріст з 0 і дали вкладиши.. Рекомендуйте, отут той випадок коли економити на безпеці дитини не має сунсу, але й "усі гроші світу" вивалювати те ж якось тяжковасто. Ну і які бренди рекомендовані? Бо окрім Chicco я нічого не знаю.
Мій в чікко і їздив. У такому: сторінка Щось цінник на нього став зовсім неадекватним. Але перевага у тому, що як купили крісло ще малючку, так і до досягнення зросту 145 см у ньому їздив. А потім просто вже без крісла можна. Ну і американська версія (ця, з пасками під ісофікс) зручніша за європейську (з жорсткими кріпленнями до ісофіксу).
Дитина вже народилася? В батьків є власне авто? Всіх своїх дітей возила так: 1. З народження люлька 0+ 2. Потім автокрісло Рекаро (в нас були Монза). 3. Потім зробила з тих крісел бустери (вони розбираються, але технічно це не зовсім передбачено).
Ну якщо не зраджує память. То одні з кращих Britax Але у самого було Chicco спочатку коляска 3в1 що включала автокрісло групи 0+. Потім 1 Maxi-cosi. І вже потім знову Chicco 2-3. Є доречі краш-тести апвтокрісел. Двитися з бюджету. Chicco по суті економ
sashkaa 25.06.2025 15:44 пишет: Ну якщо не зраджує память. То одні з кращих Britax Але у самого було Chicco спочатку коляска 3в1 що включала автокрісло групи 0+. Потім 1 Maxi-cosi. І вже потім знову Chicco 2-3. Є доречі краш-тести апвтокрісел. Двитися з бюджету. Chicco по суті економ
Може і так. Але перевага згаданого мною Chicco у тому, що як поклали туди новонародженого, так він і виліз з того крісла як доріс до 145 см. І нічого не треба міняти.