Власне сабж. Сьогодні заїхав до знайомого майстра в гараж поміняти мастило. І запитав у нього стосовно заправки кондиціонера. Модного апарату у нього не має з 2 шлангами і цифровим керуванням, який підключається десь на пів години до авто. У нього просто балон з фреоном і манометр. Він підключив до магістралі, завели авто, увімнули кондиціонер - дує холодне повітря а він каже що тиск в магістралі не нормативний судячи по манометру. Ще відсотків 20-25 треба додати. Я запитав про мастило - він каже що мастило там завджи є і треба лише фреон додавати. Що скажуть камради, чи можна народними способами заправлятись від балону, чи краще поїхати на СТО з фірмовим апаратом?
Кондьор це тонка штука. Ніяких докачок і перевірок тиску. Правильно - це відкачати до вакуума систему. У кожної машини є чітка пропорція -- кількість холодагенту + % відношення мастила. Якщо негерметична система і постійно докачувати, то починається масляний голод компресора. Тому вакуум. Якщо є натяки на негерметичність то закачується система з індикатором. Щоб побачити у УФ де протікання. У кожної машини є наклейка з кількістю холодагенту, якщо нема то є каталоги. І перекачати теж зло, компресор може хапанути гідроудар. Вже є гіркий досвід, колись качнули мені Пассат Б6
svized 18.06.2025 20:25 пишет: Кондьор це тонка штука. Ніяких докачок і перевірок тиску. Правильно - це відкачати до вакуума систему. У кожної машини є чітка пропорція -- кількість холодагенту + % відношення мастила. Якщо негерметична система і постійно докачувати, то починається масляний голод компресора. Тому вакуум. Якщо є натяки на негерметичність то закачується система з індикатором. Щоб побачити у УФ де протікання. У кожної машини є наклейка з кількістю холодагенту, якщо нема то є каталоги. І перекачати теж зло, компресор може хапанути гідроудар. Вже є гіркий досвід, колись качнули мені Пассат Б6
дякую за інфу, не буду вимахуватись - поїду на сервіс з апаратом відкачки.
ні в якому разі... тільки через нормальний автомат по заправці кодиціонера... знаю випадки коли трубки роздувало чи компрессор виходив з ладу після таких маніпуляцій. пс. Денсо ті що ставлять на конвеєрі і ті що в роздріб продають, по якості відрізняються, тому треба берегти оригінальний компресор.