Привіт. Може мені хтось пояснити як таке відбувається і що можна зробити. На смарті встановлено декілька іграшок. І от одна (не реклама) "Імперія пазлів" дивно себе поводить. Від мобільного інтеренту Водафон та Київстар, через вай-фай провайдера Ланет (роутер Кінетик) завантажується нормально. А от на іншій квартирі, де провайдер Воля-Кабель (роутер старенький Асус) по вай-фаю не запускається. Всі інші ігри норм. При чому це вже не вперше. Виникає час від часу і через деякий час знову працює нормально. Ніяких налаштувань не змінював. Рутер перезавантажував.
Та наче з цим все Ок. Small Giant Games – це компанія з розробки мобільних ігор, що базується в Гельсінкі, Фінляндія. Вона була заснована в 2013 році колишніми співробітниками виробника мобільних ігор Sulake.
Вероятно, при старте периодически тянет рекламу с какого-то забананенного Волей айпи. Потому и проявляется через раз. Такая хрень была еще в начале 22 года, когда многие сайты/игры тянули рекламу с х@яндекеса.
У мене було таке що покемон го працював з усіх мобільних мереж, вдома у мене з вайфая працював, а у сестри з вайфая не конектився. Через раз вдавалося "обдурити", підключившись через мобільну мережу а потім стрибнути на вайфай але якось через раз. Але з якихось пір проблема пішла, імовірно з чергової версії гри.
GreenMile 20.06.2025 11:44 пишет: Вероятно, при старте периодически тянет рекламу с какого-то забананенного Волей айпи. Потому и проявляется через раз. Такая хрень была еще в начале 22 года, когда многие сайты/игры тянули рекламу с х@яндекеса.
Не впевнений. В цій грі посилання на рекламу зявляється декілька разів на день для отримання певного ресурсу. Але при запуску точно нічого не має. І головне, що ччерез деякий час проблема зниками просто так.