Сергёга 22.06.2025 14:52 пишет: а також для обробки після чистки. не знаю чи важливо для вибору засобу, але пластик дуууже м'який, майже як гума
PS щось чорний пластик з імітацією поверхні шкіри хоч і виглядає непогано, але зло ще те в плані прибирання
Два полюси. 1. Циганостайл. Блищить щопипець! Красота. В дорозі робиш ще один слой покриття. Матом. Бо блікує так само. 2. Матове покриття. Наче і покрив, а наче і немає ефекту. Нащо гроші викинув?
Сергёга 22.06.2025 14:52 пишет: а також для обробки після чистки. не знаю чи важливо для вибору засобу, але пластик дуууже м'який, майже як гума
PS щось чорний пластик з імітацією поверхні шкіри хоч і виглядає непогано, але зло ще те в плані прибирання
спробуй К2 Засіб для очищення пластику PURIO PRO нейтральний тригер 1 л
Я для чистки всего использую изопропиловьій спирт! Он даже глюган отклеивает без последствий для поверхности Просто волшебньій спирт ( не вздумайте пить - волшебство будет яркое, но недолгое). Если плохо работает, то 50/50 с калошей - минус чем-то протирать уже от смеси надо, калоша долго воняет.
Я для чистки всего использую изопропиловьій спирт! Он даже глюган отклеивает без последствий для поверхности Просто волшебньій спирт ( не вздумайте пить - волшебство будет яркое, но недолгое). Если плохо работает, то 50/50 с калошей - минус чем-то протирать уже от смеси надо, калоша долго воняет.
а навіщо таке для авто, ти ж сам пишеш що воно воняє, пластик на картах дверей можна і милом відмити
а навіщо таке для авто, ти ж сам пишеш що воно воняє, пластик на картах дверей можна і милом відмити
Єто с калошей воняет - но то если сильно грязно. А спирт почти без запаха и моет хорошо именно пластики, особенно от клеев после скотчей и т.п.
Єто с калошей воняет - но то если сильно грязно. А спирт почти без запаха и моет хорошо именно пластики, особенно от клеев после скотчей и т.п.
ну якщо скоч, клей то тоді да можливо це гарна штука
В мене не скотч та клей,а саме пилюка, яку пилосос не тягне (така дрібна дуже як якийсь наліт) так от вона застрягла в узорах типу шкіри (канавки, якими узор формується). Милом не дуже бере
Dorosh 24.06.2025 11:06 пишет: Думаю в них усе нормальне, користуюся хімчисткою, то норм. І відгуків поганих про них не чув.
Також користуюсь хімчисткою, дуже ок. Докупляв одразу ручний пінник на 150мл, та вже пізніше докупив щітку з кінського волосу. Думаю вона і по пластику відпрацює. На бежевому шкірзамі сусідської Кіа, відпрацювало на відмінно.