не погоджуюсь, по у місті дороги рівні і дискомфорт від рами та мостів мінімальний, зате комфорт паркування, оглядовість та навіть 0-60 будуть кращі. До речі, витрати пального компенсуються високою ціною на бв, мій 16 річний джимнік пішов за 8.3 при купівлі за 17.
Жоден конкурент не зрівняється з Джимні по зручності парковки та прохідності. Інших плюсів я не бачу ні одного.
не погоджуюсь, по у місті дороги рівні і дискомфорт від рами та мостів мінімальний, зате комфорт паркування, оглядовість та навіть 0-60 будуть кращі. До речі, витрати пального компенсуються високою ціною на бв, мій 16 річний джимнік пішов за 8.3 при купівлі за 17.
Жоден конкурент не зрівняється з Джимні по зручності парковки та прохідності. Інших плюсів я не бачу ні одного.
джимнік це авто егоїста, типу мх5, але на іншому кінці спектру. Щоб побачити його переваги потрібно самому його спробувати і там воно досить бінарно, або зайшло і ти будеш отримувати задоволення, або це не твоє і точно не треба себе переконувати раціональними аргументами, бо їх формально дуже мало
джимнік це авто егоїста, типу мх5, але на іншому кінці спектру. Щоб побачити його переваги потрібно самому його спробувати і там воно досить бінарно, або зайшло і ти будеш отримувати задоволення, або це не твоє і точно не треба себе переконувати раціональними аргументами, бо їх формально дуже мало
В якості такої машини, але без позашляхових претензій авенджер гібрид буде краще по дуже великій кількості параметрів
В якості такої машини, але без позашляхових претензій авенджер гібрид буде краще по дуже великій кількості параметрів
це вже фломастери, от ТС, наприклад, не зайшов. Мені також ця платформа від стелантіса не дуже подобається, хоча не скажу, що воно прям погане (я відкатав пару тисяч на соплатформеній корсі), але без бажання мати таке у себе. Зовнішній вигляд, як на мене, дуже вдалий, але це точно не основний критерій, хоча важливий.
Подивіться ще Сеат Арона - можливо зайде для дівчини ще ніби є і навіть на 6-ступінчатому автоматі Айсін . Карок на голову по якості вищий від Т-рока. ну або як рекомендували ще Сеат Атека.
у нього досить короткі перші передачи і вдало підбраний момент, тому знову балабольство.
Ок, забираю слова назад, насчет "трактора", и приношу свои извинения. Насчет остального забирать не буду.
keen 23.06.2025 12:52 пишет:
про дороги ти будеш сперечатися що більша частина київських доріг у пристойному стані?
Дороги в Киеве разные, и стиральных досок полно. Но, имхо, для того, чтобы ездить в городе на рамнике с зависимой подвеской и неразрезными мостами, и потенциальным риском кренов и раскачивания кузова - нужно быть большим любителем странной экзотики. И уж точно не стоит предлагать такое , если у нее нет за спиной 10-летнего опыта езды по разным дорогам.
Есличо, меня у приятеля есть Джимни, но он любитель покататься в гОвна, где этой, без сомнения отличной и уникальной машинке самое место.
Повністю пластиковий і скрипучий салон в Т-Рок не відштовхує?
пластік там дубовий, так, факт. принанні на тестовому авто не скрипів та не гримав, розумію що це питання часу.
У карока - салон якісніший?
Так, значно якісніше. Але це вже не B клас, де факто. Однокласники це Тігуан, Атека і т.д. Можна і їх дивитись. Ну і ту ж CX-5.
так, це вже С клас паркетів, але по факту він ледь не найменший (Форментор до уваги не беремо бо у нього цінник в 1,5 рази вищий конкурентів) у мене один з критеріїв вибору був "найменші габарити" то я всі в цьому контексті дивився сх-5 довший суттєво, а тіг ще довше
Paulskit 23.06.2025 14:45 пишет: Так, але CX-5 і найприємніший на ходу. Їдеш і відчуваєш, що маєш вещь, енергоємність в порівнянні з MQB прекрасна просто.
А у форестера підвіска ще набагато комфортніша за мазду і за приблизно тих же зовнішніх габаритах автівок набагато просторіший салон. Але яким чином обидві ці автівки потраплаяють під вимоги "кросовер В класу ціною до 30 тис. доларів"?
Paulskit 23.06.2025 14:45 пишет: Так, але CX-5 і найприємніший на ходу. Їдеш і відчуваєш, що маєш вещь, енергоємність в порівнянні з MQB прекрасна просто.
А у форестера підвіска ще набагато комфортніша за мазду і за приблизно тих же зовнішніх габаритах автівок набагато просторіший салон. Але яким чином обидві ці автівки потраплаяють під вимоги "кросовер В класу ціною до 30 тис. доларів"?
Форестер - взагалі ніяк. Він від 38 тільки починається. Мазда за розмірами мінімально більше Карока, який розглядається ТС і її можна взяти за трохи більше 31.
Форестер - взагалі ніяк. Він від 38 тільки починається. Мазда за розмірами мінімально більше Карока, який розглядається ТС і її можна взяти за трохи більше 31.
Мазда за 31 це 2.0, монопривід і мінімальна комплектація? Ну і вона за зовнішніми габаритами може і трохи більше за карок, а от як за розмірами салону? Бо саме СХ5 ледь не взірець того, як конструктори примудрилися в досить великі габарити втулити найменший у класі салон ще й з дитячими сидіннями спереду і тісною лавкою ззаду.
Почитай тему, подивись які варіанти розглядаються, що сподобалось, що ні і які були претензії. Я в курсі, що у тебе щось особисте до Мазди. але це ж не ти обираєш авто, тому твої вподобання і потреби в даній темі не релевантні взагалі.
ну в Карока є з кольором за 30800, без кольору можна на складі знайти за 29000 а СХ-5 тільки від 32000 починається і асистентів менше ще Карок буде витрачати палива мінімум на 1л менше (а думаю всі 2л) ну і 4,39м проти 4,54м (і вага на 100кг менше)
нічого такого, мені СХ-5 також більше подобається, але...
Звісно, у Карока є свої плюси. Просто після CX-5, навіть базової, Карок виглядає достатньо блідо. ІМХО, звісно. Але я б розглянув. Модель така популярна не просто так.
CX-5 отличный вариант. да, чуть больше чем CX-3 и т.п., но не понимаю я в чем проблема передвижения по Киеву на машине нормального размера, это же не форд ф 150, который по длине фиг запаркуешь:)).
Абрвалг 23.06.2025 17:23 пишет: CX-5 отличный вариант. да, чуть больше чем CX-3 и т.п., но не понимаю я в чем проблема передвижения по Киеву на машине нормального размера, это же не форд ф 150, который по длине фиг запаркуешь:)).
до 30 можно и спортедж тогда глянуть, там полный фарш будет
тогда то ж вариант, хотя я не знаю какие в этих всех машинах моторы, не вникал, но надеюсь все же 4 цилиндара и около 2 литров. опять же, на фоне падения в цене новой машины, что 9 литров на сто, что 11, да пофиг.