Hyundai Venue відповідає всім вимогам тс: б клас 4м, не стелантіс, не робот, 4 циліндри і теоретично вкладається в 10л розходу, на відміну від шкод має шторки безпеки і асисти, дешевший за мазди, ззовні і матеріалами трохи нагадує джимні
autoseo 23.06.2025 18:18 пишет: Hyundai Venue відповідає всім вимогам тс: б клас 4м, не стелантіс, не робот, 4 циліндри і теоретично вкладається в 10л розходу,
якось сам хундай не вірить у витрату 10 літрів ))) нижче пікча собсно з їхнього сайте з середньою у 13
якось сам хундай не вірить у витрату 10 літрів ))) нижче пікча собсно з їхнього сайте з середньою у 13
Питання в тому, за яких умов вийшло 13. Ви ж розумієте, що без прив'язки до відстані, середньої швидкості, ці цифри - ні про що. Можна за бажанням зробити будь який показник.
Абрвалг 23.06.2025 17:23 пишет: CX-5 отличный вариант. да, чуть больше чем CX-3 и т.п., но не понимаю я в чем проблема передвижения по Киеву на машине нормального размера, это же не форд ф 150, который по длине фиг запаркуешь:)).
Хотя бы для того, чтобы не таскать за собой бесполезных 200 кило массы, оплачивая его бессмысленным расходом.
2 літри + 6-ст автомат = 12+ витрата в місті, до того ж дуууууже тісний салон, теж дивилась раніше.
А кто будет часто вместе с ездить? Я бы не сказал, что в сх30 тесный салон, он, скорее, не кроссовочный, а легковой. И места там, ИМХО, больше, чем в Т-РОКе. Вполне отличное авто в качестве второго. А то тут уже СХ-5 начали предлагать, так там расход будет еще больше, и динамика хуже.
P.S. Кашкай уже предлагали? Там, насколько помню, не робот, а вариатор.
А кто будет часто вместе с ездить? Я бы не сказал, что в сх30 тесный салон, он, скорее, не кроссовочный, а легковой. И места там, ИМХО, больше, чем в Т-РОКе
інколи ще одна людина буде їздити. Салон мазди, шо 3, шо 5 - особливо сідушки, розраховані на розміру XXS. Мені, наприклад, в CX-5 бічна підтримка на самій сидушкє просто впівається та давить в Ж, а на спинці видавлює ребра. Хоча моя вага щодо зросту в нормі. Геометрично, модливо салони там і ок, але дуже щільно напаковані і нема відчуття вільного місця - як в тому ж Джимні, прості господі.
Щодо Т-року, зараз будуть йти вже модельний рік 26-й - будет матрична оптіка без доплати, алькантара коибінована та полосочка спереду буде світитися ))) - це від другої коиплектації все - за 33 кує.
В якості такої машини, але без позашляхових претензій авенджер гібрид буде краще
у стелантіса все вбиває кончєний триціндровий мотор, яке трясе сильніше дизеля та робот, смикаючий передачі та тупящій при рушінні з місяці десь секнду.
Бляха, поставте туди щось типу TU5JP4 + 8-ступ аісин - це ж буде бестселлер.
у стелантіса все вбиває кончєний триціндровий мотор, яке трясе сильніше дизеля та робот, смикаючий передачі та тупящій при рушінні з місяці десь секнду.
Ти тестував саме цю нову - гібридну - систему? Воно ж може навіть пару сот метрів на електриці підкочуватись. І що? Взагалі нічого радісного?
Ти тестував саме цю нову - гібридну - систему? Воно ж може навіть пару сот метрів на електриці підкочуватись. І що? Взагалі нічого радісного?
Інший камрад в темі пише, що супер плавно. Нічого не ясно, якщо чесно, треба йти самому дивитись.
ivv 24.06.2025 10:49 пишет: KIA Niro EV. 100% Electro.
так может люди живут на 15 этаже и паркуют машину под домом:)). Нафига им это электро счастье?
А у них на 15 м єтаже есть АЗС? Насколько я понимаю юзкейс, то ее надо будет заряжать 1 раз в неделю, даже на комерческой зарядке єто будет приятнее, чем бенз. См. новые цены на оный.
тут уж каждый сам кузнец своего счастья, как по мне, то электричка без своей розетки это как брачная ночь без невесты ). Но эстеты есть, да. Но все же рискну предположить, что ТС не рассматривает эту идею ибо в 1м посте он заклеймил позором много машин, но ни 1 электрички.
Так всегда бывает. Начинаешь с одного, заканчивается все совершенно по-другому. Я начал свой путь с осознания ненужности дизеля в моем сценарии. Думал взять бенз, потом гибрид. Сейчас выбираю електричку. Камон, 21й век, а у нас под капотом адская машина в которой горит, взрывается нефть, идет дым и крутится тысячи шестеренок в масле. Стим панк какой-то. Да, раньше ковбои тоже переживали, где им взять бензин, а не овес)))
Анти-офф. Та же Ниро и Кона, существуют в гибриде. Сильно дороже чем ЕВ и смысла не имеют.
ivv 24.06.2025 11:34 пишет: Камон, 21й век, а у нас под капотом адская машина в которой горит, взрывается нефть, идет дым и крутится тысячи шестеренок в масле. Стим панк какой-то. Да, раньше ковбои тоже переживали, где им взять бензин, а не овес)))
Дивна логіка. Тобто давайте натомість вважати ще більш древню технологію більш сучасно-прогресивною?
В ответ на: Якобі розробив перший практичний електродвигун у Потсдамі ще в 1834 році, а в 1838 році він оснастив човен на дванадцять осіб у Санкт-Петербурзі розробленим ним двигуном потужністю 220 Вт, який також став першим практичним застосуванням електродвигуна