Абрвалг 25.06.2025 13:06 пишет: А субарик, где то тут вспоминался, чем плох ? Или все та же проблема, 2.0 много бенза есть?
Жере помітно менше за туксон, але ж ціна абсолютно неадекватна, навіть за кросстрек в базі.
около 35 кажись. что для автоуашника 5 тыс дол, так, пыль:) . Но он, по сравнению с сузуки, образец красоты , как мне кажется, ну и все же 2.0, как то будет ехать.
axon 25.06.2025 12:42 пишет: Туссон - кореемыло, как был так и остался - просто серое авто в потоке авто. К тому же 2 литра + 6 ст автомат - 13-14 город, [*****] оно надо сейчас..
Тоді беріть божественний Джимні. Бо решта автівок вам не підійдуть, всюди засада: 3 циліндри, робот, завеликі, замалі, значні витрати пального, поганий пластик, не там підстаканники та ще купа недоліків. Лише рамний позашляховик з атмобензином на 100 коняк - бездоганний для міста
лехко, старый MPI это умеет, там в характеристиках 11,5 город заявлено, добавь жару, кондишен... Чуть ранее - поищи, чувак писал, что у него на гибридном туссоне 12 по городу выходит.
у кумы на гибридном Тюксоне в городе выходит около 5+ литров, а за городом до 9 литров на сотню...т.к. в городе авто чаще всего ездит на электро-двигателе...по итогу - по ее словам - средний расход под 6,5 - 7 литров на сотню...
если рассматривать сузуки, то после покупки сразу загонять на обесшумку...редкое ведро с болтами...даже Ланос лучше по обесшумке, а ее у него нет по факту...
Туссон - кореемыло, как был так и остался - просто серое авто в потоке авто. К тому же 2 литра + 6 ст автомат - 13-14 город, [*****] оно надо сейчас..
я тебе трохи не розумію. Турбо-літри з роботом, як найекономічніша комбінація, тобі не ухти. Атмо-два-літри на гідрачі, як надійна комбінація, тобі не ухти витрата.
Жере помітно менше за туксон, але ж ціна абсолютно неадекватна, навіть за кросстрек в базі.
около 35 кажись. что для автоуашника 5 тыс дол, так, пыль:)
база біля 32 з хвостиком, але досить гарно напакована, я ще навесні встиг на розпродаж і зі всіма знижками вийшло трохи менше 31.
Зараз 1.39 млн за 2025 рік і 1.34 млн. за 2024 рік виробництва. Як на мене то за крос В-класу забагато. Тушкан 2.0 на повному приводі 1.29 млн за сучасний, і 1.248 за минулорічний. І це вже крос С-класу.
около 35 кажись. что для автоуашника 5 тыс дол, так, пыль:)
база біля 32 з хвостиком, але досить гарно напакована, я ще навесні встиг на розпродаж і зі всіма знижками вийшло трохи менше 31.
Зараз 1.39 млн за 2025 рік і 1.34 млн. за 2024 рік виробництва. Як на мене то за крос В-класу забагато. Тушкан 2.0 на повному приводі 1.29 млн за сучасний, і 1.248 за минулорічний. І це вже крос С-класу.
ну взагалі крострек це чистий с клас, хіба що це просто ліфтований хетч (імпреза) з пластиковими обвісами на відміну від більшості однокласників, що створювались саме як кросовки.
ну взагалі крострек це чистий с клас, хіба що це просто ліфтований хетч (імпреза) з пластиковими обвісами на відміну від більшості однокласників, що створювались саме як кросовки.
То перший XV навіть називався Impresa XV. Зараз це просто зменшений Forester.
То перший XV навіть називався Impresa XV. Зараз це просто зменшений Forester.
я не хочу доводити очевидні речі, просто погугли фотки останнього покоління імпрези та кросстрека, або глянь ось це відео: сторінка
ну робот не смикається навіть сухий. Не знаю, які роботи смикаються, на одному зчепленні наче вже не лишилось. Маючи і суху DQ250 і мокру DQ381 - не розумію про яке смикання іде мова. варіант 1.4т+8АТ ти відкинув естетично виходить, що взагалі не існує підходящої машини.
любі атмо два літра будуть в місті жерти 9-12 легко. Якщо це правда місто, а не "проїхав по проспекту в 7 ранку"