Sashok_Accent 25.06.2025 14:46 пишет: ну робот не смикається навіть сухий.
от не треба цих казок, у мене було дизельгейтне гімно на DQ200 - я навіть 2 роки не витримав, продав. можливо, здивую тебе, але роботи не тільки ВАГ виробляє на Джуке - гетрак, сходи потестити - відчуєш, як його смикає, менеджер цього не спростовує, а просто каже, ну так, є таке. У стелантіса робот взагалі хз від кого + дико задемфована педаль газу - тиснешь, через секунду їдеш, як сказала людина - мене це просто за%бе в пробках...
В ответ на: варіант 1.4т+8АТ ти відкинув естетично
з чого це ти взяв? якраз Т-рок лишається одним з кандидатів то камик був відкинутий за підстаканники в бардачку.
на Джуке - гетрак, сходи потестити - відчуєш, як його смикає, менеджер цього не спростовує, а просто каже, ну так, є таке.
За тривалий час експлуатації гетраківської EDC - ні разу не відчував ні смиків, ні пинків. Це за умови переважної експлуатації в "жорсткому" Києві з 30 світлофорами на 7 км. шляху.
Так, може не сама надійна коробка - на 12 році та 170 тис. пробігу накрилися мозги (під заміну). Якщо на нісани ставлять туж EDC - то
Штовхається все. Навіть гідрачі. Роботи штовхаються значно більше, на малих швидкостях може бути і вібрація також. Стосується як сухої ДСГ, так і робота в Ніссані. Для міста і заторів - гідрач однозначно кращий вибір, ніж робот.
Paulskit 25.06.2025 15:17 пишет: Штовхається все. Навіть гідрачі. Роботи штовхаються значно більше, на малих швидкостях може бути і вібрація також. Стосується як сухої ДСГ, так і робота в Ніссані. Для міста і заторів - гідрач однозначно кращий вибір, ніж робот.
От не розумію - нашо ти мені розповідаєш як штовхається EDC, на якому я проїздив 10 років? Взагалі такої ознаки в ньому немає. Можливо причина в тому, що на відміну від всіх інших роботів в ньому електропривод, а не гидравлика.. Але перемикання передач там побачиш, особливо після адаптації зчеплення, тільки по обертах двигуна. Після нього робота фордівських класичних коробок - оце вже штовхається...
Може тому, що я власник Жука на роботі, про який тут мова і прекрасно знаю як він поводиться, а у тебе застарілий 10 річний досвід, вже не релевантний для теми?
Paulskit 25.06.2025 15:35 пишет: Може тому, що я власник Жука на роботі, про який тут мова і прекрасно знаю як він поводиться, а у тебе застарілий 10 річний досвід, вже не релевантний для теми?
С чого це він застарілий EDC як новонароджена працює у мого малого після заміни блока керування. Не штовхається жодним чином і тихесенько готується до заміни зчеплення тисяч через 20-30.. Я не стверджую, що на нісані так само.
Я про ствердження, що "всі роботи штовхаються" - воно дещо перебільшене
А щодо теми - то тут такий фонтан варіантів, що не здивуюсь якщо за підсумком купить б/в китайську електричку по причині "патамучта"..
За тривалий час експлуатації гетраківської EDC - ні разу не відчував ні смиків, ні пинків.
Є реальний кейс, у людини відвалився один накінечник з свічки - так і хздила на трьох, поки не сказали. Саме у ніссана, на мою думка проблема у тандемі роботи мікропєрдєлкі та робота.
За тривалий час експлуатації гетраківської EDC - ні разу не відчував ні смиків, ні пинків.
Є реальний кейс, у людини відвалився один накінечник з свічки - так і хздила на трьох, поки не сказали. Саме у ніссана, на мою думка проблема у тандемі роботи мікропєрдєлкі та робота.
100%, налаштовано відверто тяп-ляп. Якби не ця звʼязка, в усьому іншому авто дуже приємне.
около 35 кажись. что для автоуашника 5 тыс дол, так, пыль:)
база біля 32 з хвостиком, але досить гарно напакована, я ще навесні встиг на розпродаж і зі всіма знижками вийшло трохи менше 31.
Зараз 1.39млн за 2025 рік і 1.34 млн. за 2024 рік виробництва. Як на мене то за крос В-класу забагато. Тушкан 2.0 на повному приводі 1.29 млн за сучасний, і 1.248 за минулорічний. І це вже крос С-класу.
наразі, вигідно купувати в євро, за поточного курсу, виходить субару 29к+-, а тушкан взагалі 26+-
Disnake 25.06.2025 16:38 пишет: той мотор поставлен на "відї...сь" а гібрид на 1,6 ... сюрприз ... в Україні замовити неможливо
Та гібрид там також не дуже зрозумілий. В цьому класі з двигунами взагалі складно. ІМХО, щось атмосферне типу 2.0 від Мазди + гібридна складова, щоб не нили за витрату - було б ідеально.
Paulskit 26.06.2025 10:22 пишет: Ціна фіксується в гривні на момент продажу. Валюту можеш міняти або сам, або через касу з комісією. Але платиш завжди в гривні.
Paulskit 26.06.2025 12:03 пишет: От не може пересічний без муток і проблем на власну сраку.
Я не розумію ні самого гіпотетичного способу кудись там виходити щоб занести кеш, ні сенсу робити це. Що заважає просто продати євро (якщо заощадження в євро) та сплатити звичайним чином...