Я не розумію ні самого гіпотетичного способу кудись там виходити щоб занести кеш, ні сенсу робити це. Що заважає просто продати євро (якщо заощадження в євро) та сплатити звичайним чином...
так це ж якось нудно взяв ото в застосунку в телефоні продав євро, потім на р/р заплатив за машину гривнею. Бездушно, нецікаво. Не треба рішать вопрос, не треба як поважна людина нести сумку готівки. Як же ж "висще керівництво" інкаше дізнається, шо ви тут принесли єврів на якесь відро. Бздхвнст.
Paulskit 26.06.2025 12:03 пишет: От не може пересічний без муток і проблем на власну сраку.
Я не розумію ні самого гіпотетичного способу кудись там виходити щоб занести кеш, ні сенсу робити це. Що заважає просто продати євро (якщо заощадження в євро) та сплатити звичайним чином...
вы ничего не теряете...не платите комиссию и т.д. (будете спать спокойнее)
В ответ на: такое впечатление, что вы в другой стране живете...это же Украина!!!
Саме по цій причині я спочатку вніс готівку собі на поточний рахунок , а потім перерахував на рахунок автосалону Витрати становили 500 грн комісії банку за здійснення платежу на айбанрахунок.
так це ж якось нудно взяв ото в застосунку в телефоні продав євро, потім на р/р заплатив за машину гривнею. Бездушно, нецікаво. Не треба рішать вопрос, не треба як поважна людина нести сумку готівки. Як же ж "висще керівництво" інкаше дізнається, шо ви тут принесли єврів на якесь відро. Бздхвнст.
в застосунку євро може коштувати дешевше, ніж оптом здати в обміннику. Принаймні в мене так було десь 20 тисяч грн вигадав, але потім довелося в банк з цим йти та на рахунок класти.
кстати - что конкретно с времен 90-х поменялось???!!! Бандиты зашли в парламент и стали депутатами???!!! Милиция стала полицией!!!! Слава богу таможня, налоговая не поменялась ни по названию, ни...
krabik 26.06.2025 12:26 пишет: вы ничего не теряете...не платите комиссию и т.д. (будете спать спокойнее)
Це "вище керівництво" нічого не втрачає. Якійсь лох власноруч приніс готівкову валюту. Чом би не подякувати йому та не потиснути руку? Жодних зобов'язань
Про комісію, я так розумію, ви десь чули таке слово, але точно не знаєте про що йдеться?
krabik 26.06.2025 12:26 пишет: вы ничего не теряете...не платите комиссию и т.д. (будете спать спокойнее)
Це "вище керівництво" нічого не втрачає. Якійсь лох власноруч приніс готівкову валюту. Чом би не подякувати йому та не потиснути руку? Жодних зобов'язань
Про комісію, я так розумію, ви десь чули таке слово, але точно не знаєте про що йдеться?
бред писать не надо... если вы встретились с владельцем, то цена авто, которое вы хотите купить может стать намного меньше, чем скидка, которую вам может дать так называемый наемный работник с громким названием: "начальник отдела продаж" а впрочем о чем я???!!! это вы работали в сфере продажи автомобилей на дилере и импортере и знаете кухню продажи авто изнутри...
если вы встретились с владельцем, то цена авто, которое вы хотите купить может стать намного меньше, чем скидка, которую вам может дать так называемый наемный работник с громким названием: "начальник отдела продаж"
Схема "розплатитися кешем" раптово перетворилася на "дати хабаря власнику імпортера/дилера" щоб отримати знижку, а решту все одно сплатити звичайним способом.
Ну, супер вигідний варіант. Тим більше, що кожен потенційний покупець особисто знає власників умовного Порше-Захід чи Баварії та з легкістю здатен з ними зустрітися. А ті, в свою чергу, тільки й чекають коли незрозумілий поц принесе валюту, бо іншого способу купити готівкові бакси та євро просто немає. Саме так все і відбувається...
В ответ на: такое впечатление, что вы в другой стране живете...это же Украина!!!
Саме по цій причині я спочатку вніс готівку собі на поточний рахунок , а потім перерахував на рахунок автосалону Витрати становили 500 грн комісії банку за здійснення платежу на айбанрахунок.
Можна спитати? У вас банк вимагав якісь документи для здійснення такого платежу? Бо мій банк, наприклад розповідає мені про ліміти і необхідність довідок і "височайшого дозволу" банку на проведення такого платежу..
Можна спитати? У вас банк вимагав якісь документи для здійснення такого платежу? Бо мій банк, наприклад розповідає мені про ліміти і необхідність довідок і "височайшого дозволу" банку на проведення такого платежу..
Банк скоріш за все буде вимагати пояснень стосовно походження готівки, яку ви кладете на рахунок. Ну, заповните папірець, "власні заощадження" і таке інше. Нічого особливого. Із самім платежем проблем не має бути.
Paulskit 26.06.2025 12:03 пишет: От не може пересічний без муток і проблем на власну сраку.
Втара грошей на рівному місці. Якщо отримуєш зарплату в гривні і купуєш валюту (готівку), бо зберігати в банках стрьомно, а потім потрібно знову продати по меншому курсу (втрата), покласти в банк (комісію банк візьме? Мабуть візьме), потім перерахувати в автосалон (не знаю чи тут є комісія якась). Можливо я десь помиляюся і все не так погано.