ну то взагалі супер а як з турбоямою, відчутна помірно чи суттєво?
та там небольшая турбина, вроде нет ничего
Я, звісно, не власник, але мені турбо яма, навпаки, запамʼяталась. Десь до 2500 мертвий мотор, далі трохи їде, але коробка не поспішає, тому враження не надто швидкого авто залишається.
вижу, что от 1.7 ляма.....ок, пусть будет 2 ляма за formentor. Или еще дороже??? Так дороже уже к норм машине подойдем, к лексусу, правда детскому ( я о NX), но все же.
Я тут дивився на те що німці зараз роблять, як споганили новий X3, наприклад. Так що Лексус може бути достатньо цікавим варіантом. Я б розглядав точно, навіть з більшим приорітетом ніж Ауді і т.д.
А що власне поганого у новому BMW Х3? Нещодавно на такому поїздив: 3.0 турбодизель, мікрогібрід, М-обвіс. Мені сподобався. Не сказав би що новий NX краще. Якщо порівнювати ціну такого BMW з гібрідним NX у подібній комплектації то також не дуже відрізняються.
Якщо розглядати в ізоляції - нормальне авто. Якщо ж порівнювати його з моделлю, яку він заміняє і яку нішу хоче зайняти на ринку, тоді ой. Звісно, технічно все супер, просто тому, що з попередньої моделі нічого не змінилось і там також все було супер. Сідаєш в салон - тотальна економія. Зовні також достатньо контроверсійний, став візуально "важче", багато пластику, труби заховали. І вишенька на тортику, ціна. Он вище в темі є посилання, базовий 2.0 80+к
Якщо розглядати в ізоляції - нормальне авто. Якщо ж порівнювати його з моделлю, яку він заміняє і яку нішу хоче зайняти на ринку, тоді ой.
Там Ауді здається "прийшла на допомогу" із новим Q5. Претензії практично один в один, включно із захмарними цінами. Лише GLC останнього покоління псує цю.... гхм, "ідилію".
Якщо розглядати в ізоляції - нормальне авто. Якщо ж порівнювати його з моделлю, яку він заміняє і яку нішу хоче зайняти на ринку, тоді ой.
Там Ауді здається "прийшла на допомогу" із новим Q5. Претензії практично один в один, включно із захмарними цінами. Лише GLC останнього покоління псує цю.... гхм, "ідилію".
Так, Ауді туди ж А що по Мерсу? Я наразі не слідкую за ними взагалі. Салони вже нормальної якості стали? Не скриплять? Рояльного лаку позбавились? Двигуни нормальні зʼявились?
А що по Мерсу? Я наразі не слідкую за ними взагалі. Салони вже нормальної якості стали? Не скриплять?Рояльного лаку позбавились? Двигуни нормальні зʼявились?
Мерс теж трохи зіпсувався, та все ж немає ознак тотальної економії "на сірниках". Над якістю збірки інтер'єрів принаймні працюють. Від рояльного лаку можна відмовитись, дерево буває. От з двигунами в порівнянні з BMW / Audi, дійсно, складніше. Для GLC пропонують цілу купу 2л бензинок та дизелей (гибріди, не гібриди, різні форсування). Щось співставне з базовим X3 підібрати нескладно, але якщо хочеться 3л, то наскільки пам'ятаю, є лише дизель.
Якщо б обирав саме зараз між новими X3 / Q5 / GLC, то зупинився би на GLC. Бо останні X3 / Q5 - за межею "добра і зла".
А що по Мерсу? Я наразі не слідкую за ними взагалі. Салони вже нормальної якості стали? Не скриплять?Рояльного лаку позбавились? Двигуни нормальні зʼявились?
Мерс теж трохи зіпсувався, та все ж немає ознак тотальної економії "на сірниках". Над якістю збірки інтер'єрів принаймні працюють. Від рояльного лаку можна відмовитись, дерево буває. От з двигунами в порівнянні з BMW / Audi, дійсно, складніше. Для GLC пропонують цілу купу 2л бензинок та дизелей (гибріди, не гібриди, різні форсування). Щось співставне з базовим X3 підібрати нескладно, але якщо хочеться 3л, то наскільки пам'ятаю, є лише дизель.
Якщо б обирав саме зараз між новими X3 / Q5 / GLC, то зупинився би на GLC. Бо останні X3 / Q5 - за межею "добра і зла".
соррян, но GLC с 2015 не менял модель, уже 10 лет дедушке - пора на покой
фінальний вибір ще не відбувся. гіпотетична планка піднята до 34-35 куе - продовжуємо шукати...
шановне панство, по можливості, дайте ще пропозицій до шот-листа. наразі маємо, що можемо додати за новими ціновими крітеріями? Toyota C-HR Jeep Compass Nissan Qashqai
ФФФ та електрички не розглядаються з релігійних міркувань. Людина укатила у відпустку, тобто живі тестування можливо за місяць буде робити.