autoua
Autoua.netФорумКурилка

Страховка на пенсію: розвод чи панацея? (2/5)

V.I.P *
20 лет за рулем, Киев
С нами с 24.11.2011

Re: Страховка на пенсію: розвод чи панацея? [Re: vvvolf]
      24 июня 2025 в 09:19 Гілками

vvvolf 24.06.2025 09:12 пишет:

junior 24.06.2025 00:55 пишет:

Вже занесла 25к (ще не була дружиною), а тепер вербують в ту секту молодшим спеціалістом.

Ну якщо є талант "зай...вати" людей то в принципі може спробувати. Хоча ринок цього всього вже напевно перенасичений.
Мій сусід багато років тому в цій сфері в принципі дойшов до якихось там ланок в ієрархії і трохи заробляв...
Але це дуже не для всіх робота ))
Ну і кон'юнктура зараз явно не для цього. Бо такі речі можуть хоч якось працювати коли присутня мінімальна стабільність.

Таланту такого нема, страждать будуть в першу чергу родичі і знайомі, а це більше сором, чим заробіток.

Роздрукувати   Нагадати!   Сповістити модератора   Відправити по E-mail
26 лет за рулем, Киев
С нами с 14.01.2008

Re: Страховка на пенсію: розвод чи панацея? [Re: junior]
      24 июня 2025 в 09:46 Гілками

Абрвалг 24.06.2025 00:33 пишет:

junior 24.06.2025 00:26 пишет:

В ответ на:

...

Худе, дружину

Тю, муж-жена одна сатана:))) С женой не сложно...скажи, что ты против и этого не будет. Вот и все

Вже занесла 25к (ще не була дружиною), а тепер вербують в ту секту молодшим спеціалістом.

Ну считай, что купили средний телефон и потеряли его, ну или в унитаз упал . Забудьте и больше так не делайте.

Супер писатель! *
Lviv
С нами с 26.09.2007

24 июня 2025 в 09:46 Гілками

junior 24.06.2025 09:19 пишет:

страждать будуть в першу чергу родичі і знайомі, а це більше сором, чим заробіток.

100%

Знайшов таке. Не знаю чи прикол чи ні)))
В ответ на:

Я військовий, солдат, півтора роки я виконував паперову роботу свого командира підрозділу, так як він з компами не дружить. Потім сталось страшне — він потрапив в компанію Мет Лайф.
Спочатку він дуже збуджений приїхав з шабашу компанії і почав малювати нам красиві графіки, де інвестуючи сьогодні ми забезпечимо собі хорошу пенсію. Я відмовився. З певною періодичністю він нагадував, запитував коли я застрахуюсь. Я людина скромна, відмовляти тяжко, але в цій ситуації змушений, тому ці «нагадування» почали впливати на мій морально-психологічний стан, з'явилась агресія при слові «страховка», безсоння.
А командир тим часом підшукав мені заміну, а мені сказав «або страхуєшся, або я тебе відправляю на нуль».

Достоевский *
58 лет (21 год за рулем), Киев
С нами с 18.12.2008

24 июня 2025 в 09:51 Гілками

В ответ на:

Таланту такого нема, страждать будуть в першу чергу родичі і знайомі, а це більше сором, чим заробіток

Прозвучить цинічно і це сугобо моя думка ... краще тікай поки не пізно

V.I.P *
20 лет за рулем, Киев
С нами с 24.11.2011

Re: Страховка на пенсію: розвод чи панацея? [Re: Абрвалг]
      24 июня 2025 в 10:02 Гілками

Абрвалг 24.06.2025 09:46 пишет:

Абрвалг 24.06.2025 00:33 пишет:

В ответ на:

...

Тю, муж-жена одна сатана:))) С женой не сложно...скажи, что ты против и этого не будет. Вот и все

Ну считай, что купили средний телефон и потеряли его, ну или в унитаз упал . Забудьте и больше так не делайте.

Ти ж розумієш, що просто так, не вийде забути, там реально біда, мозок реально зазомбований

V.I.P *
20 лет за рулем, Киев
С нами с 24.11.2011

Re: Страховка на пенсію: розвод чи панацея? [Re: vvvolf]
      24 июня 2025 в 10:02 Гілками

vvvolf 24.06.2025 09:46 пишет:

junior 24.06.2025 09:19 пишет:

страждать будуть в першу чергу родичі і знайомі, а це більше сором, чим заробіток.

100%

Знайшов таке. Не знаю чи прикол чи ні)))
В ответ на:

Я військовий, солдат, півтора роки я виконував паперову роботу свого командира підрозділу, так як він з компами не дружить. Потім сталось страшне — він потрапив в компанію Мет Лайф.
Спочатку він дуже збуджений приїхав з шабашу компанії і почав малювати нам красиві графіки, де інвестуючи сьогодні ми забезпечимо собі хорошу пенсію. Я відмовився. З певною періодичністю він нагадував, запитував коли я застрахуюсь. Я людина скромна, відмовляти тяжко, але в цій ситуації змушений, тому ці «нагадування» почали впливати на мій морально-психологічний стан, з'явилась агресія при слові «страховка», безсоння.
А командир тим часом підшукав мені заміну, а мені сказав «або страхуєшся, або я тебе відправляю на нуль».

Компанія та ж сама
Цілком вірю, дуже агресивно ведуть діяльність.

V.I.P *
20 лет за рулем, Киев
С нами с 24.11.2011

Re: Страховка на пенсію: розвод чи панацея? [Re: Gavik]
      24 июня 2025 в 10:03 Гілками

Gavik 24.06.2025 09:51 пишет:

В ответ на:

Таланту такого нема, страждать будуть в першу чергу родичі і знайомі, а це більше сором, чим заробіток

Прозвучить цинічно і це сугобо моя думка ... краще тікай поки не пізно

Та, не було натяку на таку фігню і все більш-менш складалось і тут грім серед ясного.
Я того і не виключаю

Супер писатель! **
Киев
С нами с 26.07.2008

24 июня 2025 в 10:24 Гілками

У нас на работе несколько лет назад постраховали сотрудников в похожей программе. Пока не отказываемся, все равно работодатель взносы платит.

продавець овочів **
Киев
С нами с 11.04.2006

24 июня 2025 в 10:25 Гілками

Сенс оцих фондів це вкладення грошей в прибуткові проекти. Ніхто їх для просто зберігати не використовує. Проекти можуть бути як реальними так і пірамідами. Фонд може бути як реальними так і фіктивним. У нас я б не ризикував

V.I.P *
20 лет за рулем, Киев
С нами с 24.11.2011

Re: Страховка на пенсію: розвод чи панацея? [Re: SARS]
      24 июня 2025 в 10:48 Гілками

SARS 24.06.2025 10:24 пишет:

У нас на работе несколько лет назад постраховали сотрудников в похожей программе. Пока не отказываемся, все равно работодатель взносы платит.

Там же умовах, платити до кінця, роботодавець буде платити за співробітників до кінця навіть, якщо той звільниться?

26 лет за рулем, Киев
С нами с 14.01.2008

24 июня 2025 в 10:50 Гілками

т.е. если перестать платить, то все, что заплатил все аннулируется?
не, ну бывают же гениальные бизнес идеи:)))

Супер писатель! **
Киев
С нами с 26.07.2008

24 июня 2025 в 12:01 Гілками

junior 24.06.2025 10:48 пишет:

SARS 24.06.2025 10:24 пишет:

Там же умовах, платити до кінця, роботодавець буде платити за співробітників до кінця навіть, якщо той звільниться?

Звісно ні, тоді вже самостійно треба, чи з новим працедавцем домовлятись. Це як одна з умов лояльності має бути цікава.

V.I.P *
20 лет за рулем, Киев
С нами с 24.11.2011

24 июня 2025 в 12:52 Гілками

Абрвалг 24.06.2025 10:50 пишет:

т.е. если перестать платить, то все, что заплатил все аннулируется?
не, ну бывают же гениальные бизнес идеи:)))

Читав, що людині після 6 років внесків на суму 48к грн виплатили 18к грн

Перші три роки взагалі знімати не можна, розірвав договір 75к грн тю-тю, далі, типу чим раніше розриваєш, тим меньше виплачують

Я чим більше чирпаю інфи, тим більше поражаюсь, як можна туди завербувати людей

Супер писатель! ***
27 лет за рулем, Киев
С нами с 31.10.2008

24 июня 2025 в 13:04 Гілками

Розводилово. Активно функціонує з причини фантастичних відсотків агенту за залучення нового лоха.

СуперСтар ***
46 лет (25 лет за рулем), Киев
С нами с 31.10.2005

24 июня 2025 в 13:30 Гілками

Якщо дружина так переживає за майбутнє, запропонуйте альтернативу - купівля сх землі з здачею в оренду, інвестиції в якісь реальні речі, які будуть у вас у власності, але приносити якийсь відсоток вже зараз.

V.I.P *
20 лет за рулем, Киев
С нами с 24.11.2011

Re: Страховка на пенсію: розвод чи панацея? [Re: Researcher]
      24 июня 2025 в 13:35 Гілками

Researcher 24.06.2025 13:30 пишет:

Якщо дружина так переживає за майбутнє, запропонуйте альтернативу - купівля сх землі з здачею в оренду, інвестиції в якісь реальні речі, які будуть у вас у власності, але приносити якийсь відсоток вже зараз.

Звісно пропонував. Купівля квартири - завтра її розбомблять, депозит - не вигідно, збирання валюти в носок - я не вмію збирати, купити машину - потрапить в дтп... Короче, на будь які аргументи і пропозиції знаходиться відмазка

Змінено junior (13:36 24/06/2025)

опытный писатель **
49 лет (28 лет за рулем), Киев
С нами с 04.11.2008

24 июня 2025 в 13:56 Гілками

junior 24.06.2025 13:35 пишет:

Звісно пропонував. Купівля квартири - завтра її розбомблять, депозит - не вигідно, збирання валюти в носок - я не вмію збирати, купити машину - потрапить в дтп... Короче, на будь які аргументи і пропозиції знаходиться відмазка

Я не розумію проблеми в сучасних умовах.
Я реально на цих вихідних зареєструвався на фрідом фінанс - є сайт, є українська підтримка. Це зайняло 15 хв. Вкинув туди грошиків, комісія правда 2%. Вчора купив акцій, американських конпаній. Не важливо яких, не треба в це вникати, бо у вас стратегія "збереження капіталу", для новачків підійде просто індекс qqq.us, або S&P500, витративши ще 10 хвилин, щоб розібратись. Все, чекаю наступного місяця ще поповнити. На телефоні малює красиві графікі зростання вашого капіталу, показуєте родичам, хай вони заздрять. таким чином переманюєте в свою релігійну секту.
Вивід на картку в будь який момент, комісія 7$ не залежить від суми. Я не знаю які ще аргументи можуть буть.

Достоевский *
58 лет (21 год за рулем), Киев
С нами с 18.12.2008

24 июня 2025 в 14:15 Гілками

В ответ на:

Тепер вже точно , те що я вище написав . Це вже повний капець , і це називаеться жити по принципу - не живи

V.I.P *
20 лет за рулем, Киев
С нами с 24.11.2011

Re: Страховка на пенсію: розвод чи панацея? [Re: swap22]
      24 июня 2025 в 14:23 Гілками

swap22 24.06.2025 13:56 пишет:

junior 24.06.2025 13:35 пишет:

Я не розумію проблеми в сучасних умовах.
Я реально на цих вихідних зареєструвався на фрідом фінанс - є сайт, є українська підтримка. Це зайняло 15 хв. Вкинув туди грошиків, комісія правда 2%. Вчора купив акцій, американських конпаній. Не важливо яких, не треба в це вникати, бо у вас стратегія "збереження капіталу", для новачків підійде просто індекс qqq.us, або S&P500, витративши ще 10 хвилин, щоб розібратись. Все, чекаю наступного місяця ще поповнити. На телефоні малює красиві графікі зростання вашого капіталу, показуєте родичам, хай вони заздрять. таким чином переманюєте в свою релігійну секту.
Вивід на картку в будь який момент, комісія 7$ не залежить від суми. Я не знаю які ще аргументи можуть буть.

Зріст то добре, а падіння у американських компаній не буває?

igg 1
V.I.P **
60 лет (39 лет за рулем), Kyiv
С нами с 29.03.2005

24 июня 2025 в 15:33 Гілками

junior 24.06.2025 12:52 пишет:

Я чим більше чирпаю інфи, тим більше поражаюсь, як можна туди завербувати людей

Головне тут, зрозуміти, що завербувати - це і є сключове слово та є сутність всього того MLM...коли вже завербували то назад дороги нема, хіба що перевербують до іншої компанії з кращими агентськими...

Autoua.netФорумКурилка
Додаткова інформація
0 користувачів і 30 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Модератор:  Рубан, moderator, Bivaliy, Sergu44o, BorisB 

Роздрукувати всю тему

Права
      Ви не можете створювати нові теми
      Ви не можете відповідати на повідомлення
      HTML дозволений
      UBBCode дозволений

Рейтинг:
Переглядів теми: 2000

Оціните цю тему

Перейти в

Правила конференції | Календар | FAQ | Карта розділу | Мобільна версія