Specu 23.06.2025 19:28 пишет: Бизнес основан на сборе премий в ГРН на протяжении 15-20 лет и возврате собранной суммы в ГРН.
То любой % выгоднее чем инвестирование в пенсию, даже если не "кидок"
З.ы. яке їхало, таке здибало
З.з.ы жену и авто мужчина выбирает сам
Ну теоретично в порівнянні все що більше бодай на одну грн можна назвати вигідним. Але мова про недоцільність вкладання/зберігання гривні взагалі. Які б відсотки не були, вона знецінюється швидше. Дивно що вже яка сторінка теми і ніхто не запропонував інвестувати в золото. Це моя улюблена тема після криптовалют.
Увійшов до цінних паперів невеликою кількістю грошових знаків у 2008, і хоч курирували найкращі на той час інвестиційні фахівці (з топ-3 України), довелося виходити зі збитками: portrait portfolio З того часу з акціями не граю.
Та с "Кинто" - совсем грусть-печаль. Это такие инвестиционные "проффесионалы" - умудриться заработать аж 46% за 17 лет и это ж ещё без учёта налогов. И это в гривне которая обесценилась за это время больше чем в 8 раз Тупо депозит уже бы "иксы" дал. При этом рисуют "Середньорічна доходність 10.16%"
Если через N лет не будет доллара, то боюсь представить, что будет с гривной:)). А ваще я удивлен, что есть кто то кто ведется на такое, как можно откладвать в долгосрочку гривну, это во 1х, да еще и в не понятный какой то фонд, это во 2х.
Или то я сильно старый, а новое поколение не помнит ни МММ, ни украинский Меркурий, ни прочих "хопер инвестов"
п.с. ТС, ну шо, угомонил жену или распалась ячейка общества, разбилась о будущую пенсию?
Или то я сильно старый, а новое поколение не помнит ни МММ, ни украинский Меркурий, ни прочих "хопер инвестов"
Я оце дивився на новому каналі передачу місто і село. Так там зірки-блогери на повному серйозі відповіли що київський метрополітен розпочався зі станції троєщинська. 2 команди . Варіанти були Хрещатик, Арсенальна, ще якась і троєщинська.
Я оце дивився на новому каналі передачу місто і село. Так там зірки-блогери на повному серйозі відповіли що київський метрополітен розпочався зі станції троєщинська. 2 команди . Варіанти були Хрещатик, Арсенальна, ще якась і троєщинська.