Усім привіт! Малий обрав собі крісло по типу такого https://prom.ua/ua/p2042031716-kompyuterne-krislo-tkanini.html Але всі подібні крісла тільки в інтернеті можна замовити, і немає де подивитися оффлайн. А в епіках, юсках і пр - тільки дорогі.. Можливо хтось бачив десь шоурум з такими польськими кріслами в Києві?
Какие-то бівает в МОЙО віставляют на вербовой. Я свои все там брал ( одно недорогое два покруче). Главное смотреть на какой они вес рассчитані.
Замовляєш в Розетці з доставкою на точку видачі, без оплати. Приходиш, розпаковуєшь, дивишся, розчаровуєшся, бо за таку ціну , добре якщо рік протримається, тканина тупо облізе. Відмовляєшься від замовлення. Або погоджуєшься і забираєш з оплатою комісії 20 грн + %.
не розпаковуєш - а складаєш з коробок)
Замовляєш в Розетці з доставкою на точку видачі, без оплати. Приходиш, розпаковуєшь, дивишся, розчаровуєшся, бо за таку ціну , добре якщо рік протримається, тканина тупо облізе. Відмовляєшься від замовлення. Або погоджуєшься і забираєш з оплатою комісії 20 грн + %.
А яке не викличе розчарування? Сину 13 років, 165 зріст, десь 50 кг. Придбали йому геймерський комп, то тепер багато часу за ним проводить.
Усім привіт! Малий обрав собі крісло по типу такого https://prom.ua/ua/p2042031716-kompyuterne-krislo-tkanini.html Але всі подібні крісла тільки в інтернеті можна замовити, і немає де подивитися оффлайн. А в епіках, юсках і пр - тільки дорогі.. Можливо хтось бачив десь шоурум з такими польськими кріслами в Києві?
На Дарынке когда-то был большой павильон с креслами, там Кулики и куча других, не помню как магазин назывался. Есть ли сейчас - хз, последний раз там был до 22 года.
По самом креслу, все эти псевдо-автомобильные ковши - это дроч, но просто купи и все, потому как ребенка не отговоришь все равно и не докажешь, т.к. он глазами выбирает. Смысла где-то их смотреть перед покупкой нет никакого
Какие-то бівает в МОЙО віставляют на вербовой. Я свои все там брал ( одно недорогое два покруче). Главное смотреть на какой они вес рассчитані.
А який зараз порядок цифр на "покруче"? Дермантинку точно вже не хочу, кожних три роки під заміну обшивку...
купили півроку тому сину з тканиною. 2E Gaming BUSHIDO II Dark Grey. син дуже задоволений. я пробував сидіти, комфортне. не скрипить. на вигляд міцне. тканина норм. при виборі я звертав увагу на раму. вибирав з повністю металевим каркасом плюс натягнуті на каркас ремні. тоді не скрипить і комфортніше. у самих дешевих рама з металу плюс фанера в сідушці. вони гірші. менш міцні, можут скрипіти, менш комфортні . самі дешеві не раджу брати. можуть бути проблеми з якістю, тканиною, тощо. краще доплатити пару тисяч.
Усім дякую! Замовив крісло в АЛЛО на магазин. Обіцяли зібрати і приміряти перед оплатою. Подивимося...
В 4room на окружній на другому поверсі зліва непоганий вибір крісел вживу.
як по мені, то краще брати на сітці або тканева обшивка. шкіра та замінники не "дихають" що приводить до запотівання. син вперся рогом в шкіряне, а тепер часто ходить з мокрою спиною. але чистити значно простіше))
Так! Син як раз і хоче тканеве. Від крісла в АЛЛО відмовилися, виявилося там на зріст до 175 см. Замовили знову більше..
4000, на виставці у 109 магазинах. Прийди та подивись.
знижка та маркетингова. якщо подивитися на його характеристики то більше 4000 він не коштує. почитайте відгуки. дермантин самий дешевий. котрий буде сильно парити і не довго ходити. ніжки пластикові, це перший признак супердешевки. колесики малесенькі. в в описі взагалі жодних даних конкретних я коли вибирав сину , теж по акції була інша модель в юск. навіть не полінувалися, зіздили подивилися. таке собі. саме дешеве крісло.
В тему крісел - про колеса. Навіть в дорогих кріслах ставлять дешеві пластикові коліса. Міняв на такі https://rozetka.com.ua/ua/rztk_cr_65/p300211453/, крісло їздить тихо і м'яко, не царапає підлогу, мені подобається. Тільки буде вище на пару см, якщо це кому критично