Усім привіт! Малий обрав собі крісло по типу такого https://prom.ua/ua/p2042031716-kompyuterne-krislo-tkanini.html Але всі подібні крісла тільки в інтернеті можна замовити, і немає де подивитися оффлайн. А в епіках, юсках і пр - тільки дорогі.. Можливо хтось бачив десь шоурум з такими польськими кріслами в Києві?
Замовляєш в Розетці з доставкою на точку видачі, без оплати. Приходиш, розпаковуєшь, дивишся, розчаровуєшся, бо за таку ціну , добре якщо рік протримається, тканина тупо облізе. Відмовляєшься від замовлення. Або погоджуєшься і забираєш з оплатою комісії 20 грн + %.
swap22 24.06.2025 14:07 пишет: Замовляєш в Розетці з доставкою на точку видачі, без оплати. Приходиш, розпаковуєшь, дивишся, розчаровуєшся, бо за таку ціну , добре якщо рік протримається, тканина тупо облізе. Відмовляєшься від замовлення. Або погоджуєшься і забираєш з оплатою комісії 20 грн + %.
А яке не викличе розчарування? Сину 13 років, 165 зріст, десь 50 кг. Придбали йому геймерський комп, то тепер багато часу за ним проводить.
THOR 24.06.2025 10:30 пишет: Усім привіт! Малий обрав собі крісло по типу такого https://prom.ua/ua/p2042031716-kompyuterne-krislo-tkanini.html Але всі подібні крісла тільки в інтернеті можна замовити, і немає де подивитися оффлайн. А в епіках, юсках і пр - тільки дорогі.. Можливо хтось бачив десь шоурум з такими польськими кріслами в Києві?
На Дарынке когда-то был большой павильон с креслами, там Кулики и куча других, не помню как магазин назывался. Есть ли сейчас - хз, последний раз там был до 22 года.
По самом креслу, все эти псевдо-автомобильные ковши - это дроч, но просто купи и все, потому как ребенка не отговоришь все равно и не докажешь, т.к. он глазами выбирает. Смысла где-то их смотреть перед покупкой нет никакого
kkk_GAZ240 24.06.2025 13:36 пишет: Какие-то бівает в МОЙО віставляют на вербовой. Я свои все там брал ( одно недорогое два покруче). Главное смотреть на какой они вес рассчитані.
А який зараз порядок цифр на "покруче"? Дермантинку точно вже не хочу, кожних три роки під заміну обшивку...
купили півроку тому сину з тканиною. 2E Gaming BUSHIDO II Dark Grey. син дуже задоволений. я пробував сидіти, комфортне. не скрипить. на вигляд міцне. тканина норм. при виборі я звертав увагу на раму. вибирав з повністю металевим каркасом плюс натягнуті на каркас ремні. тоді не скрипить і комфортніше. у самих дешевих рама з металу плюс фанера в сідушці. вони гірші. менш міцні, можут скрипіти, менш комфортні . самі дешеві не раджу брати. можуть бути проблеми з якістю, тканиною, тощо. краще доплатити пару тисяч.
як по мені, то краще брати на сітці або тканева обшивка. шкіра та замінники не "дихають" що приводить до запотівання. син вперся рогом в шкіряне, а тепер часто ходить з мокрою спиною. але чистити значно простіше))
4000, на виставці у 109 магазинах. Прийди та подивись.
знижка та маркетингова. якщо подивитися на його характеристики то більше 4000 він не коштує. почитайте відгуки. дермантин самий дешевий. котрий буде сильно парити і не довго ходити. ніжки пластикові, це перший признак супердешевки. колесики малесенькі. в в описі взагалі жодних даних конкретних я коли вибирав сину , теж по акції була інша модель в юск. навіть не полінувалися, зіздили подивилися. таке собі. саме дешеве крісло.
В тему крісел - про колеса. Навіть в дорогих кріслах ставлять дешеві пластикові коліса. Міняв на такі https://rozetka.com.ua/ua/rztk_cr_65/p300211453/, крісло їздить тихо і м'яко, не царапає підлогу, мені подобається. Тільки буде вище на пару см, якщо це кому критично