Доброго дня. Вводні не біток з америки, не шкода, не універсал, бенз/ газ або дизель, бажано автомат, молода родина з маленькою дитиною, поїздки місто та трасса інколи до родичів. То що скаже автоуа? Дякую
egorka 26.06.2025 15:17 пишет: Доброго дня. Вводні не біток з америки, не шкода, не універсал, бенз/ газ або дизель, бажано автомат, молода родина з маленькою дитиною, поїздки місто та трасса інколи до родичів. То що скаже автоуа? Дякую
меган 3 хетч або флюенс (буде з більшим багажником та салоном). За таку ціну реально взяти гарний варіант ще й залишиться на довести до розуму. Автомат - треба дивитись конкретний екземпляр. Кузова в них безпроблемні, якщо не биті.
Пис. молода сім'я і не універсал - тебе за єресь зараз проклянуть. А за те, що не шкода - ще й спалять.
egorka 26.06.2025 15:17 пишет: Доброго дня. Вводні не біток з америки, не шкода, не універсал, бенз/ газ або дизель, бажано автомат, молода родина з маленькою дитиною, поїздки місто та трасса інколи до родичів. То що скаже автоуа? Дякую
меган 3 хетч або флюенс (буде з більшим багажником та салоном). За таку ціну реально взяти гарний варіант ще й залишиться на довести до розуму. Автомат - треба дивитись конкретний екземпляр. Кузова в них безпроблемні, якщо не биті.
Пис. молода сім'я і не універсал - тебе за єресь зараз проклянуть. А за те, що не шкода - ще й спалять.
як мені то згоден , брав би універсал, але там дружині не подобається ні універсал ні шкода, я їм казав але сказали ні
як мені то згоден , брав би універсал, але там дружині не подобається ні універсал ні шкода, я їм казав але сказали ні
здається мені, з такими "вводними"/забаганками(шкода/не шкода/не універсал ) буде спокійніше та вигідніше на таксі та ГТ пересуватися
здається мені, з такими "вводними"/забаганками(шкода/не шкода/не універсал ) буде спокійніше та вигідніше на таксі та ГТ пересуватися
https://auto.ria.com/uk/auto_seat_altea_38459571.html надійне комфортне універсальне економне авто без болячок. всі вилікувані. гарна комплектація. в гарному стані. не потребує вкладень. салон зручний. задні сідушки двигаються при необхідності збільшення багажнику.
Люди добрые, ну нельзя позволять бабам выбор машины, это ппц - сами себе яму копаете Потом пахучку, чехлы и колеса пусть выбирают, а основа за нами ёпт
Нічого не сказано про приорітети. Новіше але дешеве, старе з пробігом але дороге (мова про початкову вартість). Я не знаю, може це я така невибаглива, але я всі свої машини любила. В мене були всі хетчбеки: Сеат альтеа - реально класне сімейне авто. Кіа піканто - ну чисто дєвачкове. Ніфіга не сімейне. Але класне. Хонда ФРВ. Тут взагалі нема питань. Хонда і в Африці хонда. Зараз сеат арона. Я дуже задоволена. Хороше надійне сімейне авто. Не знаю чи є з мого списку щось на озвучений бюджет. Але думаю все корелюється пробігом.
Чисто візуально подобаються французи. Але я їх упереджено сприймаю.
Mookker 26.06.2025 17:04 пишет: ребята, не всем надо шкода универсал, поверьте, некоторые любят красивые машинки
та вірю, навіть мені універсал швидко набрид ... але ж, ну, не вірю я в "красівиє машинкі" за 10к))
отой сеат алтея, що вище виклали - імхо дуже красівий та хороший варіант в тему)...але ж це - майже шкода)))
на смак всі фломастери різні, мені він взагалі не сподобався, мені більш універсал подобається сенат леон( це якщо брати сеат, а так шкода, пассат, гольф універсал