а чому XC90 пенсія стайл? ) норм авто з нормальним третім рядом. але кажуть краще без пневми. в мене без пневми, їздив по трасах з пневою. своєю різниці не відчув. за 50к буде офіційна 3х річна XC90 vs Q7 биток з США...
Вчора і сьогодні мав змогу поїздити на xс90, гібрид, на пневмі, 360, панорамний дах, проекція. Правда, не 20 року, а зовсім-зовсім свіжому. Як на мене, це класна машина (але я пенсіонер ), хоча дуже великий сарай, мені такі габарити авто точно не треба, і дууже дорого. Ну і я не розбалуваний дорогими тачками, хіба туарег у племінника з тих що міг помацати, а не просто проїхати, то вольво мені подобається більше.
Не знаю різниці з без пневми, немає з чим порівняти, але оцей екземпляр їде як корабель. Заглушив - присідає. Що авто заведено зрозуміло хіба по панелі приладів, дуже тихо в салоні. Клімати-шмімати, вентиляція, регулювання, пам'ять це як у всіх дорогих авто. Показує що лобове скло забруднилося, побризкай.
Апну тему,бо так і необрав ще Наразі такі варіанти -Акура МДХ 2022 3,0 350лс typeS Америка,фарбовано 5 елементів,комплетація жир(пневма,масажі ітд) пробіг 32ткм ціна 52к$ -Audi q7 2019 Америка 3,0tfsi ,підфарбовано 2 елементи,комплектація ще трохи жирніша за Акуру,пробіг під 60ткм ціна 46к$ -Highlander 2022 офіціал,гарантія,все є лкрім пневми і масажів)пробіг 30ткм,ціна 50к$ Мозок каже купи Тайоту,продасти через пару років буде краще за попередні.Але ж хотілось жирну тачку....
motorator 21.07.2025 12:17 пишет: Апну тему,бо так і необрав ще Наразі такі варіанти -Акура МДХ 2022 3,0 350лс typeS Америка,фарбовано 5 елементів,комплетація жир(пневма,масажі ітд) пробіг 32ткм ціна 52к$ -Audi q7 2019 Америка 3,0tfsi ,підфарбовано 2 елементи,комплектація ще трохи жирніша за Акуру,пробіг під 60ткм ціна 46к$ -Highlander 2022 офіціал,гарантія,все є лкрім пневми і масажів)пробіг 30ткм,ціна 50к$ Мозок каже купи Тайоту,продасти через пару років буде краще за попередні.Але ж хотілось жирну тачку....
у виборі крос на пневмі перемагає крос без пневми
це аналогічно, як серед 7ми місних phev кросів обрати дизельний gls
motorator 21.07.2025 12:17 пишет: Апну тему,бо так і необрав ще Наразі такі варіанти -Акура МДХ 2022 3,0 350лс typeS Америка,фарбовано 5 елементів,комплетація жир(пневма,масажі ітд) пробіг 32ткм ціна 52к$ -Audi q7 2019 Америка 3,0tfsi ,підфарбовано 2 елементи,комплектація ще трохи жирніша за Акуру,пробіг під 60ткм ціна 46к$ -Highlander 2022 офіціал,гарантія,все є лкрім пневми і масажів)пробіг 30ткм,ціна 50к$ Мозок каже купи Тайоту,продасти через пару років буде краще за попередні.Але ж хотілось жирну тачку....
Q7 це дорест? А якого року в тебе Мазда? Чи є сенс міняти Мазду на Тойоту?
Мені здається, ви самі все чудово розумієте. Два принципово різних підходи - преміум або практичність. Маєте визначитися, що важливіше. Поганих варіантів тут немає, кожна з моделей по своєму крута.
Буквально пару тижнів як придбали брату Q7 2020 в ресті, 100 тис км пробігу, гарно зроблена, матричні фари Европа, на адаптивному круїзі і взагалі гарна комплектація, 7 місць, правда без пневми, взяли за 41$. То що вилізло в процессі - поміняли один парубок на турбину за 600 грн, переробили задні стопи на жовті поворотники за 350 $, провели адаптацію радарів на офіціалі за 3000грн, все, машинка бігає. Тому якщо не спішно, то можна почекати/пошукати і щось в ваш бюджет знайти. Дорест я би вже не брав - морально застаріла тачка, буде падати в ціні, через пару років втратите як на мазді.
Смотрел я мерс, мечта автоуашника т.е. кузов универсал, для богатых картошечников, так там так же все по богатому блестело.
Я это к чему, наверное нынешняя тенденция такая, народу нравится. Хотя нужен бы социал- прислужник, что б каждый час салон натирал от отпечатков пальцев:).
Абрвалг 26.07.2025 21:05 пишет: Смотрел я мерс, мечта автоуашника т.е. кузов универсал, для богатых картошечников, так там так же все по богатому блестело.
В мерсі все ще можна відмовитись від оздоблення "по богатому" і обрати щось інше. Принаймні, на більшості моделей.