alexa11 01.07.2025 07:31 пишет: цікаво чи закінчиться пошук. сам був недавно в такій ситуації. в результаті опустив хотелку і підняв трошки ціну.
В якій ситуації був? Електромобіль купляв? То який купився і яка ціна?
шукав авто електричку за схожий цінник. я замовив byd з китаю. деякі тут на форумі китайців дуже критикують, не сильно в цьому питанні розбираючись, бо десь щось чули, самі нічого не пробуючи не тестуючи, і живуть стереотипами. то я не буду розповідати, бо зараз почнеться срач. навіщо він тобі потрібен в твоій гілці. якщо цікаво то в приват.
id 3 з таким пробігом вже буде сильна деградована батарейка. відповідно 400км не проїде. автору для 400км пробігу можна пошукати теслу у гарному стані або ліфа на 62 квт батарейці з невеликим пробігом. і розуміти що такий рейдж в 400 км тільки в теплу погоду. в холодну погоду рейндж суттево зменшуеться. з сильно бу лотерея. для прикладу . один з самих безпроблбемних авто з електричок
id 3 з таким пробігом вже буде сильна деградована батарейка. відповідно 400км не проїде.
Можна в цифрах? сильно це скільки? бо болт за 400-500к деградує на 10% з розрахунку що новий +-450 з кондішном може, такий 400 проїде.
залежить від того скільки було швидких зарядок. різниця може бути в рази. для прикладу авто з невеликим пробігом проізжае по трасі 300 ви і по розрахунку мае емність помітно менше паспортної . взагалі на жаль у вага деградація немаленька
для прикладу авто з невеликим пробігом проізжае по трасі 300 ви і по розрахунку мае емність помітно менше паспортної . взагалі на жаль у вага деградація немаленька
Може ми різні відео дивимось? бо я чую батка 58кВт і бачу розхід 14,5. Поділити зможете?
для прикладу авто з невеликим пробігом проізжае по трасі 300 ви і по розрахунку мае емність помітно менше паспортної . взагалі на жаль у вага деградація немаленька
Може ми різні відео дивимось? бо я чую батка 58кВт і бачу розхід 14,5. Поділити зможете?
Реальний пробіг вийшов 325км. пробіг помножити на середній росхід. виходить суттево менше заявленої емності.
Реальний пробіг вийшов 325км. пробіг помножити на середній росхід. виходить суттево менше заявленої емності.
або просто він спочатку був заряджений не до 100%, бо на трассі використовуються швидкі зарядки котрі не заряджають до 100% або після 80-95% переходять на дуже повільну швидкість
Я псіхонув і всупереч своїм же забобонам - не електро(тільки дизель), не чорна(постійно грязна), не американський биток - взяв Кону, чорну, американський биток Можете співчувати чи вітати, але поки що в захваті. При заряді 100% - показує 400 з чимось км, ближче до 500(ще тільки раз заряджав до 100). Бюджет - трошки вище верхньої межі ТС-а, ато було тут і вже зроблене(поганенько), кінець 22 року, 38к пробіг
Доволі странний прайс, 10-15 За 10 не буде нічого що проїде 400 даже 300 та мабуть даже 200. За 15 Тесла s і та навряд чи 400 поїде. Бачиться більш/менш адекватний варіант це Тесла 3, але яка вона буде за 15 х/з
pilmen 03.07.2025 20:06 пишет: Можу запропонувати Renault Zoe 52kW 2020 пробіг 60т.км, батарея у власності, 12800$
спс. Дивлюсь уже із нормальними батарейками 50-80 ну і щоб машина була трошки більша за Зое. Ну і 12.8К за Зое на сьогоднішній день це маяко кажучи дорого, товариш взяв собі на цьому тиждні Зое 52 за 11К рівно, правда пробіг 110К, але стан ідеальний, 2 комплекти коліс.