HD_Zed 03.07.2025 09:50 пишет: Рекомендовано до покупки!
В ответ на: Після перших незалежних випробувань нового електричного кросовера Xiaomi YU7 Max на трасі стався інцидент з гальмівною системою кросовера. Мережею ширяться фотографії палаючих передніх гальм. Це означає, що друга модель бренду має такі ж проблеми, що й седан SU7.
А блогери все ще хочуть на китайських треках з масовими версіями кросовера повторити витівки підготованої версії седану на Нюрбургрингу. А потім у них "зрада". Якщо мав би бажання придбати китайця, то така "новина" не була б стоп-фактором.
саме так, почитав про цей "факап", згадав, що більшість людей все одно ставлять колодки "аналог", а не оригінал, і що дійсно стандартну версію піддавати навантаженням ралійної машини а потім розганяти "зраду" - таке собі. Я впевнений, що якби я на своєму сітріку спробував так поганяти, то навіть з моєю динамікою я б спалив колодки і може навіть погнув би диски. І це не електричний, а дизельний мінівен ))
Так що про загоряння колодок на екстрім-навантаженні така собі новина.
Ну отож бо і воно, що то від великого надлишку розуму окремі блохери намагаються повторити успіхи підготованих автівок на гоночній трасі в автівці з мас-маркету, не задумуючись про технічні/фізичні вимоги, які накладає трекова експлуатація. Те, що "міські" гальма попливуть після кількох різких гальмувань з 200 на трасі за короткий час, знає багато хто. А тут вивели міського китайця з першою спробою в автомобіль, і вистачило розуму погнати його відразу на трек. Повезти на СТО для вивчення/апгрейду гальм вже не вистачило.
Ну отож бо і воно, що то від великого надлишку розуму окремі блохери намагаються повторити успіхи підготованих автівок на гоночній трасі в автівці з мас-маркету, не задумуючись про технічні/фізичні вимоги, які накладає трекова експлуатація. Те, що "міські" гальма попливуть після кількох різких гальмувань з 200 на трасі за короткий час, знає багато хто. А тут вивели міського китайця з першою спробою в автомобіль, і вистачило розуму погнати його відразу на трек. Повезти на СТО для вивчення/апгрейду гальм вже не вистачило.
Є декілька відео цивильної тесли трійки на Нюрнбурзі, і там все ок, ніхто нікуди не вилетів, хоч стокових гальм і замало для треку, про що одразу казали. І є відео з нею ж тільки після апгрейду гальм та підвіски. І нічого там не загорілось чи відвалилось.
Плюс нещодавно зустрічав фоточки що ніби у BYD в морді майже нема зони деформації, пару палок на які крипляться крила та бампер з капотом і все. Абсорбувати удар буде двигун, кермо і водій
Є декілька відео цивильної тесли трійки на Нюрнбурзі, і там все ок, ніхто нікуди не вилетів, хоч стокових гальм і замало для треку, про що одразу казали. І є відео з нею ж тільки після апгрейду гальм та підвіски. І нічого там не загорілось чи відвалилось.
Плюс нещодавно зустрічав фоточки що ніби у BYD в морді майже нема зони деформації, пару палок на які крипляться крила та бампер з капотом і все. Абсорбувати удар буде двигун, кермо і водій
Цивільна тесла трійка там перегрівається на половині шляху і втрачає потужність, яка і до того менша, ніж в того китайця, тож навіть від цього роботи гальмам менше буде. І це вже не перший рік випуску Тесли. І гальм для трека недостатньо, але Тесла не нарощує карбонокерамікою свою міську автівку, чому ж це ... Навіть з такою вихідною інформацією вже треба бути надзвичайно безпечним, щоб погнати на трек міську автівку першого місяця випуску нового автовиробника. Ми живемо в час інформаційних "вибухів", де хайп - важливий інструмент їх розповсюдження (в т.ч. і маркетологами), але для вибору авто до всього цього варто підходити з холодною головою. І нехай 100500 заявлених китайських сил цьому не заважають.
брехня. як ви думали зона деформації повинна працювати? як раз так і повинна працювати деформуючись. що і видно на фото. мало того і двигун теж приймае участь у стримуванні удару. при розробці автомобілей а сааме безпеки думають про безпеку пасажирів, пішоходів , а не цілісність двигуна. ради цікавості подивіться аналогічні фото на европейських автомобілях. byd пройшли тести по безпеці набравши 5 зірок. якби не було зони деформації то не пройшли б вони тест. чудес не буває. один двигун не врятує від удару.
ivatuning 02.07.2025 22:42 пишет: Як підуть оцинковані, то можна сміло брати
Там вже багато оцинкованих... і вже достатньо давно
FAW офісний тримається поки, 5 років, жодного антикору, колір білий. Салон значно гірший ніж у Джилі навіть колишніх, але в цілому з своїми задачами справляється.
Мене також цікавлять всі ті ассистанси (хоча мабуть це також електроніка) типу наскільки плавно адаптивний круїз працює (наприклад в теслі досить різко стартує, навіть при виборі в меню плавно, а ось bmw ix9 -сподобалось), втримання в полосі, уникнення зіткнення, шумоізоляція, комфорт в дорозі скажімо так. Також освітлення фар, бо чесно кажучи матрична фара яка щось там вирізає мені до сраки, а ось щоб яскраво світило з чіткою границею - так. Думаю зараз вже немає ксенонів,всі ЛЕД ставлять або лазер, але ЛЕД він різний..
АСС і уникнення зіткнення працює ок, тобто тримає в полосі, фальшивих спрацювань майже немає (за весь час було 2-3), але помітно гірше ніж в субару, де воно майже ідеально себе поводить. Фари - звичайний лед, але з чіткою границею і якісно виконує свою роботу, шумка типу 3/5 але нормальна шумка буває тільки у преміумах, підвіска і загальний комфорт дуже непоганий, хоча це хетч с-класу, що для тебе буде замалий.
В ответ на: ти знаєш, після того, як я на своєму новенькому (до 5 років) "европейці" по три рази міняв проводку з задніх колес до баку (і це типу ну всім відомо),а ось на цій машині на 70ткм вже каталізатор змінив (а багато інших власників і adBlue бак змінили), то казати що прям у китайців біда, а у старичків - все ок, не можна. Але я дивлюсь, вибору 7 місць дуже мало у китайців, особливо якщо три окремі сідухи хочу..
и обе машины французы, если я не ошибаюсь? а зачем ты их покупаешь, если они делают тебе нервы?
бо аналогів не було. я хочу 7 місць та 3 окремі сідушки. таке тільки зараз ще вольво робить, а так наче й не було більше варіантів..
AL® 02.07.2025 19:45 пишет: Читаю всіляки там новини, типу CEO Ford визнав Xiaomi SU7 кращим (особливо останні абзаци, де типу вже европейці переймають досвід), порівнюю ціни, комплектації..
То вже можна чи ще ні?
Фіг з ними, з персональними даними, які можуть тянути втіхаря китайці... не стрьомає, що можуть віддалено тупо окірпічить машину? Чи я дарма переживаю, такий час, що зараз вже китайці випередили зажравшихся европейців?
В ответ на: ти знаєш, після того, як я на своєму новенькому (до 5 років) "европейці" по три рази міняв проводку з задніх колес до баку (і це типу ну всім відомо),а ось на цій машині на 70ткм вже каталізатор змінив (а багато інших власників і adBlue бак змінили), то казати що прям у китайців біда, а у старичків - все ок, не можна. Але я дивлюсь, вибору 7 місць дуже мало у китайців, особливо якщо три окремі сідухи хочу..
и обе машины французы, если я не ошибаюсь? а зачем ты их покупаешь, если они делают тебе нервы?
бо аналогів не було. я хочу 7 місць та 3 окремі сідушки. таке тільки зараз ще вольво робить, а так наче й не було більше варіантів..
Туран (мабуть нема офіційних) Ауді Q7 (бюджет +- Вольво) Шаран, Альгамбра (їх вже нема, але Альгамбри час від часу возили) Недавно зустрів на Ріа Гелексі офіційного 2020 року (поки мнувся 0 його продали)
Туран (мабуть нема офіційних) Ауді Q7 (бюджет +- Вольво) Шаран, Альгамбра (їх вже нема, але Альгамбри час від часу возили) Недавно зустрів на Ріа Гелексі офіційного 2020 року (поки мнувся 0 його продали)
хіба в ауді також 3 окремі сідушки, не 1/3 + 2/3 ? Інші варіанти офіційно не поставлялись, як мінімум з 2018р.
В ответ на: Туран (мабуть нема офіційних) Ауді Q7 (бюджет +- Вольво) Шаран, Альгамбра (їх вже нема, але Альгамбри час від часу возили) Недавно зустрів на Ріа Гелексі офіційного 2020 року (поки мнувся 0 його продали)
Яке вони мають відношення до електро ?
П.С. ТС тема про електромобіль чи будь що що має 7 місць ?
хіба в ауді також 3 окремі сідушки, не 1/3 + 2/3 ? Інші варіанти офіційно не поставлялись, як мінімум з 2018р.
3 повністю окремі сідушки на 2 ряду (35/30/35 - Середня трохи вужча) з 3 ізофіксами + ізофікси на обох сидінняз 3 ряду. П.С.: А чому параметр саме 3 окремі сидіння? Щоб влізло 3 сидіння і був доступ на 3й ряд?
В ответ на: Туран (мабуть нема офіційних) Ауді Q7 (бюджет +- Вольво) Шаран, Альгамбра (їх вже нема, але Альгамбри час від часу возили) Недавно зустрів на Ріа Гелексі офіційного 2020 року (поки мнувся 0 його продали)
Яке вони мають відношення до електро ?
П.С. ТС тема про електромобіль чи будь що що має 7 місць ?
Аналоги профільного сітро по параметрах, про які писав тс в треді