Всім привіт, задався питанням де окрім Макдона, КФС та Хесбургера можна заїхати на авто, замовити, НЕ ВИХОДИТИ З АВТО та щось перекусити. ЖПТ як і Гугл відповідей не дали, хтось знає ще місця?
що одразу на пам'яті - "Duck, Please" на Дніпровській набережній навпроти Яхт-клубу і Meiwei на Новокостянтинівській де заправка ОККО (але давно не перевіряв чи працюють зараз)
papazina 06.08.2025 06:27 пишет: А чому б не підняти дупу і вийти з авто?
Невже воно так прикольно хрумати їдло в тисняві за кермом ?
я теж більше їсти в закладі люблю. але якщо я виїхав просто покатати, то чому б не поїсти в авто? син дуже любить їсти на ходу. або ще практикуємо взяти ікло і поїсти з гарним краєвидом.
ну і просто прикол - в якому закладі зручніші крісла, ніж у вашому авто?
papazina 06.08.2025 06:27 пишет: А чому б не підняти дупу і вийти з авто?
Невже воно так прикольно хрумати їдло в тисняві за кермом ?
я теж більше їсти в закладі люблю. але якщо я виїхав просто покатати, то чому б не поїсти в авто? син дуже любить їсти на ходу. або ще практикуємо взяти ікло і поїсти з гарним краєвидом.
ну і просто прикол - в якому закладі зручніші крісла, ніж у вашому авто?
ну дивлячись що їсти в авто, наприклад шаурма, чебурек то краще за межами авто
та яка різниця свое, чуже воно ж неприємно потім їхати з тим запахом
А ти спробуй свіжі чебуреки додому довезти...
додому довести це одне а їсти чебуреки в авто це друге, як пише nikka, то да в мене чебуреки біля дому то багато хто бере з собою пішки на машині теж беруть з собою інколи бачу беруть сідають в авто і там їдять потім дуже матюкаються бо щось потекло і сідуха або одяг або штани жирні хоч стоять столики можна сісти і спокійно поїсти
у нього свіжі чебуреки під будинком, отакий драйв ін прямо в голосіївський парк
це точно інколи беру, дзвоню замовляю та прихожу забираю з пилу з жару
Це блін якійсь харчовий БДСМ.. Замовив дріжджі, кінзу та баранину, завтра кохана вихідна, та буде піде пекти
А три літри масла переводити не жалко? Ну якщо маленькі чебуреки з ладонь одну робити, то може півтора піде. Але менше 25см то вже не чебурек. Тому беру там, де є обладнання його пожарити.