а вот по салону и остальному как она в сравнении с ку4?
Не знаю як iX1, але Q4 прям супер дешево всередині виглядає. Навіть гірше за ID.4 (і це я кажу не тому що я власник останнього ). Якщо є очікування отримати трошки преміума за недорого в Q4 то це не той випадок, дешман дешманом.
Ага, гірше за ІД4 ) Стосовно якості матеріалів, я б підвів жирну лінію для всього ВАГа, вони значно відрізняються від якості БМВ, та навіть старої е90.
а вот по салону и остальному как она в сравнении с ку4?
Не знаю як iX1, але Q4 прям супер дешево всередині виглядає. Навіть гірше за ID.4 (і це я кажу не тому що я власник останнього ). Якщо є очікування отримати трошки преміума за недорого в Q4 то це не той випадок, дешман дешманом.
Ага, гірше за ІД4 ) Стосовно якості матеріалів, я б підвів жирну лінію для всього ВАГа, вони значно відрізняються від якості БМВ, та навіть старої е90.
Якщо мова саме про iX, не IX1, то це один з найкращих салонів в яких я сидів. Мені прям дуже це авто сподобалось, якби не електрика, я б його всерйоз розглядав як конкурента Х5.
Paulskit 30.07.2025 23:12 пишет: Якщо мова саме про iX, не IX1, то це один з найкращих салонів в яких я сидів. Мені прям дуже це авто сподобалось, якби не електрика, я б його всерйоз розглядав як конкурента Х5.
Ну не знаю... Я йшов з надією в салон. Вийшов з розчаруванням. Тупо твердий пластик майже всюди, грокочущі двері. Навіть в нинішньому авто все набагато якісніше. Колись катав е90 заказну, отам було на рівні
Paulskit 30.07.2025 23:12 пишет: Якщо мова саме про iX, не IX1, то це один з найкращих салонів в яких я сидів. Мені прям дуже це авто сподобалось, якби не електрика, я б його всерйоз розглядав як конкурента Х5.
Ну не знаю... Я йшов з надією в салон. Вийшов з розчаруванням. Тупо твердий пластик майже всюди, грокочущі двері. Навіть в нинішньому авто все набагато якісніше. Колись катав е90 заказну, отам було на рівні
Ти впевнений, що це саме про iX? Нагадаю, він виглядає ось так
Ти впевнений, що це саме про iX? Нагадаю, він виглядає ось так
Та я розумію, що таке іХ. Помацайте його салон знизу )) Чи то я примхливий став
Igorchyk 02.08.2025 18:00 пишет: Теж каже про здешевлення матеріалів, але глобально непогано як на мене, вийшло авто. То є ще в Ауді потенціал виходить?
сьогодні дивився цей огляд але потім подивився ціну то ого Basis від 87 038 $ • 3 621 664 грн
Продовжую збирати трошки інфо, з'явилось перше розуміння витрат "пального". Зганяв на дачу 45 км, на 40 місто/60 траса, вийшло 14 квт/100 км без клімату при круізі 80 км/ч. В цілому норм.
Dns_kobra 02.08.2025 21:02 пишет: Продовжую збирати трошки інфо, з'явилось перше розуміння витрат "пального". Зганяв на дачу 45 км, на 40 місто/60 траса, вийшло 14 квт/100 км без клімату при круізі 80 км/ч. В цілому норм.
Суто з цікавості, на ДВЗ-шному авто ви також влітку подорожуєте без клімату на круїзній швидкості 80 км/год?
Dns_kobra 03.08.2025 09:23 пишет: Не повіриш але так, дача в селі Пухівка, офігенна дорога через ліс броварський, куди там навалювати?
А вимкнений клімат - теж через погану дорогу?
тобі не здається що ти багато вигадуєш? Погану дорогу де побачив? В сосновому лісі завжди відкриваю всі вікна і їду насолоджуюсь класним повітрям. Дивні ви люди…
Продовжу своєрідний БЖ по авто. Замовлений вугільний фільтр салону - 1150 грн. Встановлю сам, робиться хвилин за 10. Сьогодні по місту накатав 80 км, по витратам З КЛІМАТОМ вийшло 17 квт/ч. Пенсійний режим, бо з малою та по "трасах" (Кільцева, Перемоги, Бандери) без заторів. В паркінгу домовився про встановлення розетки на 3,5 квт, після цього, мабуть, буде більш цікавіше щодо зарядки та вартості 1 км. Качнув колеса по паспорту, стало дубовіше (на скільки це може бути с 21-м радіусом )
З мінусів помічено - інколи не вмикається екран заднього клімату. Закономірності поки не знайшов, інтернети не гуглив. Другий мінус - не можу нормально налаштувати акустичну систему, щоб хоч на 50% наблизити до БМВ звук