kkk_GAZ240 31.07.2025 17:40 пишет: Я не буду нічого радити, тому що вважаю для дитини небезпечним гратися на смартфоні. Це просто вб'є дитині зір. Особливо в бюджеті до 15к.
Я згідний. Смартфон зло якщо не мати міри( а підлітки не мають) Але і заставити дитину ходити без смартфона не варіант.
kkk_GAZ240 31.07.2025 17:40 пишет: Я не буду нічого радити, тому що вважаю для дитини небезпечним гратися на смартфоні. Це просто вб'є дитині зір. Особливо в бюджеті до 15к.
Я згідний. Смартфон зло якщо не мати міри( а підлітки не мають) Але і заставити дитину ходити без смартфона не варіант.
Ну то може поміркуєш зважено над простим смартом ( я так розумію попередник на смітник дуже проситься) + більш ігроорієнтований девайс? Так це буде дорожче, але можна наприклад поговорити на тему не одразу, а хай вибере пріорітет, другий девайс трохи пізніше.
Взяв із штатів Самсунг S22+ на Снапдрегоні. Вже пів року син юзає, питань немає. Єдиний мінус, не всюди в налаштуваннях українська мова. Бюджет 11-12 тис грн. За 15-16 вже можна дивитись в бік S23+. Бо в цьому бюджеті із нового все лайно. Звісно, якщо розмовляти 3 рази в день, і телеграм вечером переглянути, то може Моторолла і підійде. Але китайські косяки задрали, то датчик наближення не спрацює, то вай фай відвалиться , то мережу не бачить, авто затемнення екрана я так розумію китайці також осилити років 5-7 не можуть...?
juiT 02.08.2025 22:42 пишет: Взяв із штатів Самсунг S22+ на Снапдрегоні. Вже пів року син юзає, питань немає. Єдиний мінус, не всюди в налаштуваннях українська мова. Бюджет 11-12 тис грн. За 15-16 вже можна дивитись в бік S23+. Бо в цьому бюджеті із нового все лайно. Звісно, якщо розмовляти 3 рази в день, і телеграм вечером переглянути, то може Моторолла і підійде. Але китайські косяки задрали, то датчик наближення не спрацює, то вай фай відвалиться , то мережу не бачить, авто затемнення екрана я так розумію китайці також осилити років 5-7 не можуть...?
вчера взял распродажный мотор 50 фьюжн, за 10кгрн. это второй мотор в семье, т.ч. представление имею и каких-то подводных камней не ждал непривычен экран с "водоспадом", все остальное на уровне. как аппарат для повседневного использования наверно сейчас лучший по соотношению цена/качество. да, взял зеленый, дата выпуска 28.06.25.
Alex2064 08.08.2025 08:36 пишет: вчера взял распродажный мотор 50 фьюжн, за 10кгрн. это второй мотор в семье, т.ч. представление имею и каких-то подводных камней не ждал непривычен экран с "водоспадом", все остальное на уровне. как аппарат для повседневного использования наверно сейчас лучший по соотношению цена/качество. да, взял зеленый, дата выпуска 28.06.25.
Alex2064 08.08.2025 08:36 пишет: вчера взял распродажный мотор 50 фьюжн, за 10кгрн. это второй мотор в семье, т.ч. представление имею и каких-то подводных камней не ждал непривычен экран с "водоспадом", все остальное на уровне. как аппарат для повседневного использования наверно сейчас лучший по соотношению цена/качество. да, взял зеленый, дата выпуска 28.06.25.
І де це такі ціни? Три дні тому довелось терміново (взамін розбитого) брати такий 50-й Fusion з 12/512 за 14
Werewolf 08.08.2025 17:12 пишет: І де це такі ціни?
Думаю всюди. Це ціна за версію 8/256.
Так,зараз його по такій ціні знайти норм,пішов потримав в руках, непоганий. Деякі питання до голого андроїда але ну таке. На жаль малий застопорився і не хоче нічого крім самсунг. Всі в класі з або айфон або самсунг)))) і пару аутсайдерів з китайцями. Він впринципі не є якимось фанатом юрби щоб як всі. Але логічно впринципі зауважив мені що якщо всеодно міняти то він хоче самсунг...
juiT 03.08.2025 14:39 пишет: Новоконстантинівська 75. Там багато хто бере телефони б/у
Ясно. Для мене не варіант.
.
Чим саме? Тим що б/у? Краще нове, але гірше по всім показникам?
П.с. якщо дитина хоче Самсунг, то купи йому А36. Процесор не сильний, але за таку ціну норм. Хоча як на мене, такий варіант набагато краще. https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/samsung-galaxy-s22-plus-128-256-gb-deal-neverlock-IDQ4w2e.html Про мінуси, який тільки один я казав вище. Самий головний плюс Самсунга s22+/s23+, це його габаритні розміри з екраном 6,6". Китайці всі якісь лопати при схожій діагоналі.
може тому що він не в Києві а хочеться подивитися вживу
П.с. якщо дитина хоче Самсунг, то купи йому А36. Процесор не сильний, але за таку ціну норм. Хоча як на мене, такий варіант набагато краще. https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/samsung-galaxy-s22-plus-128-256-gb-deal-neverlock-IDQ4w2e.html Про мінуси, який тільки один я казав вище. Самий головний плюс Самсунга s22+/s23+, це його габаритні розміри з екраном 6,6". Китайці всі якісь лопати при схожій діагоналі.
Та якраз саме тому. Стрьомновато брати вживаний телефон онлайн. Та навіть і новий на неперевіреному сайті.
Та якраз саме тому. Стрьомновато брати вживаний телефон онлайн. Та навіть і новий на неперевіреному сайті.