В мене 22Ультра, АккуБатері показує 85%. Активно юзаю впродовж дня, на десяту вечора 35-30% залишку Але так, якщо знімати відео у 4К, заряд тає на очах
В тому році купив сину з цієї ж "опери", не жаліється, до цього був Піксель, тримав гірше. На крайній випадок, акумулятор можна замінити і користуватися нормальним телефоном. Не бачу проблеми. Або купляти S23+/24+, але ціна буде вища, і явно не в різницю з заміною акумулятора, а по функціоналу майже те саме.
На крайній випадок, акумулятор можна замінити і користуватися нормальним телефоном. Не бачу проблеми.
Вже писано-переписано, що замінити акб на нормальний можливо тільки якщо є офіційний СЦ та ще є підтримка цієї моделі. Все інше - це буде підвальний шлак з відповідною якістю. Тому проблема таки є та треба берегти акб телефона шляхом обмеження заряду до 80% та не допускати розряду нижче 20%. Також не бажано користуватися занадто швидкими зарядками з великим струмом.
juiT 22.08.2025 14:18 пишет: В тому році купив сину з цієї ж "опери", не жаліється, до цього був Піксель, тримав гірше. На крайній випадок, акумулятор можна замінити і користуватися нормальним телефоном. Не бачу проблеми. Або купляти S23+/24+, але ціна буде вища, і явно не в різницю з заміною акумулятора, а по функціоналу майже те саме.
Є нюанс. Більшість "сучасних" +/-5 років лопат офіційно не розбірні. Так розібрати можна, але я-б пісця цього для себе не залишив-би такий.
Alex2064 08.08.2025 08:36 пишет: вчера взял распродажный мотор 50 фьюжн, за 10кгрн. это второй мотор в семье, т.ч. представление имею и каких-то подводных камней не ждал непривычен экран с "водоспадом", все остальное на уровне. как аппарат для повседневного использования наверно сейчас лучший по соотношению цена/качество. да, взял зеленый, дата выпуска 28.06.25.
Як людина, що жує Сяомі вже 10 років в чергове собі кажу, що наступний телефон буде іншої фірми. В поточному NOTE 13 PRO маю наступні проблеми: - через Медіатек не працює доповнена реальність, хоч саме залізо підтримує, Xiaomi пожмотився на сертифікацію апарата (для Ingress це останнім часом суттєво); - датчик наближення працює цього разу значно краще, але все одну шит часом хепенс; - реклама від системних додатків, якщо раніше вона просто вимакалася в контректному додатку, то зараз потрібно забирати права у системного MSA. Так це справа 2 секунд, але я цього не зробив і перші секунди думав, що мене взломали, коли отримав сповіщення від телеграм-спам бота "Позікобот".
Як людина, що жує Сяомі вже 10 років в чергове собі кажу, що наступний телефон буде іншої фірми. В поточному NOTE 13 PRO маю наступні проблеми: - через Медіатек не працює доповнена реальність, хоч саме залізо підтримує, Xiaomi пожмотився на сертифікацію апарата (для Ingress це останнім часом суттєво); - датчик наближення працює цього разу значно краще, але все одну шит часом хепенс; - реклама від системних додатків, якщо раніше вона просто вимакалася в контректному додатку, то зараз потрібно забирати права у системного MSA. Так це справа 2 секунд, але я цього не зробив і перші секунди думав, що мене взломали, коли отримав сповіщення від телеграм-спам бота "Позікобот".
Дякую за швидку відповідь. Для повсякденного використання: доповнена реальність - не знаю що це, ще не гуглив, датчик не критично, звик, рекламу вимкнув. Екран не принципово-зір вже не дуже, 144гц, процесор.... ігор не буде. Зате батарея більша, карту пам'яті можна до терабайту, основна камера вроді краща. Ще важлиао, вивід аудіо через usb на зовнішній цап - не знаю, чи підтримує Хіомі?
жінка з сяомі пересіла на таку ж моторолу і переваги - легша, звісно швидша, батарея може і не більша, але заряджається за годину. камера гарна. в коробці одразу чохол та зарядка дурна. кожного разу я дивлюся на свій піксель і не розумію за що переплатив. ще й важкий помітно.
Я теж так вважав до якогось чергового оновлення, скажемо так, я краще трішки переплачу ніж отримаю ще одного разу приємні хвилини на пошук звідки воно лізе. Бо завдяки системності додатку, воно виглядає як повідомлення від Телеграм-бота, якому ти прав ніяких не давав, з урахуванням того, що полісі Телеграма забороняє ботам писати без згоди, перше, що приходить на думку - хтось поцупив мій аккаунт.
Щодо віртуальної реальності, це не тільки цяцьки, наприклад моделювання інтер'єру у власній квартирі. Взагалі, я наводив цей пункт як приклад ідеології Xiaomi, що забезпечує дешевшу продукцію, вона не морочать собі голову "дріб'язком", ліплять модель з того, що є, наче працює - значить в продакшен.
Забув вказати на більш суттєву різницю - захист від пилу та води. IP68 vs IP54 це дуже велика різниця.
Душа лежить до Мотороли, намагаюсь для себе знайти у неї реальні для мене переваги при повсякденному використанні. Бо, ідеологія Хіомі-це важливо, мабудь, але де краща камера? Можливість до 256мб додати картку теж приємно. Погуглив, мій старий хіомі взагалі не має офіційного сертифікованого захисту від води за стандартом IP, при цьому мене повністю влаштовує.
Drug2 14.10.2025 17:31 пишет: Душа лежить до Мотороли, намагаюсь для себе знайти у неї реальні для мене переваги при повсякденному використанні. Бо, ідеологія Хіомі-це важливо, мабудь, але де краща камера? Можливість до 256мб додати картку теж приємно. Погуглив, мій старий хіомі взагалі не має офіційного сертифікованого захисту від води за стандартом IP, при цьому мене повністю влаштовує.
Одним з основних аргументів, як на мене, це практично чистий Андроід у Мотороли, а не отой жахливо важезний хайпер ос у Сяомі. Камера оцінювалась по реальним знімкам чи по кількості мегапікселів? Навіщо в 25 році додаткова карта пам'яті, та ще й у телефоні? Навіщо в збалансоване залізо пхати потенційно глюкаву і при цьому повільну хрінь? Навіть тактильно Моторола в рази цікавіше Сяомі, не говорячи вже про дисплей. Звісно кожному своє, але я б рекомендував помацати обидва апарати в живу, тоді точно всі питання відпадуть.
- датчик наближення працює цього разу значно краще, але все одну шит часом хепенс; - реклама від системних додатків, якщо раніше вона просто вимакалася в контректному додатку,
Бачу з часів Ксяомі Редмі ноут 5 нічого не змінилось.
Немає часу довго обирати, покритикуйте будь-ласка https://stls.store/uk/motorola-edge-60-5g-12256gb-gibraltar-sea-ua-ucrf-p1441588c11256.html Телефон на п'ять років, для широкоформатних фото пейзажів у подорожах, для навігатора, для музики через дротові навушники, для ютубу. Дуже важливо, щоб виводив аудіо на зовнішній цап. Все інше в гомеопатичних дозах. Пам'яті забагато не буває, для фото, відео, музики. Зір не ідеальний, трильярд пікселів на екрані не потрібний.
US7IGN 14.10.2025 14:25 пишет: жінка з сяомі пересіла на таку ж моторолу і переваги - легша, звісно швидша, батарея може і не більша, але заряджається за годину. камера гарна. в коробці одразу чохол та зарядка дурна. кожного разу я дивлюся на свій піксель і не розумію за що переплатив. ще й важкий помітно.
Циплят потрібно по осені рахувати. Якщо Моторолла проживе років 3-4, тоді гут. Але в мене до Моторолли предвзяте відношення.