У батьків 2 сяомі, купували приблизно для того ж: ютуб і фільми з флешки. Кілька років все ок було, а зараз дико тупить, саме ютуб. Постійно вилогінюється, ютуб зависає. Версія ПЗ остання. Може його якось перепросити можна, хз. Але я мабуть із сяомі більше не зв'язуватимусь.
У мене хайсенс, дивлюся ютуб і піратські фільми з Nas через Plex. В принципі все ок, хоча іноді якісь фільми відмовляється читати, а через день читає. В іншому не тупить.
На Сяомі всі літає. Головне посадити його на 5Ггц мережу.
Дякую. Буду певно його і брати. Єдине що прийдеться замінити роутер якщо буде тупити. У мене 2.4 ГГц
Будь ласка! От гарний роутер точно не завадить. На 2,4 буде враження, що ТВ тормоз. Роутер можна розглядати досить бюджетний, той самий Xiaomi Router AC1200 (DVB4330GL) - дуже стабільний, із тієї серій, що налаштував і забув на роки, його попередник(100 Мб) пропрацював безвідмовно 8 років і був замінений по причині переходу на гігабітний канал. Або як варіант TP-Link ARCHER A64 (ARCHER-A64) теж ніби норм поки новий, на скільки буде стабільним надалі поки не знаю(поставили знайомому).
в мене якійсь TP-Link ARCHER гігабітний 2,4 і 5 герц, вже десь років 5 проблем нема
zyoma 02.08.2025 10:31 пишет: дико тупить, саме ютуб
Premium є?
Є. Але він постійно розлогінюється.
Якщо це не спрацювання обмеження по кількості підключених облікових записів - imho далі тільки танці з бубном(чистка кешу, даних, видалення застосунку, вихід\вхід у обліковий запис, повторна синхронізація, встановлення ютубу аж до скидання на заводські налаштування. Може закінчилось вільне місце на системному розділі. Також можна зайти під тим обліковим записом з компа, перевірити роботу гуглзастосунків)
Xiaomi QLED TV A Pro 43" 2025. Взяв його. Поки що задоволений. Тормозів не спостерігається. Від слова зовсім. За це переживав саме більше. Поки що тестив тільки ютуб. Що буде з фільмами побачимо. Потрібно ще налаштовувати
Ґоцул 03.08.2025 18:26 пишет: Xiaomi QLED TV A Pro 43" 2025. Взяв його. Поки що задоволений. Тормозів не спостерігається. Від слова зовсім. За це переживав саме більше. Поки що тестив тільки ютуб. Що буде з фільмами побачимо. Потрібно ще налаштовувати
Вітаю! Ставиш X-Plore через нього або за допомогою флешки, або можна підключити свій гугл драйв, ставиш необхідні апки.
zyoma 02.08.2025 10:31 пишет: У батьків 2 сяомі, купували приблизно для того ж: ютуб і фільми з флешки. Кілька років все ок було, а зараз дико тупить, саме ютуб. Постійно вилогінюється, ютуб зависає. Версія ПЗ остання. Може його якось перепросити можна, хз. Але я мабуть із сяомі більше не зв'язуватимусь.
У мене хайсенс, дивлюся ютуб і піратські фільми з Nas через Plex. В принципі все ок, хоча іноді якісь фільми відмовляється читати, а через день читає. В іншому не тупить.
Проблеми спостерігав тільки з 32 Сяомі, але він дешевий у всьому, починаючи з самої матриці.
Ґоцул 03.08.2025 18:26 пишет: Xiaomi QLED TV A Pro 43" 2025. Взяв його. Поки що задоволений. Тормозів не спостерігається. Від слова зовсім. За це переживав саме більше. Поки що тестив тільки ютуб. Що буде з фільмами побачимо. Потрібно ще налаштовувати
Вітаю, я так зрозумів що він на андроіді, то можна встановити хд відеобокс, торсерв і дивитися фільми з торентів, ну і якщо е нетфлікс в тв то можна купити місце в сімейній підписці, як і ютуб преміум і дивитися нетфлікс в гарній якості
Вітаю, я так зрозумів що він на андроіді, то можна встановити хд відеобокс, торсерв і дивитися фільми з торентів, ну і якщо е нетфлікс в тв то можна купити місце в сімейній підписці, як і ютуб преміум і дивитися нетфлікс в гарній якості
Так там можна ставити що хочеш,я от хотів пораду запитати в тих хто в темі. Тимчасово поставив ШД різка АПК поки не визначився що ставити з ліцензійки. Ніколи з цим не мав справу,тв докси завжди брав вже повністю налаштованими. В ШД різка фільми йдуть по горизонталі на весь екран а по вертикалі ні,типу якийсь формат дивний,воно хоче преміум? Чи сторонній плеєр? Щодо ліцензійок. Мене онлайн трансляції і тв взагалі не цікавлять. Є в такому випадку ставити і купляти мегого? Там пише що доступ до якихось фільмів буде,це типу до якихось старих кучерявих років за абонплату в 200 з гаком грн а все решту за бабло? Що взагалі краще ставити?
Проблеми спостерігав тільки з 32 Сяомі, але він дешевий у всьому, починаючи з самої матриці.
Не пам'ятаю сходу, яка діагональ, можливо це воно і є. А які шанси з ними, лише в утіль? Щось ремонтувати немає сенсу? Думали на дачу забрати.
Якщо картинка влаштовує то, можливо, докупити сучасний ТВ бокс, сяомі продається вже 3 генерації, у мене вже мабуть 5 років 1 покоління і поки влаштовує. Головне не брати стік від сяомі, він не дуже по стабільності.
Торсерв, лампу і hd videobox, якщо любиш танці з бубном, то Kodi + elementum. Пакети провайдерів треба спочатку подивитися може є безкоштовні: у лайфа в деяких пакетах, світ тв за обороти по картці віза, Київстар в пакеті, у інтернет провайдерів в пакетах може бути. Мегого на мою думку найадекватніший додаток, але там тільки давай бабло або з родичів вже хтось платить.
nickka 05.08.2025 19:24 пишет: Торсерв, лампу і hd videobox, якщо любиш танці з бубном, то Kodi + elementum. Пакети провайдерів треба спочатку подивитися може є безкоштовні: у лайфа в деяких пакетах, світ тв за обороти по картці віза, Київстар в пакеті, у інтернет провайдерів в пакетах може бути. Мегого на мою думку найадекватніший додаток, але там тільки давай бабло або з родичів вже хтось платить.
Тосерв і лампа потребують якихось танців з бубнами? Чи поставив і працює?
Так там можна ставити що хочеш,я от хотів пораду запитати в тих хто в темі. Тимчасово поставив ШД різка АПК поки не визначився що ставити з ліцензійки. Ніколи з цим не мав справу,тв докси завжди брав вже повністю налаштованими. В ШД різка фільми йдуть по горизонталі на весь екран а по вертикалі ні,типу якийсь формат дивний,воно хоче преміум? Чи сторонній плеєр? Щодо ліцензійок. Мене онлайн трансляції і тв взагалі не цікавлять. Є в такому випадку ставити і купляти мегого? Там пише що доступ до якихось фільмів буде,це типу до якихось старих кучерявих років за абонплату в 200 з гаком грн а все решту за бабло? Що взагалі краще ставити?
яж писав якщо хочеш безкоштовно то пиши в приват свій ТГ скину апк хд відеобоксу якшо треба, мегого зараз можливо придбати приблизно за 700 грн/ рік світ тв приблизно 500/ рік , це якщо треба Тв, фільми та серіали, на хд відеобоксі можна дивитися кіно, серіали з толоки з торенту онлайн
egorka 06.08.2025 14:47 пишет: яж писав якщо хочеш безкоштовно то пиши в приват свій ТГ скину апк хд відеобоксу якшо треба, мегого зараз можливо придбати приблизно за 700 грн/ рік світ тв приблизно 500/ рік , це якщо треба Тв, фільми та серіали, на хд відеобоксі можна дивитися кіно, серіали з толоки з торенту онлайн
Привіт. А кинь мені апк, пліз? Номер дублюю в приват
egorka 06.08.2025 14:47 пишет: яж писав якщо хочеш безкоштовно то пиши в приват свій ТГ скину апк хд відеобоксу якшо треба, мегого зараз можливо придбати приблизно за 700 грн/ рік світ тв приблизно 500/ рік , це якщо треба Тв, фільми та серіали, на хд відеобоксі можна дивитися кіно, серіали з толоки з торенту онлайн
Привіт. А кинь мені апк, пліз? Номер дублюю в приват