Я в те годы рисовал вкладыши на касеты для одной студии. И денег имел и имел доступ к записать себе мастр-копию прямо с МД диска на мастер касету. С той касеты потом шел тираж. Кстати меняли ее каждый день 400-600 касет за сутки писалось
kym 02.08.2025 21:35 пишет: тоже есть самописанный басф и тдк начала перестройки иногда включаю для ностальджи
Саме так - "початку перебудови" тобто 1985-1986. А 1995 - які до дідька лисого касети? Вже повно було сідіплеєров, піратських сідідисків з музикою за помірними цінами, почали поширюватися сідіприводи і програвачі із функцією запису. Касетники вже помирали, як і виробництво касет. Касети під тм басф вже виробляли за ліцензією лайнороби з фірми Raks (турки здається).
kkk_GAZ240 02.08.2025 21:11 пишет: Нашел кассету бессмертного Михал Михалыча. кассета 95го года. Раритет, но Басф, потому жива еще. И благо есть на чем послушать.
Народ - [*****] ну как сейчас сказано.
"Я всегда буду выигрыше-или наша жизнь станет лучше,или мои произведения будут бессмертными"-М.М.Ж.
kym 02.08.2025 21:35 пишет: тоже есть самописанный басф и тдк начала перестройки иногда включаю для ностальджи
А 1995 - які до дідька лисого касети? Вже повно було сідіплеєров, піратських сідідисків з музикою за помірними цінами, почали поширюватися сідіприводи
У меня с 92 был муз центр с 2сд, кассеты уже не ставил, звук на сд сильно отличался, кто побогаче покупал отдельный плеер сд Время перемотки карандашом прошло))
А 1995 - які до дідька лисого касети? Вже повно було сідіплеєров, піратських сідідисків з музикою за помірними цінами, почали поширюватися сідіприводи
У меня с 92 был муз центр с 2сд, кассеты уже не ставил, звук на сд сильно отличался, кто побогаче покупал отдельный плеер сд Время перемотки карандашом прошло))
Я рад что вы были такие багатые. Вот вам пруф кассет 1996 года записи, обведенные я делал вкладыши и неплохо на этом зарабатывал ( по тем временам около 100-150 баксов в неделю)
Еще скажите что у вас в машинах в 1995 году стояли СД магнитолы. Вот на это я скажу ПРЕЛЕСТНО (с) анекдот.
1997-98 уже пошло на спад, студия попыталась перейти на видеокассеты, но очень дорого получалась полиграфия и для оборота надо было немеряно техники. Потихоньку стало затихать - мы разошлись и как-то потерялись.
В ответ на: Я рад что вы были такие багатые. Вот вам пруф кассет 1996 года записи, обведенные я делал вкладыши и неплохо на этом зарабатывал ( по тем временам около 100-150 баксов в неделю)
Мабуть , то ти був бідний , або ввжав себе таким . Особисто я , ту хриплящу фігню з рокладок ніколи не купляв . А ще , то були роки , коли навозили техніку з - Германіїї. Було вже багато CD програчів з переходом в МР3 . VHS , здебільшого вже були HI-FI , з кращим звуком через унч .
В ответ на: Да-да.. в машине в 95-м у всех уже стояли СД. ПРЕЛЕСТНО. Да они стоили как полжигуля Дома мне було не до слушать, поэтому я слушал обычно в машине
Краще , не треба судити всіх по собі . А ще , тобі зараз це дають робити , в тебе в мерсі дискотека ? Швабра з пилосом твої найкращі слухачі ?
kkk_GAZ240 03.08.2025 11:23 пишет: Да-да.. в машине в 95-м у всех уже стояли СД. ПРЕЛЕСТНО. Да они стоили как полжигуля Дома мне було не до слушать, поэтому я слушал обычно в машине
В Camry 2005 года,например, с завода стоит магнитола кассетник+CD (не МР3)
Я рад что вы были такие багатые. Вот вам пруф кассет 1996 года записи, обведенные я делал вкладыши и неплохо на этом зарабатывал ( по тем временам около 100-150 баксов в неделю)
Еще скажите что у вас в машинах в 1995 году стояли СД магнитолы. Вот на это я скажу ПРЕЛЕСТНО (с) анекдот.
1997-98 уже пошло на спад, студия попыталась перейти на видеокассеты, но очень дорого получалась полиграфия и для оборота надо было немеряно техники. Потихоньку стало затихать - мы разошлись и как-то потерялись.
Я не заперечую, що Ви могли робити прибутковий бізнес на кустарних записах низькопробної музики і друку вкладишів до касет. Якщо це приносило гроші і було практично закорним (у межах тодішнього законодавства) то чому б і ні. Але як для себе улюбленого аудіокасета в 1995 році вже була рудиментом. І виробництво цих касет вже здійснювалися бог зна де і бог зна ким, хоча і під відомими брендами. І , відповідно, і якість касет виробництва 1995 року була істотно нижчою за касети 1985 року./
Я б не став стверджувати, що касети звучали істотно гірше за сіді. Якість звуку касет залежала від того, з якого носія і на якій техніці зроблено запис. Я придбав свій перший програвач сіді у 1991 році - Вега 122. До цього я усі свої касети записував виключно з оригінального вінілу (таким вважалися платівки виробництва США, Британії, Німеччини та Нідерландів) на свою касетну деку (вони у мене були із наскрізним каналом). Програвач сіді придбав тому, що вищеназвані країни практично припинили випуск вінілу. І я б не сказав, що запис на касету з сіді звучав краще, ніж з вінілу, як і сам сіді звучав принаймні не краще за якісний вініл. Просто оригінальний вініл зник, а усякі індійсько-югославські поробки звучали набагато гірше. Ну а купувати сіді, який до появи болгарських бутлегів коштував по 20 доларів за диск було якось не по кишені.