Усім привіт! А що сьогодні можна узяти бюджетного (але не гівняного звичайно), що відносно довго працювало б. На які бренди дивитися? Усілякі геберіти, грое, вілірої і раваки не берем, звичайно, до уваги Виробник - Україна, Польща , Туреччина? Цікавить: унітаз з бачком, душ.кабіна 90х90, умивальник з тумбою 60-70 см та змішувачі усі. Дякую заздалегідь за поради
THOR 08.08.2025 19:49 пишет: Усім привіт! А що сьогодні можна узяти бюджетного (але не гівняного звичайно), що відносно довго працювало б. На які бренди дивитися? Усілякі геберіти, грое, вілірої і раваки не берем, звичайно, до уваги Виробник - Україна, Польща , Туреччина? Цікавить: унітаз з бачком, душ.кабіна 90х90, умивальник з тумбою 60-70 см та змішувачі усі. Дякую заздалегідь за поради
унітаз е з обідком а е без обідка це теж треба враховувати
THOR 08.08.2025 19:49 пишет: унітаз з бачком, умивальник з тумбою 60-70 см
Cersanit, KOLO.
THOR 08.08.2025 19:49 пишет:
змішувачі усі.
Imprese.
Все по личному опыту, унитазы у меня дома и на даче - церсанит (Коло тоже ок унитазы), умывальники с тумбами: Коло дома, Церсанит на даче, смесители Импресе - и дома, и на даче. Все 10+ лет, все збс за свои деньги. За душкабину не знаю, себе не ставил нигде.
THOR 08.08.2025 19:49 пишет: Усім привіт! А що сьогодні можна узяти бюджетного (але не гівняного звичайно), що відносно довго працювало б. На які бренди дивитися? Усілякі геберіти, грое, вілірої і раваки не берем, звичайно, до уваги Виробник - Україна, Польща , Туреччина? Цікавить: унітаз з бачком, душ.кабіна 90х90, умивальник з тумбою 60-70 см та змішувачі усі. Дякую заздалегідь за поради
Кабіну я брав Primera (здається китайська поставка для Агромата) декілька штук - нічого паганого не відчув. Мені подобається колір шиншила (чи якось так) Якщо унітаз не підвісний, то, як на мене, пофіг - обирай по дизайну і комфорту Умивальник, я б теж дуже не заморочувався, якщо відразу з тумбою брати в комплекті. Тут важливіше, щоб тумба не розклеїлась і форма була зручна. В мене здається церсанит нормально себе почуває всюди. А от змішувачі я б вже обирав по якості - я собі хансгроє брав акціонні. Хоча вбудовані китайські Devit теж непогано і довго в душкабиніні працюють.
У мене в кухні дуже достойно тримається дешевий змішувач ікеа. Матовий сатин чи щось таке, виглядає дуже гарно. Але за вагою то явно силумін чи щось таке.
THOR 10.08.2025 09:58 пишет: Усім дякую! Сьогодні мотнусь в епік - подивлюся!
Я б обираючи унітаз та змішувачі наперед поцікавився доступністю запчастин і адекватністю сервісу. Щоб в унітаз начиння можна було з часом замінити на якесь стандартне турецьке, а в змішувачах картріджи підходили б також поширені. Бо зтикнувся з "невирішуваними" проблемами із сантехнікою Jacob Delafon. Офф сервіс в Києві є, але там запчастин немає і персонал - довбні. Картрідж до досить спцифічного змішувача 2 роки відмовлялися замовляти. А для відносно стандартного змішувача для ванни вимагали назвати їм модель змішувача. По фото не здатні ідентифікувати і казали що для різних моделей змішувачів цього виробника, навіть однакових ззовні, ідуть різні картріджи. Отже більше : ніколи нізащо цього виробника не куплю.