Тільки сидіти. Дешевий китайський дерматин (ака еко шкіра) брати не варто, швидко облазить. Взагалі, китайських крісел зараз багато в продажу, краще їх обходити стороною, якість погана.
Tarasoff 17.08.2025 16:32 пишет: Тільки сидіти. Дешевий китайський дерматин (ака еко шкіра) брати не варто, швидко облазить. Взагалі, китайських крісел зараз багато в продажу, краще їх обходити стороною, якість погана.
Tarasoff 17.08.2025 16:32 пишет: Тільки сидіти. Дешевий китайський дерматин (ака еко шкіра) брати не варто, швидко облазить. Взагалі, китайських крісел зараз багато в продажу, краще їх обходити стороною, якість погана.
особисто мені не зайшло жодне - не зручні в 2016 хотів собі в офіс взяти персональне, навіть з "дорого" змирився може з того часу щось змінилось, але сумніваюсь
особисто мені не зайшло жодне - не зручні в 2016 хотів собі в офіс взяти персональне, навіть з "дорого" змирився може з того часу щось змінилось, але сумніваюсь
+1. Звичайні незручні крісла, яким влупили цінник наче вони топ з топів. Взяв Ikea Markus. Дешеве. Зручне. Вже 6 років його використовую по 8 годин 5 днів на тиждень - воно як нове.
як зрозуміти що то не китайське?
Кулік - точно не китайські.
15 к грн самий дешевий ) а сайт зробити адекватний не можуть (((
15 к грн самий дешевий ) а сайт зробити адекватний не можуть (((
Я не агітую за цього виробника. 7 років тому купляв у них крісло для підлітка - наче нормальне. Зараз підліток з цього крісла вже виріс. Перевага того куліка в тому, що в багатьох тц та навіть будинку меблів є (може були) їх фірмові відділи і можна було посидіти в усіх моделях крісел і обрати обшивку (і мтеріал і колір). Собі не брів то ж про зручність нічого не скажу.
було крісло від куліксистем. дитяче. багато налаштувань. все чітко та надійно на вигляд. але воно облізло дуже швидко. десь за рік-півтора. думав що якийсь брак. але заїхали ми в офіс, де стояли такі крісла. всі були з такою проблемою - пооблазили та виглядали жахливо.
зараз у сина та у мене крісла Anda Seat Kaiser. підкупили певні рішення. переваг багато. скажу недоліки - може скрипіти основа. деякі неприємні мені люфти ручок. у сина "шкіряна" обшивка в одному місці почав розпускатися шов. але гарантія 2 роки. спробую скористатися.
а так кріслами задоволений дуже.
рекомендую врати сітчасту спинку. таке рішення найкраще для літа))
DimonDSV 18.08.2025 17:05 пишет: було крісло від куліксистем. дитяче. багато налаштувань. все чітко та надійно на вигляд. але воно облізло дуже швидко. десь за рік-півтора. думав що якийсь брак. але заїхали ми в офіс, де стояли такі крісла. всі були з такою проблемою - пооблазили та виглядали жахливо.
зараз у сина та у мене крісла Anda Seat Kaiser. підкупили певні рішення. переваг багато. скажу недоліки - може скрипіти основа. деякі неприємні мені люфти ручок. у сина "шкіряна" обшивка в одному місці почав розпускатися шов. але гарантія 2 роки. спробую скористатися.
а так кріслами задоволений дуже.
Крісла навіть свого гарантійного терміну не відходили, але "задоволений дуже"! Нащо виробникам вкладатися в якість, коли в них такі невибагливі клієнти...
як зрозуміти що то не китайське?
Питати у продавця, на етикетці ще пишуть деякі магазини. Якщо окружна зручно, під'їдьте в 4room, 2 поверх, наліво, там є вибір посидіти.
У меня два Кулика на тряпке (кожу не воспринимаю принципиально), одно 2016 года - виктори, второе 2018 - бизнес, все норм с ними, при том, что дома кошки и они периодически об кресла когти драли. Недавно, кстати у кулика была акция - скидка на перетяжку.