Цілий кузов, рідний пробіг 202К. Механіка. Загалом добрий стан, в машині майже все рідне ще, навіть вихлопна. Кузов без ДТП. Є трохи косяків дрібних і не тільки: лобове скло має тріщину, задні склопідіймачі працюють не повністю, бажано поміняти масло і треба поміняти свічки, може якісь прокладки в моторі, подушку двигуна. Продаэться на зимовій резині Нексен і залізних дисках. Ціна 5900.
TIN 03.09.2025 18:06 пишет: хоч би дізнатися колір машини
це як мінімум....
чи у мене не відкриває на базарі жодну фотку а там вони є ?
Сірого кольору якщо дощ помиє.
Уже 5400 ціна на сьогодні.
Машина має дрібних нюансів над якими треба попрацювати - задні склопідіймачі робочі але погано працюють, лобове скло має з правої сторони тріщини від каменя, шлейф кермовий треба поміняти, може ще щось. Кузов 100% не битий і майже не мальований ( є дрібне підмалювання без шпаклівки на дверках правих). 2 дні назад товариш (він же перекуп автобізнесмен) оцінював машину і каже що я лінивий що не помив нормально перед фотографуванням і не попилососив всередині. Ось ссилка на Ріа. Ріа
І ковпаки треба, щоб старенькі диски покупців не лякали. )) Имхо це просто Сеат. В Україні не дуже популярно. Продається не дуже. Була б канонична вже б пролали. У самого толедо 2008 .
baton82 04.09.2025 08:33 пишет: Нормальна міська жоповозка. Для траси цей мотор і коробка взагалі не придатні...
Ну якось же люди їздять з такими двигунами по трасам і нічого. Звісно тримати до Одеси на ньому постійно 150-180 не вийде, але ж не кожному це й потрібно. Своїх 100-120 їхатиме без жодних питань.
baton82 04.09.2025 08:33 пишет: Нормальна міська жоповозка. Для траси цей мотор і коробка взагалі не придатні...
Ну якось же люди їздять з такими двигунами по трасам і нічого. Звісно тримати до Одеси на ньому постійно 150-180 не вийде, але ж не кожному це й потрібно. Своїх 100-120 їхатиме без жодних питань.
110 це вже 3000 обертів, якщо пам"ять не підводить... про обгін взагалі мовчу... якщо що, то мав Толедо 2008 року з такими ж вихідними даними
110 це вже 3000 обертів, якщо пам"ять не підводить... про обгін взагалі мовчу... якщо що, то мав Толедо 2008 року з такими ж вихідними даними
З приводу коробки то за умовчанням так, за умовчанням там на швидкості 100 км/год здається вже було 3000 об/хв. Але тут уже по-іншому. Десь у 2019 році в коробці на якійсь там шестерні був відвалився зуб, машину евакуатором возив на Туполєва де по коробках спеціалізуються, здоїли тоді з мене норм грошей, але попросив поміняти зразу і всі підшипники в коробці, і поміняти передаточне число. Поміняли якусь шестерню, здається було 15 зубів а стало 17 чи скільки там, то стало на швидкості 100 км/год уже в районі 2600-2700 об/хв, і по трасі вона цілком придатна для тих хто їздить 90-120 км/год. 4000 об/хв це швидкість 140 км/год наскільки пригадую, і налаштував газ так щоб на 4000 переходило на бензин. Доречі за ходовкою і посадкою ця машина дуже комфортна по трасі, вона комфортніша за мого Болта 2023 року. Якби обирати найкраще із двох то взяв би кузов + ходовку від Сіата, салон + плюшки + мотор + батарейку від Болта.
Періодично катаюсь на Лачетті 1,6 у якого 120 це 3500, в тому числі й по трасі, звісно після турбодвигуна трохи не те, але цілком юзабіліті.
2 дні назад товариш (він же перекуп автобізнесмен) оцінював машину і каже що я лінивий що не помив нормально перед фотографуванням і не попилососив всередині.
А для чого перекупу перейматися запиленностю салона, він же все рівно бере на перепролдаж....
А Ше я б зробив ЕСП задні. Вони на цей машині коштують оверпрайс оригінал, а Китай робе два три міс. Доречі свої знімав і відправляв майстру в Київ. За пару днів робили і назад. Робили гарно. Якщо треба можу тел пошукати.
І доречі у цей серії три проблеми: ЕСП, замок задньої ляди та замки дверок і постійно зношуються лампи задніх габаритів )) от дійсно зношуються, а не перегорають. Чи може це тільки на моєму так
lyv 04.09.2025 19:31 пишет: А Ше я б зробив ЕСП задні. Вони на цей машині коштують оверпрайс оригінал, а Китай робе два три міс. Доречі свої знімав і відправляв майстру в Київ. За пару днів робили і назад. Робили гарно. Якщо треба можу тел пошукати.
Не цікавився, 7 років на машині проїздив, обходився без цього, головне що ASR присутнє.
lyv 04.09.2025 19:31 пишет:
І доречі у цей серії три проблеми: ЕСП, замок задньої ляди та замки дверок і постійно зношуються лампи задніх габаритів )) от дійсно зношуються, а не перегорають. Чи може це тільки на моєму так
Замок задньої ляди доречі ніразу не ламався, головне не допускати до багажника дітей які будуть клацати весь час. Товариш мав Ліон то міняв той замок, правда там все досить дешево і просто, відправив комусь на ремонт, той йому зразу відправив відремонтоване. По задній ляді то міняв тільки газові тримачі на нові. Задні лампочки - так, якась з ними проблема, висить лампочка неробоча на табло, чи то підсвітка номеру, одна з двох неробоча, чи то в ляді щось, чи все зразу, хз Ще десь 2 роки назад вискочила проблема по водійській подушці ні з того ні з сього, робив діагностику, треба підрульовий шлейф поміняти. Із центральним замком є мікропроблема, уже на протязі 3-4 років в період десь із листопаду по квітень центральний замок не відкриває водійські двері, закриваються при цьому всі, то вже привик ключем в цей період відкривати. Проблемні в ній задні склопідіймачі, злітають з пазів, чи то може треба поставити їх і все працюватиме... Загалом модель цілком нормальна, свого часу вибирав між октавією універсалом і altea xl, то ця машина виявилась цікавішою, хоча можливо було б вірно порівнювати одинакові комплектації.
lyv 04.09.2025 19:31 пишет: А Ше я б зробив ЕСП задні. Вони на цей машині коштують оверпрайс оригінал, а Китай робе два три міс. Доречі свої знімав і відправляв майстру в Київ. За пару днів робили і назад. Робили гарно. Якщо треба можу тел пошукати.
О, если найдется номер по ремонту ЕСП - буду благодарен
О, если найдется номер по ремонту ЕСП - буду благодарен
Колись робив +380995303016. Без питань, ремкомплект заминів на БМВ задних. Було давненько. Ремкомплекти наче Турція.
Колись робив +380995303016. Без питань, ремкомплект заминів на БМВ задних. Було давненько. Ремкомплекти наче Турція.
Взагалі то я автомобіль продаю, треба допомогти продати, машина нормальна, не відро диряве що димить, а ви тут якусь технічну консультацію влаштували по ESP і т.д.