autoua
Autoua.netФорумІнформатика та побутова електроніка

Вибір Блютуз-колонки

СуперСтар **
47 лет, Киев
С нами с 13.08.2013

Вибір Блютуз-колонки
      25 августа 2025 в 11:03 Гілками

Всім привіт.
Зараз неспішно на подарунок тестю вибираю блютуз-колонку. Щось до 2000 грн.
Прослуховувати буде вдома, полюбляє старі пісні своєї молодості (радянська естрада) і трохи західної 70х-80х.

Прогулявся в Комфі та Фокстрот. Порекомендували JBL GO4 (якраз в ціну входить) але я сам колонками ніколи не користувався і не меломан. Послухав інші в таку ж ціну і наче звучать не краще, хоча і більші за розміром (розумію, що розмір, в даному випадку, не головне).

Передивився багато оглядів і деякі радять як альтернативу Xiaomi Sound Outdoor 30W.
Нажаль в живу не знайшов де глянути/послухати.

Також в аліекспрес знайшов колонки Ortizan X8 pro, X10 і інші ікси. Наче багато позитивних відгуків.

Сам колонки не маю. Може щось порадите щоб і заряд тримала нормально і більш менш прикольно звучало?

Забув, що на Алі також сподобалися колонки Анкер. Але Соундкор Моушин+ біля 2600 (трохи більше бюджету, але можливо того варте). А Соундкор 2 наче слаба на баси.

Також невеличка хотілка можливість програвання з карти чи флешки (а може і не знадобиться)

Змінено R.Karp (11:22 25/08/2025)

Роздрукувати   Нагадати!   Сповістити модератора   Відправити по E-mail
СуперСтар **
52 года (34 года за рулем), Кропивницкий/Киев
С нами с 22.04.2009

Re: Вибір Блютуз-колонки [Re: R.Karp]
      25 августа 2025 в 11:21 Гілками

якщо Алі не лякає, я б радив Анкер. Яка в бюджет влізе. Всі захищені від води, і грають довго.
Anker Soundcore Motion+, Anker Soundcore 3, Soundcore 2 - від дорожчої до дешевшої

Змінено Ревизор (11:25 25/08/2025)

СуперСтар **
47 лет, Киев
С нами с 13.08.2013

Re: Вибір Блютуз-колонки [Re: Ревизор]
      25 августа 2025 в 11:55 Гілками

Ревизор 25.08.2025 11:21 пишет:

якщо Алі не лякає, я б радив Анкер. Яка в бюджет влізе. Всі захищені від води, і грають довго.
Anker Soundcore Motion+, Anker Soundcore 3, Soundcore 2 - від дорожчої до дешевшої

А як так виходить, що у нас в продажу можна знайти Anker Glow та Anker Soundcore 3, але на офіційній сторінці на Алі таких моделей не має. Хоча Anker Glow описують як новинку.

igg 1
V.I.P **
61 год (39 лет за рулем), Kyiv
С нами с 29.03.2005

25 августа 2025 в 12:14 Гілками

R.Karp 25.08.2025 11:03 пишет:

Всім привіт.
Прослуховувати буде вдома, полюбляє старі пісні своєї молодості (радянська естрада) і трохи західної 70х-80х.

Прогулявся в Комфі та Фокстрот. Порекомендували JBL GO4 (якраз в ціну входить) але я сам колонками ніколи не користувався і не меломан. Послухав інші в таку ж ціну і наче звучать не краще, хоча і більші за розміром (розумію, що розмір, в даному випадку, не головне).

Якщо тесть не меломан, то, за вказанних критеріях, імхо, не варто переплачувати, за JBL/Anker та подібні.... Хоча в мене самого, у користуванні та ж компактна JBL(вже років з 10) та не дуже компактний Anker SoundCore Motion+ (років 5) й вони джійсно грають якісно й надійно, якщо би сьогодні обирав за такими, як у автора, крітеріями, то брав би щось недороге. Причому не обов'язково на Аліекспресі, бо можна, скоріше й не дорожче, придбати й в Україні.
Зверніть увагу на отаку чи подібну колонку, вона має все, що вам та тестю потрібно (навіть можливість підєднання юсб-флешки та сд-карти), доволі компактна та зручна у побутовому використанні.

igg 1
V.I.P **
С нами с 29.03.2005

25 августа 2025 в 12:22 Гілками

R.Karp 25.08.2025 11:55 пишет:

Ревизор 25.08.2025 11:21 пишет:

А як так виходить, що у нас в продажу можна знайти Anker Glow та Anker Soundcore 3, але на офіційній сторінці на Алі таких моделей не має. Хоча Anker Glow описують як новинку.

не варто шукати якусь логіку на Алі, повірте
я свого часу, коли шукав та придбав новий Анкер Моушн+ , знайшов хорошу ціну на ОЛХ

СуперСтар **
47 лет, Киев
С нами с 13.08.2013

Re: Вибір Блютуз-колонки [Re: igg]
      25 августа 2025 в 12:52 Гілками

igg 25.08.2025 12:14 пишет:

Всім привіт.

Якщо тесть не меломан, то, за вказанних критеріях, імхо, не варто переплачувати, за JBL/Anker та подібні.... Хоча в мене самого, у користуванні та ж компактна JBL(вже років з 10) та не дуже компактний Anker SoundCore Motion+ (років 5) й вони джійсно грають якісно й надійно, якщо би сьогодні обирав за такими, як у автора, крітеріями, то брав би щось недороге. Причому не обов'язково на Аліекспресі, бо можна, скоріше й не дорожче, придбати й в Україні.
Зверніть увагу на отаку чи подібну колонку, вона має все, що вам та тестю потрібно (навіть можливість підєднання юсб-флешки та сд-карти), доволі компактна та зручна у побутовому використанні.

Схожу по кортусу від JBL вчора в руках крутив. Для квартири незручно. Поставити не реально, лише лежачи використовувати. Soundcore Select 4 Go не набагато дорожче, але мабуть краще буде. Хоча лише через блютуз програє.

Достоевский *
Киев
С нами с 08.06.2013

25 августа 2025 в 13:43 Гілками

Раджу подивитись на Baseus AeQur DS10. Є дві версіі - з та без вбудованої АКБ. Та, що з АКБ має потужніші динаміки. В мене з АКБ. Грає пристойно.

Супер писатель! ***
17 лет за рулем, Вышгород
С нами с 06.02.2012

25 августа 2025 в 13:50 Гілками

JBL або Soundcore (Anker).
У мене і JBL Boombox і Charge. Soundocre - Flare та Boost.
Boombox дуже виручав як великий павербанк до вього. За якістю звука для означенимх потреб - обидва виробники достатньо. Обирайте під бюджет. Якщо замовлення з Китаю - ловіть акції. Там буває дуже приємна знижка.

СуперСтар **
47 лет, Киев
С нами с 13.08.2013

Re: Вибір Блютуз-колонки [Re: Rucha]
      25 августа 2025 в 13:58 Гілками

Rucha 25.08.2025 13:43 пишет:

Раджу подивитись на Baseus AeQur DS10. Є дві версіі - з та без вбудованої АКБ. Та, що з АКБ має потужніші динаміки. В мене з АКБ. Грає пристойно.

Дякую, але саундбар не розглядав. Колонка не буде стояти постійно на одному місці. Планується використовувати в різних кімнатах, а саундбари це більше для стаціонарного використання

Xit
СуперСтар ***
Киев
С нами с 14.11.2005

25 августа 2025 в 13:58 Гілками

У використанні є JBL Clip3 (зручно носити на заплічнику, коли гуляєш десь, або повісити у ванній, коли приймаєш душ), Tribit XSound Go (для мене виявилась найзручнішою для дому, брав декілька - собі й потім на подарунок) та Soundcore motion+ (для квартири трохи завелика, але зручно використовувати на дачі на відкритому повітрі).
На алі Tribit XSound Go зазвичай за 20-25 доларів використовуючи промокоди можна взяти.

продавець прохолоди **
53 года (26 лет за рулем), Киев
С нами с 17.12.2008

25 августа 2025 в 14:03 Гілками

Можна заїхати в магазин потратив і вживу глянути і вибрати модель ось наприклад Анкер

Достоевский *
Киев
С нами с 08.06.2013

25 августа 2025 в 14:37 Гілками

Це цілком портативний "саундбар".

Достоевский *
Киев
С нами с 08.06.2013

Re: Вибір Блютуз-колонки [Re: egorka]
      25 августа 2025 в 14:38 Гілками

egorka 25.08.2025 14:03 пишет:

Можна заїхати в магазин потратив і вживу глянути і вибрати модель ось наприклад Анкер

І як він тобі той Анкер? Гарно грає?

igg 1
V.I.P **
С нами с 29.03.2005

Re: Вибір Блютуз-колонки [Re: Rucha]
      25 августа 2025 в 17:45 Гілками

Rucha 25.08.2025 14:38 пишет:

теж цікаво, чому саме той Анкер згадується? до того ж не факт, що саме анкер є в наявності у оф-лайні того магазу.

IesuiT *
42 года (17 лет за рулем), Киев
С нами с 24.10.2008

25 августа 2025 в 23:00 Гілками

Була колонка Anker Soundcore Boost.
Не сподобалась взагалі, бас наче і є в кімнаті, але якийсь він не об'ємний і налаштування звуку не дуже, як тільки той аквалайзер не крутив, то високі зверху, середні пропадають, то навпаки. Хоча відгуки суперові були скрізь. Я хз, з чим люди порівнюють.
Продав і купив на Ебей б/у в ідеальному стані Sony XB33. Річ.
Об'ємний бас чутно в загальному коридорі коли підхожу до дверей, хоча в кімнаті грає тихенько.
На дачі на подвір'ї трохи не вистачає об'єму, але в порівняні з Анкер, той взагалі на вулиці як бабусине радіо грав.
ПС. За 2000-2500 я би краще пошукав jbl б/у яким мало користувались.
Але це моя точка зору, якщо не музикальний слух, то напевно і Анкер підійде.

IesuiT *
42 года (17 лет за рулем), Киев
С нами с 24.10.2008

25 августа 2025 в 23:04 Гілками

Порекомендували JBL GO4 (якраз в ціну входить)

Фігня повна, краще вже Анкер, можливо Моушен + .

продавець прохолоди **
53 года (26 лет за рулем), Киев
С нами с 17.12.2008

Re: Вибір Блютуз-колонки [Re: igg]
      25 августа 2025 в 23:12 Гілками

igg 25.08.2025 17:45 пишет:

теж цікаво, чому саме той Анкер згадується? до того ж не факт, що саме анкер є в наявності у оф-лайні того магазу.

просто в бюджеті автора я там більше нічого не знайшов, може в магазини ще щось е або запропонують

Достоевский *
Киев
С нами с 08.06.2013

Re: Вибір Блютуз-колонки [Re: egorka]
      26 августа 2025 в 09:39 Гілками

egorka 25.08.2025 23:12 пишет:

igg 25.08.2025 17:45 пишет:

В ответ на:

...

просто в бюджеті автора я там більше нічого не знайшов, може в магазини ще щось е або запропонують

Тобто запропонував абсолютно рандомний девайс, який ти навіть в глаза не бачив? Ну хоча, чи це вперше...

СуперСтар **
47 лет, Киев
С нами с 13.08.2013

26 августа 2025 в 10:07 Гілками

Всім дякую. Не сваріться. Зайду на вихідних в магазин Портатив та подивлюся. Не знав про нього, щей поряд - 20 хв пішки прогулятися. Цікаво було б вживу Акнер послухати. У мене навушники вже більше року недорогогі P20i, дуже подобаються.

Достоевский **
20 лет за рулем,
С нами с 05.05.2009

27 августа 2025 в 09:55 Гілками

якщо ліньки ходити або нема можливості. в ютюб є огляди на популярні моделі з порівнянням звучання різних моделей.

Autoua.netФорумІнформатика та побутова електроніка
Додаткова інформація
0 користувачів і 1 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Модератор:  AlMat, Yorc, moderator 

Роздрукувати всю тему

Права
      Ви не можете створювати нові теми
      Ви не можете відповідати на повідомлення
      HTML дозволений
      UBBCode дозволений

Рейтинг:
Переглядів теми: 1675

Оціните цю тему

Перейти в

Правила конференції | Календар | FAQ | Карта розділу | Мобільна версія