Ну це вам до вашого дилера, там у Клайпеді потрібно експедицію закрити на початку це +- 300 євро, залежно від того, у кого як, потім до Львова привезти на митницю, з цим теж, як би по-різному у всіх може бути, там розмитнити потрібно це вже брокер +- 150 доларів, знову ж таки за термінал з перепустками, навантажувачем тощо 1200грн.
Можу ніби забрати і привезти, але потрібно розуміти, скільки ваша експедиція коштує, знову ж таки дасть ваш дилер без фін-гарантії до закриття Т1 забрати, тому що можуть тільки своїм комплексом зі своїм брокером хотіти і якщо так, то точно буде дорожче, хочете пишіть мені детальніше на Вайбер/Телеграм 0985509255.
Застрягла в транзитному порту, але, мабуть, процес все-таки рушив далі: вчора вранці відстеження показувало суднозахід 12.10, ввечері 13.10, зараз 10.10.
kaktys 28.08.2025 10:34 пишет: Это еще не обсуждали блок с никосиловым напылением)
еще даже не обсудили, зачем мне со склада столько фото салона сбросили) и зачем дин из ключей с кабельбиндера сняли и жало из него вынули), хотя тут я в принципе догадываюсь причину, более того даже увязываю ее с Джеки).
За десятку, щей заводится, тут тільки одне може смущати - пробіг, але вертаємось до ціни, і питання є? питань нема!
Ось і я про це), там ще один господар і сервісне обслуговування на весь період експлуатації.
А это те что в Украине продаются, фильтр поставила от дешевых к дорогим, но та что первая за 12 не на ходу, симпатична але даних про неї в мережі немає і що з нею не зрозуміло, приладової панелі немає, але там гірлянда, а друга дуже сумнівна інформації по лоту в США немає ніде, на приладовій панелі машинка з ломом в даху горить, а це для неї поганий сигнал, як для будь-якого гібрида або електрички, лампа та сигналізує про несправність в ЕВ частині.