Питаннячко. Приїзжає жінка з Польщі на БМВ. Ну десь на тиждень. За цей час треба машину продати, щоб назад поїхала і там купила собі щось інше. В автівці два недоліка. 1. Панель приладів. Їх болячка, одометр. Пікселі іноді є, іноді немає. 2. Треба подварити нишу запаски. Теж болячка. Докатка в салоні, інакше висить, боюсь, загубиться. 3. Ну десь там цяточки, ще щось. Пробігу 200 тик чесного, не бита. Поставити її в ремонт? Час потрібен, подварити ще можна, панель шукати тільки розборка. Є тільки тиждень. Поставити по низу цени олх? Поставити трохи вище нижниї ціни олх, потім скинути? Насправді, там роботи копійки. Скинути 500 баксів, перекупи зроблять за 200. Можна і тут зоставити і ремонтувати, але нихто не оцініть. Це як з квартирою. Або по низу, або робиш ремонт і піднимаєш ціну, а покупець потім каже "Да мені пох твій ремонт, я обої хочу фісташкові а не бузкові, побіліти я і сам можу разом з жінкою, нахрена мені твоя мідна проводка, якщо за штроби, прокладку, дроти, щікатурку я ще купу грошей повинен викласти" і т.д. Ну і основне - це час. Бо машина там потрібна.
ничего не делать, отдать первому, кто предложит живые деньги. помню свою эпопею с продажей. боюсь, что неделя на продажу выльется в цену, на которую тяжело будет согласиться
Теж підтримую думку продавати як є. Вірити стошнікам на слово, що вони зроблять за день чи два не варто, бо по факту добре якщо за тиждень зробиться. Ну і тут присутні автобізнесмени з нормальною репутацією, я б до них звернувся в першу чергу.
Можу поділитися досвідом. Я не дуже планувала продавати машину вже, зробила ТО, поміняла гальмівні диски, колодки, а потім виявилося що мені все одно треба додаткові незаплановані витрати на постановку тут на облік. Тому я виставила обʼяву про продаж на фб. Знайшла 3 бажаючих і приїхала в Україну. Покупця в результаті знайшла на авторіа (але там своя історія). По темі: продавала як є, ціна середня по ринку, реальному покупцю зробила відчутну знижку. На все про все разом з дорогою знадобився тиждень.
Apec 28.08.2025 12:50 пишет: А ты сам то тут? Тогда продать тебе через дию за 10 мин и ты уж сам тут с ней развлекайся.
Зачем мне продавать мою машину? :-)
Машина на мне. Суть в том, что жена приезжает на неделю, машину продать, она доложит денег и в Польше купит другую. Я ей уже лет 5 назад говорил что надо поменять на свежее. "Неее, это БМВ, едешь, все уважают" и прочая лабуда. А когда сама на ней поездила 3 года и поняла что машина - это не взял в гараже и поехал, там все в порядке, муж следит, а ее надо заправлять, чинить и т.д. то передумала.
Ну и ей там машина нужна. Покупать на то что есть за 5 штук развалюху, потом пытаться ее продать и доложить деньги от БМВ (это ее вторая гениальная идея) чтобы купить посвежее это не выход.
Я предлагал варианты взять напрокат что-то мелкое на пару недель, или тупо взять там в кредит, а потом через месяц погасить потеряв немного. Думает.