Розглядаю моделі серій HP EliteBook (845 G7, G8), Lenovo ThinkPad (T14 AMD) на процесорах AMD, або інші моделі. Побажання до ноуту: - 14" екран з нормальною передачею кольору і яркістю; - батарея з нормальним залишком; - RAM - від 16 Гб (можливість апгреда до 32 Гб); - порт type-c підтримує зарядку.
На ebay вже не встигаю. Локальні бонуси (гравірування клавіш укр мовою) - вітаються.
Дякую, і гарного дня!
Вітаю, можу запропонувати Microsoft Surface laptop 4:
Microsoft Surface Laptop 4 13.5" В ідеальному стані, батарея 5 циклів заряду 13.5" 2256*1504 сенсорний дисплей Ryzen 5 Microsoft Surface Edition 16gb RAM + 256gb SSD NVMe m2 Клавіатура з підсвіткою, англ. розкладка Web камера, Type-C, USB В комплекті оригінальний зарядний пристрій
Ціна 14500 без гравірування, може завтра-післязавтра зможу зробити, буде +200грн
Якщо треба фото - в особисті або месенджер
Dell Latitude 5300 7500грн
Стан корпусу, дисплею: відмінний Дисплей: сенсорний 13.3" СЕНСОРНИЙ IPS 1920x1080, матовий, частота екрану 60Hz Процесор: Intel Core i5 - 8365U, 4.1 gHz turbo max, 4 Ядра, 8 Потоків Відеокарта: Intel UHD Graphics 620 ОП: 16gb RAM LPDDR4 SDRAM Постійна пам'ять: SSD M2 256gb Батарея: тримає 2 г. Блок живлення: 65ватт з type c.
Дякую за пропозиції.
На жаль, 2 години роботи занадто мало - зарядку з собою ніхто не буде носити (
Думаю, що заміна екрану Surface , наприклад, буде коштувати значно дорожче і з меншими варіантами, ніж у умовного Lenovo. А те, що до майбутньої заміни екрану вже треба готуватися - я вже знаю ).