дельта 2 не встигає перемкнути, телевізор вставлений в станцію, але при вимкненні світла вимикається і завантажується знову але ніяких наводок тричі тьху немає.
дивно У мене встигала завжди
дельта 2 не встигає перемкнути, телевізор вставлений в станцію, але при вимкненні світла вимикається і завантажується знову але ніяких наводок тричі тьху немає.
дивно У мене встигала завжди
Перевірив, навіть комп не поморщило Але...
це міф
Але виробник його пишуть в мануалах.
виробник і буде писати - бо бюрократія вимагає щось писати. наприклад, згідно директив ЄС, ліфепо акуми повинні бути заряджені не більше ніж на 30% (безпека при транспортуванні). а тепер прикинь час від виробницвто+логістика+лежить на складі до кінцевого споживача. 3-6-8 місяців легко.
Саморозряд батареї незначний, якщо елементи нормальні. Наприклад літій-іонний за рік з 70% розрядився до 60, і я думаю що це електроніка батареї винна. А от якщо елементи батареї "підгуляли", то і без підключеної електроніки за тиждень можуть втрачати від 10 до 30%, і навіть більше. Це з власних спостережень.
Саморозряд батареї незначний, якщо елементи нормальні. Наприклад літій-іонний за рік з 70% розрядився до 60, і я думаю що це електроніка батареї винна. А от якщо елементи батареї "підгуляли", то і без підключеної електроніки за тиждень можуть втрачати від 10 до 30%, і навіть більше. Це з власних спостережень.
У мене Дельта 2 пролежала у шафі з минулих блекаутів до нинішніх - тобто більше півроку. Коли довелося знов використовувати то увімкнув і побачив заряд батареї - 80%, при тому що у мене виставлено обмеження - до 90% заряджати. А от трохиоффтоп питання: чому робот пилосос irobot i7 з нелітієвою батареєю за 4 години блекауту втрачає понад половину заряду і йому потрібно майже годину на зарядку до повної (без цього його немає сенсу запускати)? З нинішніми ідіотськими графіками відключень важко впіймати часовий інтервал для робота, тому що йому треба зарядитися, потім 2 години на прибирання, і у темряві він не працює.
А от трохиоффтоп питання: чому робот пилосос irobot i7 з нелітієвою батареєю за 4 години блнкауту втрачає понад половину заряду і йому потрібно майже годину на зарядку ло повної (без цього його немає сенсу запускати
Roborock в подібних умовах втрачає значно менше, але теж відчутно. Щоб не втрачав, його треба вимикати, бо постійно щось передає через Wi-Fi до Пекіну.
А от трохиоффтоп питання: чому робот пилосос irobot i7 з нелітієвою батареєю за 4 години блнкауту втрачає понад половину заряду і йому потрібно майже годину на зарядку ло повної (без цього його немає сенсу запускати
Roborock в подібних умовах втрачає значно менше, але теж відчутно. Щоб не втрачав, його треба вимикати, бо постійно щось передає через Wi-Fi до Пекіну.
Так а що він може передавати коли під час блекауту вайфай також не працює? А до резервного вайфаю я його не підключав.
у мене древня версія айробота одна з перших, без вайфаю. переробив на літіеву батарейку. розряджаеться за тиждень, якщо не тримати на заряді. щось споживає схемотехніка у вимкненому стані. відеднана батарейка не розряджаеться так швидко. вони мабуть розраховані бути постійно на підзаряді тому і не парилися конструктори з розрядом.
Так а що він може передавати коли під час блекауту вайфай також не працює? А до резервного вайфаю я його не підключав.
так це ще гірше. Він постійно сканує мережі та довбиться кудись. Бо завдання компартії - це святе.
irobot китайський бренд?
А у Блюєті АС 70 можна налаштувати що б заряджалася до 90%?
В додатку шукай, має бути Я свою флошку теж налаштував 10-90%
не знайшов
А от трохиоффтоп питання: чому робот пилосос irobot i7 з нелітієвою батареєю за 4 години блекауту втрачає понад половину заряду і йому потрібно майже годину на зарядку до повної (без цього його немає сенсу запускати)? З нинішніми ідіотськими графіками відключень важко впіймати часовий інтервал для робота, тому що йому треба зарядитися, потім 2 години на прибирання, і у темряві він не працює.
замовте на алі нову батарею і буде вам щастя.
не знайшов
Мабуть дійсно немає В мене таке
не знайшов
В расширенных настройках что?
...
не знайшов
В расширенных настройках что?
отаке
Трохи про поточну ситуацію щодо теми топіка Пару днів тому здав станцію з надією на гарантійний ремонт. Сказали - 2-3 тижні чекати Я ще пожартував - а що робити, якщо блекаути незабаром. А ось і вони. На ПОХе глухо з електрикою. Немає десь з 3:30. Ще й метро не ходить
ласт ньюс забрав станцію з ремонту. Перед цим була така СМС
В ході діагностики було виявлено несправність модуля BMS. Ознак стороннього втручання, та потрапляння вологи не виявлено. Виробник погодив гарантійну заміну модуля BMS, яку відповідно було виконано. Новий серійний номер R601ZFB7HF480938 відповідає новому модулю.
Новий серійник, якось по іншому працює (гул вентиляторів) - таке враження, що дали якусь іншу. Но то таке. Що вийшло на лампочці 60 вт. Розряджалось до 0%. Працювало 3 години (замісь десь 2х). Віддало 150 вт*г. (до ремонту десь 100-110). Стало більше десь на 50%, що непогано. Але до 200 вт*г далеко. Хоча може ці 200 - перебільшені очікування.
На сьогодні з електрикою стало полегше і вирішив поганяти станції та поставити на зберігання Від часу попередніх експеріментів трохи додалось обладнання Ще одна ЗС фосібот 2400 та "розумна" розетка Перша станція - Екофлоу рівер 2 Разряд на лампочці 60 вт. Потужність на табло станції - 48 вт, на розеттці - 58 вт. Перший розряд 100%-0 тримало 2.5 години (малувато). Другий та наступні - вже 3 години. Якщо брати до уваги потужність, яку давала розетка - зняло десь 175 вт*г енергії за 3 години. Зарядив до 60% та "під стіл"
Друга станція - Фосібот 2400. Нова, ще не використовував. Стояла з 100% заряду Розряджав двома лампами по 100 вт. Розетка показувала 192 вт потужності Станція показува що завгодно. 150 - 190 вт. Під кінець розряду показувалоо ближче до 190 вт Розряд був десь 8.5 годин, зняло десь 1650 вт*г енергії. Теж заряджаю до 60% та хай чекає "наступних прильотів".
А цю процедуру треба робити саме з лампою розжарювання, тобто з пасивним навантаженням?
А цю процедуру треба робити саме з лампою розжарювання, тобто з пасивним навантаженням?
теж цікаво та як саме можна прилаштувати підключення тої лампи, щось зовсім туплю, але не можу уявити просту приспособу куди вкрутити ту лампу
думаю, це неважливо. Але потужність лампи стабільна - і це непогано. Дуже просто рахувати кількість електрики, яку віддає станція.