за полтос це буде 6-7-річне авто з пробігом глибоко за 100 невже це те, що хоче ТС ?
вони дешевшають менше ніж тойота? дружбан взяв у березні новий р-лайн з 3.0 дизелем за 62 кує. Схоже він її ще з профітом продасть
схоже на сказку...
чеки я не перевіряв хз, може то він для дружини таке сказав, бо це в сімейному колі було заявлено, але все ж таки, березень, це місяць розпродажу стоків минулого року і знижки там можуть бути суттєві. Я сам в цей час дуже гарно за субаріка знижку отримав.
keen 10.09.2025 13:58 пишет: все ж таки, березень, це місяць розпродажу стоків минулого року і знижки там можуть бути суттєві.
Подивився сайт VW. Platinum (якщо під р-лайн мається на увазі саме Platinum) зараз коштує ~$90k. Складно повірити, що навіть торішній авто віддали за $62k, тобто майже в півтора рази дешевше.
keen 10.09.2025 13:58 пишет: все ж таки, березень, це місяць розпродажу стоків минулого року і знижки там можуть бути суттєві.
Подивився сайт VW. Platinum (якщо під р-лайн мається на увазі саме Platinum) зараз коштує ~$90k. Складно повірити, що навіть торішній авто віддали за $62k, тобто майже в півтора рази дешевше.
на решітці шильдік рлайн, хз, може то якась маркетингова [*****], типу як на бмв ліплять 540 замість 520, але за 90 він точно би не купив, бюджет був до 70.
за полтос це буде 6-7-річне авто з пробігом глибоко за 100 невже це те, що хоче ТС ?
Я б тур не брал, там интерес был 3 л бенза 340 лс, а так дизель ну такое... И новыми были бенза 52 диз 55 тдол, а сейчас авто не актуально, поэтому его и сняли. А по поводу китайцев, они уже серьёзные авто делают, проблема только вот когда будет лет 10-12, будут ли запчасти?
так зараз теж є 340 сил бенз але 15-20 в місті то на мою думку завеликий рохїід
seksinika 10.09.2025 08:42 пишет: Я бы точно биточка какого то притянула) года так 23-25 что в итоге было бы гораздо более ликвидным вариантом чем приобретение в салоне, но тут понятно как кому + опять таки в зависимости от того на сколько эти 50к последние.
За 50К можна б/в офіційне свіже авто купити, а не відбивну зі Штатів.
Тайрон елеганс за 51-52 тис дол +- в бюджеті Виглядає цікавіше за кодіак + мотор 190 сил дизель Це якщо багажник потрібен
Або тігуан за +- стільки ж саме
Але краще почекати початку січня - будуть знижки на ті ж vw (у них прив'язка до курсу дол, а не євро). Також можна отримати доп знижку у вигляді спреду між курсом міжбанку (за яким авто рахують) та курсом готівки (як будете здавати дол). Наразі тут взагалі нуль дисконту получається, а в січні буде декілька %% (може бути:))
Softkpk 10.09.2025 15:19 пишет: Ок...прийшли до того що за 50 нове Аутбек форметор 3ка бмв Рав4 )))
Так мало ввідних) Тут можна і Старію від Хьонде порадити, навіть повнопривідна є трошки більш ніж за 50 Якщо бюджет просто 50 і прям ніяких вимог - то.. круто) В Ніссана на папері непоганий гібрид (правда, VC Turbo мотори прям дуже лошать в США, не знаю чи на гібриді такі самі). СуперБ нафарширований з повним приводом є. Кемрі гібрид Honda CR-V
sancho99 10.09.2025 15:54 пишет: Тайрон елеганс за 51-52 тис дол +- в бюджеті Виглядає цікавіше за кодіак + мотор 190 сил дизель Це якщо багажник потрібен
+ Terramar
звісно треба щоб був башажник і щоб не овоч на дорозі щоб міг спокійно по автобану 150-170 іхати і не надриватись щоб задні пасажири в спину ногами не давили )))
Якщо що то форментор сподобався але багажник там трохи замалий
sancho99 10.09.2025 15:54 пишет: Тайрон елеганс за 51-52 тис дол +- в бюджеті Виглядає цікавіше за кодіак + мотор 190 сил дизель Це якщо багажник потрібен
+ Terramar
звісно треба щоб був башажник і щоб не овоч на дорозі щоб міг спокійно по автобану 150-170 іхати і не надриватись щоб задні пасажири в спину ногами не давили )))
Якщо що то форментор сподобався але багажник там трохи замалий
Террамар - дизайн на любителя) + ціна там в євро, а крос курс впевнено рухається на 1.20+ І тільки бензин там