egorka 15.09.2025 11:26 пишет: згоден ну нормальний андроїд коштує як айфон, то мені краще айфон, для моїх потреб хватає з головою
Ми це вже давно знаємо
Але що там у айпонта зі штучним інтелектом? Вже перенесли на 2026 рік. Це фінал?
Сірі, на фоні інших систем - як людина з вадами розумового розвитку.
А в чому там трабл з ШІ? Ну в гуглі результати видає. Чат-ГПТ інсталюється. Бо зі всіх сторін говорять що щось не так, а я відстав від життя і не в курсі.
А в чому там трабл з ШІ? Ну в гуглі результати видає. Чат-ГПТ інсталюється. Бо зі всіх сторін говорять що щось не так, а я відстав від життя і не в курсі.
Видалення зображень - криве. Я цим регулярно користуюсь
Асистент кривий саме через свою структуру - він запрограмований на попередньо налаштовані відповіді, а не на генеративний ШІ.
Ну, а спроба щось добитись від сірі українською - хочу це побачити )
egorka 15.09.2025 11:26 пишет: згоден ну нормальний андроїд коштує як айфон, то мені краще айфон, для моїх потреб хватає з головою
Ми це вже давно знаємо
Але що там у айпонта зі штучним інтелектом? Вже перенесли на 2026 рік. Це фінал?
Сірі, на фоні інших систем - як людина з вадами розумового розвитку.
Ну от у мене піксель з можливостями ШІ які обходять навіть 16 серію іфонів. Так, піксель вміє прибрати руку з обличчя, айфон ні, але це не більше ніж погратись пару раз. Корпоративний копайлот працює однаково і на андроід, і на іос. А от чого дійсно не відняти в айфона, то це його енергоефектіивність, андроїд поки так не вміє, нажаль. Вище я наводив скріни.
Відповідаю як власнику Iphone 15 Pro Max Якщо не кортить лізти в параметри АКБ- залишитися на 15ProMax і оновлення 17 серії пропустити. Відмінності дуже малі. 17 ідеал для оновлення для власників 11,12,13,14 серії
UT4UEP 15.09.2025 14:06 пишет: Відповідаю як власнику Iphone 15 Pro Max Якщо не кортить лізти в параметри АКБ- залишитися на 15ProMax і оновлення 17 серії пропустити. Відмінності дуже малі. 17 ідеал для оновлення для власників 11,12,13,14 серії
Акб зараз повністю влаштовує, тут питання економічне, нові телефони зазвичай коштують одних і тих самих грошей, а от користовані з кожним роком падають в ціні, особливо коли батарейка стає меньше 80%. Попередній мій 13про мав 82% і у всіх магазинах, де я його хотів здати, ставили додатково -100$ до ціни за заміну батарейки. Тому я для себе вирішив, що не бажано опускатися нижче, краще продати і взяти свіжий. Хоча трьох річний цикл користування Айфоном мене влаштовує, аппарат технічно все витягує і проблем немає.
В ответ на: Жена для своей бухгалтерии просит калькулятор в моём телефоне.
В бухгалтерії не має звичайного калькулятора чи адмін заблокував доступ до штатного віндового калькулятора? Про глючність айфона можна більш детально, що саме глючить? Ну і Редмі за 200 баксів на разі це десь ближче до дна, навіть не уявляю з айфоном якого покоління його можна порівнювати.
Бухгалтерия мобильная всегда в пути с мобильными девайсами в качестве инструментов. И даже наконец-то усовершенствованный калькулятор в айфоне - полное говнище на фоне сяомищного. Про глючность. Как-то собирал даже скрины, писал в поддержку, потом задолбался донкихотить и забил болт. Яркие примеры кривости ПО и безопасности из моего опыта: потеря фото-видео файлов о дтп при переносе контента на новое устройство (от этого пострадал, а сколько возможно незамеченных потерь..) и вход в аккаунт предыдущего владельца после полного сброса устройства. За дно и редми можно сколько угодно рассуждать потому что всего 200 баксов наверное, но он абсолютно успешно справляеться со всеми задачами, а с некоторыми лучше айфона. 14-го про макса.
kraev 14.09.2025 13:05 пишет: по своему велению включает блютузы и вайфваи и цепляется без проса и в самый ненужный момент к девайсам
Можна трохи детальніше? Можливо у вас увімкнуті якісь специфічні налаштування? Чи ви взагалі з цим не розбиралися, та користуєтесь тим, що налаштував виробник і нічого під себе не змінюєте?
Ну вы же знаете что оно там не выключается полностью?). И это бузумно бесит. Про скорость поиска блютуз или вайфай девайсов вокруг когда надо я промолчу...
kraev 14.09.2025 13:05 пишет: Примерно с пятого айпонта параллельно юзаю андроид и ИОС. Обычно айфон донашиваю за женой, а андроид у меня в актуальном Redmi Pro. Который год уже апплодирую маркетологам яблока системно разводящих секту своих юзеров как лохов, которые ещё и сражаются за право отдать своё бабло за фикцию, изобретая виртуальные преимущества и унижая не членов секты яблоидов). Примерно одинаково глючные платформы же! Отличия лишь в том что андроид глючит условно бесплатно, а эпл на все ваши лишние бабки). Всё такое же корявое и косое, только юзеры как слепоглухонемые утверждают обратное. Как в секте тойоты). ГЫ: Жена для своей бухгалтерии просит калькулятор в моём телефоне. Файлы в телегу сливаем из андроида, потому что говнофон не справляется. Макросъёмка в андроиде за 200 баксов ощутимо лучше чем в 16...Который иногда чуть ли не улетает в мусорку от того что по своему велению включает блютузы и вайфваи и цепляется без проса и в самый ненужный момент к девайсам. Ну и многие другие трэши за оверпрайс. А эйрдроп с каких пор стал такой конченный?!: чтобы запустить передачу файла телефона тыкнуться нужно...
по перше дивлячись для яких задач потрібен телефон, ну і діло не в айфоні а екосистемі іос, в кого купа яблук то дуже зручно ну і який андроїд проживе 7/8 років без глюків підкажіть будь ласка
И экосистема смешная: пока писал пост выше принял звонок на одном яблоке, другие продолжали звенеть пока разговаривал... . Ну может конечно в среде секты это не баг а фича...)
kraev 14.09.2025 13:05 пишет: по своему велению включает блютузы и вайфваи и цепляется без проса и в самый ненужный момент к девайсам
Можна трохи детальніше? Можливо у вас увімкнуті якісь специфічні налаштування? Чи ви взагалі з цим не розбиралися, та користуєтесь тим, що налаштував виробник і нічого під себе не змінюєте?
Ну вы же знаете что оно там не выключается полностью?). И это бузумно бесит. Про скорость поиска блютуз или вайфай девайсов вокруг когда надо я промолчу...
Все там відключається. Просто ви не уважно читаєте, що телефон вам писав при початковому налаштуванні. Ну а якщо проґавили, то ось:
kraev 14.09.2025 13:05 пишет: Примерно с пятого айпонта параллельно юзаю андроид и ИОС. Обычно айфон донашиваю за женой, а андроид у меня в актуальном Redmi Pro. Который год уже апплодирую маркетологам яблока системно разводящих секту своих юзеров как лохов, которые ещё и сражаются за право отдать своё бабло за фикцию, изобретая виртуальные преимущества и унижая не членов секты яблоидов). Примерно одинаково глючные платформы же! Отличия лишь в том что андроид глючит условно бесплатно, а эпл на все ваши лишние бабки). Всё такое же корявое и косое, только юзеры как слепоглухонемые утверждают обратное. Как в секте тойоты). ГЫ: Жена для своей бухгалтерии просит калькулятор в моём телефоне. Файлы в телегу сливаем из андроида, потому что говнофон не справляется. Макросъёмка в андроиде за 200 баксов ощутимо лучше чем в 16...Который иногда чуть ли не улетает в мусорку от того что по своему велению включает блютузы и вайфваи и цепляется без проса и в самый ненужный момент к девайсам. Ну и многие другие трэши за оверпрайс. А эйрдроп с каких пор стал такой конченный?!: чтобы запустить передачу файла телефона тыкнуться нужно...
по перше дивлячись для яких задач потрібен телефон, ну і діло не в айфоні а екосистемі іос, в кого купа яблук то дуже зручно ну і який андроїд проживе 7/8 років без глюків підкажіть будь ласка
И экосистема смешная: пока писал пост выше принял звонок на одном яблоке, другие продолжали звенеть пока разговаривал... . Ну может конечно в среде секты это не баг а фича...)
дзвінок Ви прийняли на айфоні а який пристрій продовжував дзвонити?
Все там відключається. Просто ви не уважно читаєте, що телефон вам писав при початковому налаштуванні. Ну а якщо проґавили, то ось:
я ж айфон мав на увазі, а не андроід. Андроід вмикає та вимикає тільки коли власник забажає.
YSK 15.09.2025 13:16 пишет: Ну от у мене піксель з можливостями ШІ які обходять навіть 16 серію іфонів
за рік з пікселем не скористався ще жодного разу ШІ і навіть не знаю до яких завдань його можна прилаштувати. ШІ поки що тупо маркетинг.
Ну це знайомо - коли чогось немає в айпонті, то воно й непотрібно. А як тільки зявляється - то одразу ціле відро емейзінгів
Я ж використовую по роботі регулярно для обробки фото.
а айфон що не вміє обробляти фото? Просто цікаво, бо я не в курсі, але тільки що запитав у доньки у неї 16 про і по роботі теж обробляє багато фото то каже користується деякими додатками( фото повний телефон)
egorka 15.09.2025 20:26 пишет: а айфон що не вміє обробляти фото? Просто цікаво, бо я не в курсі, але тільки що запитав у доньки у неї 16 про і по роботі теж обробляє багато фото то каже користується деякими додатками( фото повний телефон)
egorka 15.09.2025 20:26 пишет: а айфон що не вміє обробляти фото? Просто цікаво, бо я не в курсі, але тільки що запитав у доньки у неї 16 про і по роботі теж обробляє багато фото то каже користується деякими додатками( фото повний телефон)
Частину речей воно не вміє або робить через дупу
ну я не знаю, вона якось це робить значить все виходить
Як вам iOS 26, особливо додаток камера? Загалом, як казала не пам'ятаю хто, мій шок в шокє. Останній апдейт 16 андроїда тепер має просто ідеальний вигляд, хоча, думаю незабаром і сюди добереться ота прозорість.