YSK 15.09.2025 23:46 пишет: Як вам iOS 26, особливо додаток камера? Загалом, як казала не пам'ятаю хто, мій шок в шокє. Останній апдейт 16 андроїда тепер має просто ідеальний вигляд, хоча, думаю незабаром і сюди добереться ота прозорість.
Невже додадуть ручні налаштування в камері? Чи то не потрібне?
kraev 16.09.2025 09:51 пишет: А що там з центру керування нарешті вже можна відразу перейти в налаштування телефону?
Хз, увечері гляну, навіть не задумувався ніколи. На андроїді можна, але я не користуюсь саме таким способом.
А я саме таким тільки і користуюсь - це абсолютно логічно та зручно. Вибішує відсутність такої можливості в ios.
Я тобі скажу така собі зручність якщо говорити про чистий андроїд на Пікселі. Потрібно двічі(бо на вкороченому центрі керування значок налаштувань відсутній) зробити свайп вниз щоб побачити той значок налаштувань.
YSK 15.09.2025 23:46 пишет: Як вам iOS 26, особливо додаток камера? Загалом, як казала не пам'ятаю хто, мій шок в шокє. Останній апдейт 16 андроїда тепер має просто ідеальний вигляд, хоча, думаю незабаром і сюди добереться ота прозорість.
Невже додадуть ручні налаштування в камері? Чи то не потрібне?
ні вони зробили кнопку якщо її вимкнути то воно каже що у вас брудна камера і треба протерти
добре що в мене вже неможливо поставити 26 вісь а цікаво а хтось на айпад ставив айпад іос 26 чи ні? Бо я щось боюся а часом не сподобається
Traveler 17.09.2025 11:14 пишет: Згадав про ще один "100% не потрібний" айфоноводам приклад застосування AI
В самсунг це є навіть в телефонах за 200Є
так це ж не від телефона, а від андроїда залежить. але згоден, навіть це мені не потрібно. що ще мені може запропонувати АІ?
Лайв-перевод разговора по телефону Но вообще суть даже не в этом, а в принципиальном поведении эпла и его обожателей. Сначала рассказывают, что вам это не нужно и все фигня, а потом спустя 10 лет вводят эту функцию и рассказывают какой же это на самом деле прорыв и эмейзинг
S23+ Розблокування по обличчю бажає найкращого. Сканер пальця вже разів 5 налаштовував. Якісь мікрофрізи в Ютубі, і Інстаграмм. Батарея 6 год екрану, після 10год у Айфона. Коли розблоковуєш по обличчю, щоб розрахуватися карткою, потрібно підтвердити сканером пальця. Поки, що розблокування обличчя прибрав, бо все рівно криво розблоковує. Автояскравість на Пікселі працювала краще, але можливо навчиться і буде краще.
Із плюсів, розмір телефону ближче до Айфона, не такий вузький і витягнутий як у китайців. 120Гц відчувається, бо вже звик на Пікселі к 90гц. Зв'язок норм, бо процесор Снап. Меню і налаштування більше подобаються, ніж на Пікселі. Вибирав між 15 плюс і Самсунгом.
Нонейм канал протестував Iphone AIR до його продажів в магазині за тиждень
Тім Кук зареєстрував левий акаунт в Ютубі і збирає вершки?
Але більш схоже на згенерований ШІ відосік, да й переглядів як кіт наплакав.
Це також ноунейм канал?
http://youtu.be/uQHID_kjVSM?si=iY_vhFB13GSz57mf Нагрівається сильно у вимогливих сценах користування, який сенс було ставити потужний процесор? Але якщо брати суто відповісти на дзвінок, месенджери і подивитись пошту, то доволі непоганий варіант, не лопата і автономність на хорошому рівні.
Але якщо брати суто відповісти на дзвінок, месенджери і подивитись пошту, то доволі непоганий варіант, не лопата і автономність на хорошому рівні.
Бо воно повний тухляк на фоні аналогічною за ідеєю гнусмаса
Кастрована одна камера, порівняно з двома камерами, одна з них повністю аналогічна топ моделі
6,5 проти 6,7
Акум 3,1 проти 3,9
як пишуть в коментах на ютубі в огляді айфон ейр, що мені не потрібні оті камери і я не блогер то для дзвінків і меседжів ейр підходить але не по такій ціни як зараз
Але якщо брати суто відповісти на дзвінок, месенджери і подивитись пошту, то доволі непоганий варіант, не лопата і автономність на хорошому рівні.
Кастрована одна камера, порівняно з двома камерами, одна з них повністю аналогічна топ моделі
6,5 проти 6,7
Акум 3,1 проти 3,9
як пишуть в коментах на ютубі в огляді айфон ейр, що мені не потрібні оті камери і я не блогер то для дзвінків і меседжів ейр підходить але не по такій ціни як зараз
ps а при чому тут самсунг зі своїм андроїдом айфони беруть заради іос бо у багатьох своя екосистема, в тебе начебто теж е айпад але він ну ніяк не сумісний з самсунгом
6,5 проти 6,7
Акум 3,1 проти 3,9
ps а при чому тут самсунг зі своїм андроїдом айфони беруть заради іос бо у багатьох своя екосистема, в тебе начебто теж е айпад але він ну ніяк не сумісний з самсунгом
Не розумію взагалі навіщо зараз мати окремо планшет, маючи нормальний телефон? Розумію електронну книгу, планшет ні. І от тут твоя теорія про екосистему розсипається на друзки.
Не розумію взагалі навіщо зараз мати окремо планшет, маючи нормальний телефон? Розумію електронну книгу, планшет ні. І от тут твоя теорія про екосистему розсипається на друзки.
ну мені наприклад в планшеті зручніше чим в телефоні, в телефоні вже не зручно бо так сказати зір вже трішки не той,ну і автоуа та інші форуми мені зручніше на планшеті читати та писати
ну мені наприклад в планшеті зручніше чим в телефоні, в телефоні вже не зручно бо так сказати зір вже трішки не той,ну і автоуа та інші форуми мені зручніше на планшеті читати та писати
, ну і планшет то так для прикладу, можна замінити на макбук, мені наприклад макбук не треба для моїх потреб айпад мене повністю влаштовує, айпадами користуюсь з 2012 року