Бо воно повний тухляк на фоні аналогічною за ідеєю гнусмаса
Кастрована одна камера, порівняно з двома камерами, одна з них повністю аналогічна топ моделі
6,5 проти 6,7
Акум 3,1 проти 3,9
як пишуть в коментах на ютубі в огляді айфон ейр, що мені не потрібні оті камери і я не блогер то для дзвінків і меседжів ейр підходить але не по такій ціни як зараз
ps а при чому тут самсунг зі своїм андроїдом айфони беруть заради іос бо у багатьох своя екосистема, в тебе начебто теж е айпад але він ну ніяк не сумісний з самсунгом
У мене екосистема: Google pixel + Mac Не відчуваю дискомфорту
як пишуть в коментах на ютубі в огляді айфон ейр, що мені не потрібні оті камери і я не блогер то для дзвінків і меседжів ейр підходить але не по такій ціни як зараз
ps а при чому тут самсунг зі своїм андроїдом айфони беруть заради іос бо у багатьох своя екосистема, в тебе начебто теж е айпад але він ну ніяк не сумісний з самсунгом
У мене екосистема: Google pixel + Mac Не відчуваю дискомфорту
я мав на увазі що е в айфоні то е наприклад в айпаді та інших пристроях яблучних
UA 19.09.2025 22:48 пишет: ну даєте-) в мене XS Max нормальний ще телефон (батарею міняв і все одно так собі тримає)
в мене ще XR 64 гіга , йому вже 7 років і батарейка ще 89 не міняв, мені вистачає з головою, бо в моїй голові не вкладається якось викинути близько 70000 тис за 17 про Макс який виглядає як китайся іграшка
UA 20.09.2025 16:23 пишет: в мене взагалі нема розуміння нафіга за телефон платити такі гроші якого б бренду він не був-)) ну 10 ну 20 тис грн-)) но не стільки ж-))
а уяви вони ще їх трощать ті блогери за такі гроші звичайно якщо Ти та інші багато людей то і не купляють за такі гроші а інші купляють бо хоче що б в нього в перший день продаж був новий айфон і по……. На ціну, зараз вже оглядів тьма хоч в продажу я ще не бачив де ті блогери їх беруть незнаю
Я от уже декілька поколінь айфонів придивляюся до усих цих блогерів-інфлюенсерів і впевняюся що те що вони кажуть коли намагаються в прогнози - шлак. Щоразу плач Ярославни - ну всьо, новий айфон гуано, дорого, та хто його купить і т д, а його купляють. Останній приклад - 16е - всі як один - та для кого воно та завтра Епл з ним буде банкрутом, а він вийшов - і чудово продається і на західних ринках (в Європі до 8-10% продажів був), у нас (маю купу знайомих які його купили, і сам купив). Чому так - може блогери в якійсь своїй бульбашці живуть із такими ж як вони або тіктокершами і вже далеко від світосприйняття менеджера Віри Петрівни чи стоматолога Васі, яким пофіг на 10 камер і скільки нанометрів процесор.
opexkiev 22.09.2025 11:52 пишет: Я от уже декілька поколінь айфонів придивляюся до усих цих блогерів-інфлюенсерів і впевняюся що те що вони кажуть коли намагаються в прогнози - шлак. Щоразу плач Ярославни - ну всьо, новий айфон гуано, дорого, та хто його купить і т д, а його купляють. Останній приклад - 16е - всі як один - та для кого воно та завтра Епл з ним буде банкрутом, а він вийшов - і чудово продається і на західних ринках (в Європі до 8-10% продажів був), у нас (маю купу знайомих які його купили, і сам купив).
Вони не враховують секту видресеруваних фанатів, які гребуть все, аби на ньому було погризене яблуко.
16е - кастроване непорозуміння на фоні старших братів. За схожою ціною 15-й краще.
Єлиний плюс 16е - це те, що нарешті відійшли від дизайну 2014 року.
В ответ на: 16е - кастроване непорозуміння на фоні старших братів. За схожою ціною 15-й краще.
Тобто, людина яка купляє 16е і не здогадується, що є 15 чи 16 звичайні?
Ну тупі, що поробиш! Не те що просунуті блогери-інфлюенсери! (половина з яких доречі уже 3+ роки віщає десь з Литви чи Канади і намагається вдавати українські реалії і стригти український рекламний ринок, бо мабуть литовський все таки не такий обширний )
16е - кастроване непорозуміння на фоні старших братів. За схожою ціною 15-й краще.
Цього вони у Самсунга набрались з його FE серіями
100%. При тому, Самсунг ще гірший варіант, бо в більшості випадків пропонує А серію в корпусі FЕ за цінник *2, і купляють.
Ну вот не надо уж прямо тут сказки рассказывать. В FE всегда прошлогодний Эксинос топовой серии. В S24FE Exynos 2400e в A56 Exynos 1580 первый так где-то на 60% быстрее. В FE есть беспроводная зарядка в А нет. А снимает 4k@30, FE 8K@30fps, 4K@30/60/120fps У меня А56 я знаю чего там нет по сравнению с S серией которой жена пользуется.