Traveler 10.10.2025 12:09 пишет: Цікаво. епл щось змінив у акумах, вони краще будуть жити?
Попросили продати 14 про. Акум 79%. У мене такого ж віку S22+ = 94%
це ти так накидуєш знову? чи дійсно не розумієш, що стан залежить від умов використання та зарядок? В мене 3 річному 13 міні 89%, на 7 річному Xr - 92%.
це ти так накидуєш знову? чи дійсно не розумієш, що стан залежить від умов використання та зарядок? В мене 3 річному 13 міні 89%, на 7 річному Xr - 92%.
В ответ на: Ще в червні власники Apple iPhone 14 Pro почали скаржитися на падіння місткості акумулятора. Після року використання смартфони втратили близько 10% ресурсу батареї – максимальна місткість досягає лише 90%.
My iPhone 14 Pro is down to 88% battery capacity after less than a year.
В ответ на: Ще в червні власники Apple iPhone 14 Pro почали скаржитися на падіння місткості акумулятора. Після року використання смартфони втратили близько 10% ресурсу батареї – максимальна місткість досягає лише 90%.
My iPhone 14 Pro is down to 88% battery capacity after less than a year.
14 про, 7 місяців
от там же куча прикладів, що нормально все з батареєю. Ми не знаємо, що там за режим використання та заряду. Якщо це не відповідає обіцяним параметрам, то ремонтуєш по гарантії ну давай ще згадаємо як самсунги вибухали
Traveler 10.10.2025 12:09 пишет: Цікаво. епл щось змінив у акумах, вони краще будуть жити?
Попросили продати 14 про. Акум 79%. У мене такого ж віку S22+ = 94%
в мене теж на XR 7 річному 89%, все залежить хто як використовує телефон, можна і за рік висадити до 89/90%
juiT 09.10.2025 18:59 пишет: Зайшов сьогодні. Штука євро, вважаю для старту продаж норм. Більше сподобався 17 аір. Єдиний мінус, батарейка малувата.
Камера лише 1, динамік лише .
Я бачив і читав. Камери мені однієї вище даху, для лічильників у дівчини є про макс. Ніколи не слухаю музику чи кіно через динаміки на телефоні, бо поважаю оточуючих.