Traveler 10.10.2025 12:09 пишет: Цікаво. епл щось змінив у акумах, вони краще будуть жити?
Попросили продати 14 про. Акум 79%. У мене такого ж віку S22+ = 94%
це ти так накидуєш знову? чи дійсно не розумієш, що стан залежить від умов використання та зарядок? В мене 3 річному 13 міні 89%, на 7 річному Xr - 92%.
це ти так накидуєш знову? чи дійсно не розумієш, що стан залежить від умов використання та зарядок? В мене 3 річному 13 міні 89%, на 7 річному Xr - 92%.
В ответ на: Ще в червні власники Apple iPhone 14 Pro почали скаржитися на падіння місткості акумулятора. Після року використання смартфони втратили близько 10% ресурсу батареї – максимальна місткість досягає лише 90%.
My iPhone 14 Pro is down to 88% battery capacity after less than a year.
В ответ на: Ще в червні власники Apple iPhone 14 Pro почали скаржитися на падіння місткості акумулятора. Після року використання смартфони втратили близько 10% ресурсу батареї – максимальна місткість досягає лише 90%.
14 про, 7 місяців
от там же куча прикладів, що нормально все з батареєю. Ми не знаємо, що там за режим використання та заряду. Якщо це не відповідає обіцяним параметрам, то ремонтуєш по гарантії ну давай ще згадаємо як самсунги вибухали
Traveler 10.10.2025 12:09 пишет: Цікаво. епл щось змінив у акумах, вони краще будуть жити?
Попросили продати 14 про. Акум 79%. У мене такого ж віку S22+ = 94%
в мене теж на XR 7 річному 89%, все залежить хто як використовує телефон, можна і за рік висадити до 89/90%
juiT 09.10.2025 18:59 пишет: Зайшов сьогодні. Штука євро, вважаю для старту продаж норм. Більше сподобався 17 аір. Єдиний мінус, батарейка малувата.
Камера лише 1, динамік лише .
Я бачив і читав. Камери мені однієї вище даху, для лічильників у дівчини є про макс. Ніколи не слухаю музику чи кіно через динаміки на телефоні, бо поважаю оточуючих.
Підкажіть, якщо Самсунг розблоковує телефон по обличчю, то навіщо потрібно ще розблоковувати відбитком пальця, коли сплачуєш через термінал? Чи в мене не правильно налаштовано? Взагалі, так по ідіотському працює, достав телефон, пройшло по обличчю, підносиш до терміналу, не спрацювало, просить відбиток пальця, перехватуєш телефон, щоб відскпнувати палець. Або достав телефон, розблокувала по обличчю, заходиш в банк через відбиток, і тільки тоді підносиш до термінала. В Пікселі з відбитком на тильній кришці телефону було набагато зручніше.
Пс. Це тільки в мене не завжди з першої секунди контакт з нфц проходить, потрібно єлозити телефоном по терміналу, трішки вище, трішки нижче, лівіше/правіше? Піксель як попало поклав, завжди спрацьовувало з першої секунди. Тут через раз-два танці з бубном.
14 про, 7 місяців
То Епл хоч має сміливість показати ємність тут і зараз. Загалом все залежить від умов використання. Декілька зарядок на день, бездротові і тд, все це вбиває батарею в любому телефоні. Колега доносив СЕ2 за 4 роки до 74%. При такому зносі батареї той апарат ще міг десь 2 години екрану показати, але вирубався на холоді. Поміняв батарею на нову оригінальну в оф сервісі, привіт хто казав, що оригінальних не існує, і збирається його експлуатувати до упора бо подобається компактність. У дружини зараз 13 має 80%, телефону 3 роки і 4 місяці, дискомфорту поки жодного.
juiT 15.10.2025 12:32 пишет: Підкажіть, якщо Самсунг розблоковує телефон по обличчю, то навіщо потрібно ще розблоковувати відбитком пальця, коли сплачуєш через термінал? Чи в мене не правильно налаштовано? Взагалі, так по ідіотському працює, достав телефон, пройшло по обличчю, підносиш до терміналу, не спрацювало, просить відбиток пальця, перехватуєш телефон, щоб відскпнувати палець. Або достав телефон, розблокувала по обличчю, заходиш в банк через відбиток, і тільки тоді підносиш до термінала. В Пікселі з відбитком на тильній кришці телефону було набагато зручніше.
Пс. Це тільки в мене не завжди з першої секунди контакт з нфц проходить, потрібно єлозити телефоном по терміналу, трішки вище, трішки нижче, лівіше/правіше? Піксель як попало поклав, завжди спрацьовувало з першої секунди. Тут через раз-два танці з бубном.
Сесурити. Настройки безопасности кошелька, разные методы разблокировки имеют разную степень доверия. Я фейсайди не использую в принципе, у меня только по пальцу разблокировка, так иногда при оплате уже разблокированный телефон требует еще раз подтвердить пальцем оплату с кошелька, если разблокировал за какое-то время до этого и телефон был активным без действий. Случается такое раз в три месяца потому хз по какому принципу оно там определяет.
От терминала зависит. В разливайке воды постоянно приходится елозить, при чем любым телефоном ))) По наблюдению, проблемы возникают с беспроводными терминалами.
Замінив, що на вторинного ринку багато смартфонів з'явилось 15 про макс, це вирішили оновитись на 17 серію? У вересні шукав 15 про макс, то вибір був дуже обмежений.
juiT 20.10.2025 22:45 пишет: Замінив, що на вторинного ринку багато смартфонів з'явилось 15 про макс, це вирішили оновитись на 17 серію? У вересні шукав 15 про макс, то вибір був дуже обмежений.
Цілком логічно. Апгрейд на наступне покоління не так помітний як через покоління.
juiT 20.10.2025 22:45 пишет: Замінив, що на вторинного ринку багато смартфонів з'явилось 15 про макс, це вирішили оновитись на 17 серію? У вересні шукав 15 про макс, то вибір був дуже обмежений.
де таке бачив? Де їх багато? Питав у товариша який працює в магазині де Ти брав 14 плюс то каже 15 про Макс практично не несуть , в гарному стані тільки один принесли і він забрав його собі
juiT 21.10.2025 20:11 пишет: Чого вони повинні падати, якщо 17про макс коштує як 2 б/у 15 про макс?
ну це зараз думаю пізніше впадуть трішки в ціні та я і не спішу не куди, знайомий зараз в Америці буде додому їхати в січні то можу там замовити що б привіз але не знаю е там б/в 15 про Макс неверлок треба запитати буде, 17 тих повні магазини і звісно дешевше чим у нас