Ага, не было ничего страшного, конечно. У меня тесть с тещей переболели так с осложнениями, что тебе бы такое "ничего страшного" на своей шкуре ощутить. Тесть в стационаре лежал неделю, потом когда тещу срубило - на концентраторе лежала и ощущения вкусоые попиердолило почти на год. Обычное ГРВИ, ага
Окремі епідемії грипу також викликали у людей подібні наслідки. І смертність в Україні від них була навіть більшою ніж від ковіду (як би не надували зацікавлені представники медичної галузі цю цифру). Я хворів на ковід двічі, дружина, син переніс безсимптомно. Я би не сказав що це були найскладніші захворювання у моєму житті.
Ну я за тебя очень рад с твоей семейной статистикой, а родители жены за 65+ лет ни разу с такой тяжестью течения "нестрашного" заболевания не сталкивались, хотя гриппом и ОРВИ в жизни болели явно больше, чем ты. Охуенно рассуждать об этом, когда тебя пронесло, чего уж там, пара человек в миллионной статистке, да?
Окремі епідемії грипу також викликали у людей подібні наслідки. І смертність в Україні від них була навіть більшою ніж від ковіду
Можна конкретніше які епідемії, і які були цифри смертності?
harald67 16.09.2025 12:41 пишет: (як би не надували зацікавлені представники медичної галузі цю цифру).
Це які саме, і вчому саме вони зацікавлені?
harald67 16.09.2025 12:41 пишет: Я хворів на ковід двічі, дружина, син переніс безсимптомно. Я би не сказав що це були найскладніші захворювання у моєму житті.
Типу це може про щось свідчити. Я 150 разів хворів на грип і нічого. А колега по астроклубу перехворів, і майже втратив зір.
свого часу робив 4 щеплення 2 навіть за кордоном із усіма міжнародними сертифікатами-базами цього року підчепив заразу десь за місяць до офіційного оголошення про нову форму ну перехворів та й шо?
кста - перший ковід у 2019 році також підхопив у січні-лютому ще до офіційного оголошення про ковід як такий...
kym 19.09.2025 00:10 пишет: свого часу робив 4 щеплення 2 навіть за кордоном із усіма міжнародними сертифікатами-базами цього року підчепив заразу десь за місяць до офіційного оголошення про нову форму ну перехворів та й шо?
кста - перший ковід у 2019 році також підхопив у січні-лютому ще до офіційного оголошення про ковід як такий...
Мій чоловік теж хворів до оголошення карантину. Ледве витягнули. Реально мало коні не двинув. Я вперше захворіла (діагностовано) у 2023. Я б навіть не знала, просто заставили тест зробити. Обидвоє маємо по три вакцинації на сьогодні. Далі не плануємо. Насправді просто трохи умови несприятливі. Не на часі.
kym 19.09.2025 00:10 пишет: свого часу робив 4 щеплення 2 навіть за кордоном із усіма міжнародними сертифікатами-базами цього року підчепив заразу десь за місяць до офіційного оголошення про нову форму ну перехворів та й шо?
Так вище ж я наводив офіційну інфу. Що мРНК вакцини погано захищають від зараження для нових штаммів, але ефективно захищають від ускладнень і важкого перебігу хвороби. Саме тому ми і вакцинуємось всією сім"єю.
За останні декілька років довели, що м-РНК вакцини неефективні проти сучасних штаммів Ковіда. Розвинені країни припиняють фінансувати їх розробку. Ніяких переваг вакцинованих людей перед невакцинованими не виявлено. Тому імунологи схиляються до того, що вакцінуватися зараз нічим і немає сенсу
У Німеччині є рекомендації вакцинувати тих, хто в зоні ризику. Вакциною пфайзер із занесенням до жовтої книжечки. Вакцинувався аж 7 раз з 2020 року, але буквально минулого тижня заловив свіже ковідло. Треба буде ревацінуватися восени гагагг
Так вище ж я наводив офіційну інфу. Що мРНК вакцини погано захищають від зараження для нових штаммів, але ефективно захищають від ускладнень і важкого перебігу хвороби. Саме тому ми і вакцинуємось всією сім"єю.
Виділив стандартне формулювання розробників і поширювачів будь якої вакцини, коли виявляється що ефект від неї дорівнює абсолютному нулю. Так само пишуть про вакцини від грипу і т.п. От маючи три вакцини пфайзером , на цьому тижні з понеділка перехворів ковідом утретє. Перебіг приблизно такий самий які і першого разу - ще до вакцинацій. Температура два дні вночі 37,0 вдень нормальна. Трохи покашляв і почхав, Вже одужав. Відмінність одна - на відміну від першого разу нюх не втрачав. Лікувався які і попередні рази: віскі.
В ответ на: перехворів ковідом утретє. Перебіг приблизно такий самий які і першого разу - ще до вакцинацій. Температура два дні вночі 37,0 вдень нормальна. Трохи покашляв і почхав, Вже одужав
А чому вирішив, що саме ковід? Приблизно так само перехворів, вважав, що грип легенький.
От маючи три вакцини пфайзером , на цьому тижні з понеділка перехворів ковідом утретє. Перебіг приблизно такий самий які і першого разу - ще до вакцинацій. Температура два дні вночі 37,0 вдень нормальна. Трохи покашляв і почхав, Вже одужав. Відмінність одна - на відміну від першого разу нюх не втрачав. Лікувався які і попередні рази: віскі.
А як визначали що Ковід? На картах таро? Чи таю тут "аргументи" і диву даюся, дорослі ж здається люди.
Виділив стандартне формулювання розробників і поширювачів будь якої вакцини, коли виявляється що ефект від неї дорівнює абсолютному нулю. Так само пишуть про вакцини від грипу і т.п.
А можна посилання де ще використовують це "стандартне формулювання розробників і поширювачів будь якої вакцини"? Чи знову власні фантазії?
писали что при нынешнем ковиде садился голос у меня в июле, при жаре было подобное - температура несколько ней, дикий насморк и потеря голоса про запахи не помню ибо итак нос был заложен при обычной простуде лично у меня температуры нет, наоборот падает до меньше 36
В ответ на: перехворів ковідом утретє. Перебіг приблизно такий самий які і першого разу - ще до вакцинацій. Температура два дні вночі 37,0 вдень нормальна. Трохи покашляв і почхав, Вже одужав
А чому вирішив, що саме ковід? Приблизно так само перехворів, вважав, що грип легенький.
Експрес тест зробив самостійно (ізраїльський здається).
harald67 26.09.2025 22:27 пишет: Лікувався які і попередні рази: віскі.
О, я теж легко хворів, і лікувався віскі. Але не вакцинувався. То може справа не в вакцинах? )
Я про це і кажу. Я і перший раз у легкій формі хворів, будучі невакцинованим, і другий та третій так само, хоча мав вже три вакцинації. А кум з кумою саме від вакцинації першою вакциною (модерна) майже три доби вдома конали.
harald67 27.09.2025 05:48 пишет: Я про це і кажу. Я і перший раз у легкій формі хворів, будучі невакцинованим, і другий та третій так само, хоча мав вже три вакцинації. А кум з кумою саме від вакцинації першою вакциною (модерна) майже три доби вдома конали.
Основна проблема в ому що ця інфа дає 0% інформації про дієвість чи недієвість вакцини. Це типу як я от перейшов дорогу на червоне світло, і мене не збила машина. Значить світлофори маячня,,, давайте всі переходити дорогу на червоне світло.
Сказати точно можна прооаналізувавши тільки десятки тисяч випадків, знаю чи точно що коли і при яких обставинах кому кололи. А ви чомусь намагаєтесь видати це за докази. Ну не хочете вакцинуватись, не вакцинуйтесь, але навіщо це видавати за докази чогось? Якась психологічна травма?
Експрес тест зробив самостійно (ізраїльський здається).