Лично для меня, ходовые качества и надежность всегда стояли намного выше, чем материалы.
плюсону, ще важливо не стільки "преміальність" цих матеріалів на вигляд, а ще й їх стійкість до зносу і спроможність витримати 5-7 років без втрати зовнішнього вигляду. Цікаво, як з цим у корейців, бо на вигляд дійсно непогано.
За 6 років і 80 тисяч пробігу, Таксон був як новий. Ні в двигун, ні в підвіску не лазили.
На Фокусе 1й ремонт был, как раз после 86 тыс - поменял шаровые. Что, при моей манере езды, совсем не удивительно. А вот по салону, за 10 лет владения, не возникло ни одного вопроса. В багажнике пластик таки был поцарапан, и не раз, но я часто в салоне тогда велик возил, и ящики с яблоками с дачи.
Дуже круте авто було, 2.0 дизель на повному приводі.
Ну, это, все таки, было авто попроще, чем нынешние, там нечему ломаться было. А корейские дизели, они как, и французские - почти легенда.
Поміняти його на ID.4 було надзвичайно тупим вибором.
100%
Але в ютюбі купа відео щодо перегріву коробок та питань по двигуну.
Так там и гибрид принципиально иной, чем в Тойоте и Форде. Лично для меня, ходовые качества и надежность всегда стояли намного выше, чем материалы. Тем более, что в Куге по материалам есть вопрос только по багажнику, салон точно ничем не хуже моего Гольфа.
Для мене так само. Тому Тусан відпадає. Там питання не в гібридній частині, а саме в коробці та двигуні
Комплектації плюс-мінус однакові, У РАВа в плюсі електричний багажник, задній підлокітник та бардачок для окулярів. Чи є сенс переплачувати за РАВ 3000 у.о.? В салоні такий РАВ 2025 року виходить 42000
Там ж мабуть буде менше ніж 3к? Тойота наче на номерах - а за Форд ще треба ПФ платити
Так, десь 2-2,5 куо вийде різниця
У меня, кстати, коллега летом менял свою Витару. Смотрел и на СХ-5, и на Кугу, и на RAV4. В итоге взял себе Кодьяк.
Комплектації плюс-мінус однакові, У РАВа в плюсі електричний багажник, задній підлокітник та бардачок для окулярів. Чи є сенс переплачувати за РАВ 3000 у.о.? В салоні такий РАВ 2025 року виходить 42000
Там ж мабуть буде менше ніж 3к? Тойота наче на номерах - а за Форд ще треба ПФ платити
А наступна комплекатція Форда, цікаво, скільки коштує і шо по плюшках? Тойота, до речі, на 30к.с потужніша Теж ніби непоганий пойнт
Що по гарантії в обох випадках?
У меня, кстати, коллега летом менял свою Витару. Смотрел и на СХ-5, и на Кугу, и на RAV4. В итоге взял себе Кодьяк.
Чому?) Як і чим обгрунтовував?
...
А наступна комплекатція Форда, цікаво, скільки коштує і шо по плюшках? Тойота, до речі, на 30к.с потужніша Теж ніби непоганий пойнт
Наступна комплектація буде 42000. Там в принципі є вже все. Але тоді при однаковій ціні однозначно РАВ. Форд попав в шорт ліст виключно як найдешевший справжній перевірений гібрид
На папері плюс-мінус однаково. Як в реальності на РАВі не вдалось перевірити , на Форді - питання. По фордівським офіціалам не однозначні відгуки.
Ось ще Форд, але вже у максималці. По салону та комплектації - дуже круто. По ціні, як простіша Тойота
Колеса 19" - ох и трясти его будет из-за неподрессоренных масс.
Кстати, из больших плюсов "Форда" - лобовуха с полным подогревом. У меня такая еще на "Фокусе" была, и на "Куге" тоже есть, реально крутая и удобная штука, против запотевания и обледенения.
По фордівським офіціалам не однозначні відгуки.
Я купил свою на "Виннере", съездил к ним один раз, чтобы привязать запасной брелок к сигналке, проклял все на свете, и вернулся к "Види", я у них по "Фокус", пока гарантия была, обслуживал. Вот к ним, у меня, лично, пока вопросов никаких. А "Виннер" - слишком занятые зажравшиеся снобы, не до клиентов им.
На папері плюс-мінус однаково. Як в реальності на РАВі не вдалось перевірити , на Форді - питання. По фордівським офіціалам не однозначні відгуки.
А терміни які? І на Тойоті я так розумію вже мінус рік?
Ось ще Форд, але вже у максималці. По салону та комплектації - дуже круто. По ціні, як простіша Тойота
Виглядає ззовні і в салоні краще Тойоти за туж саму ціну плюс повний привід. Там ще повно пляюшек-360 камери, хедап, нормальна поперекова підтримка, память сидінь, і скоріш завсе багато чого, чого немає РАВ4 в актів плюс комплектації. Треба тестити на 18 дисках.
Тільки хотів запитати, панове, як ви порівнюєте салон без прив'язки до комплектацій? От яскравий приклад. Ця синя СТ-шка вже значно цікавіше виглядає за попередні варіанти саме завдяки сидінням Ну і ще по комлектації там має бути все дуже ОК.
ПС. Колеса 18-ті, 60 профіль. Не повинно бути аж надто жорстко
ПС. Колеса 18-ті, 60 профіль. Не повинно бути аж надто жорстко
Может быть валкой. У меня 18 диски при 55м профиле - IMHO, оптимальное сочетание.
Ця синя СТ-шка вже значно цікавіше виглядає за попередні варіанти саме завдяки сидінням
а в СТ-ешкє не занижчена підвіска на додачу?
...
А терміни які? І на Тойоті я так розумію вже мінус рік?
Терміни купівлі? Ну щоб так горіло, то ні, але без машини вже третій тиждень трохи обмежує. Тойота 24 року і Форд 2024 року. 25 рік - це мінімум +2500 до вартості, а я вже і так усі бюджети розширив по максимуму. Для себе вирішив, що 40 000 - це стеля.
Терміни купівлі? Ну щоб так горіло, то ні, але без машини вже третій тиждень трохи обмежує. Тойота 24 року і Форд 2024 року. 25 рік - це мінімум +2500 до вартості, а я вже і так усі бюджети розширив по максимуму. Для себе вирішив, що 40 000 - це стеля.
Оця остання СТ дуже класна, до речі Якщо б на тестрайві все влаштувало - я б брав Але тойоту все одно вигідніше продаш за 5-8 років