на ріа є однорічні авта з пробігами до 20 тис, можна і ПФ не платити і зекономити ще відсотків до 10 від вартості нової...
Интересно, что сподвигает народ на продажу практически новых авто? Хотя, я сам продал "Джука" с пробегом в 17 тыс.
Тупо набридає)...зі свого досвіду, після 2-3-х років вже не озираєшся на свою улюблену автівку, коли лишається ії на паркінгу/гаражі, ще через рік, починаєш озиратися навкруги та замислюватися, яка буде моєю наступна тачка...в мене усі автівки мінялися на щось інше(тільки 2 октави були, одна за одною , 4-та та 5-та) через 4-5 років...реально, з часом, хотілося, чогось нового
Трохи брешу, 5-ту турбо-октаву продав бо масложор, але перед тим зробив ремонт по кулансу.
Тупо набридає)...зі свого досвіду, після 2-3-х років вже не озираєшся на свою улюблену автівку, коли лишається ії на паркінгу/гаражі, ще через рік, починаєш озиратися навкруги та замислюватися, яка буде моєю наступна тачка...в мене усі автівки мінялися на щось інше
Ну, это точно не мой случай. Обычно, у меня машины задерживались по 7-10 лет. Джук, как раз, был исключением, потому что, по факту, достался мне "по наследству". А сейчас вообще проблема - не из чего особо выбирать. Хотя, появились бы у нас "Гольфы" на механике - таки озаботился бы.
boyko_s 19.09.2025 12:26 пишет: Хотя, появились бы у нас "Гольфы" на механике - таки озаботился бы.
Звичайні Golf з двигуном 1.4 ? Чи GTI 2.0?
Та, хотя бы, обычный. Тут народ меня уже просветил, что в GTI не настолько комфортно по городу кататься. Но, IMHO, и 150 сил на "ручке", при массе в тонну триста - это более чем.
Після двох тижнів пошуків та роздумів, за вашої спільної участі та з допомогою нашого камрада Сергія (Kraev) у іншого форумчанина був придбаний РАВ4 Hybrid 2WD 2024 року з пробігом 14 тис. км в комплектації Lounge. Початковий бюджет був перевищений звичайно, але авто куплено по середині ринка. Поки вивчаю алгоритми роботи цифрової приборки та мультимедіа. Всім дякую за участь!
Dmitrik 24.09.2025 10:03 пишет: Після двох тижнів пошуків та роздумів, за вашої спільної участі та з допомогою нашого камрада Сергія (Kraev) у іншого форумчанина був придбаний РАВ4 Hybrid 2WD 2024 року з пробігом 14 тис. км в комплектації Lounge. Початковий бюджет був перевищений звичайно, але авто куплено по середині ринка. Поки вивчаю алгоритми роботи цифрової приборки та мультимедіа.
Вітаю, нехай тільки радує, служить довго та без пригод.
Дякую! По повному приводу та вищим комплектаціям пропозицій дуже мало. Але ті, що є одразу + 5 куо. до бюджету. А так, як у мене ніколи не було ні повного приводу, ні крутих систем безпеки, то я втрати не помічаю. А тут є багато систем, яких я не мав. Тому це апгрейд по-любому.
Dmitrik 24.09.2025 12:43 пишет: Дякую! По повному приводу та вищим комплектаціям пропозицій дуже мало. Але ті, що є одразу + 5 куо. до бюджету. А так, як у мене ніколи не було ні повного приводу, ні крутих систем безпеки, то я втрати не помічаю. А тут є багато систем, яких я не мав. Тому це апгрейд по-любому.
Ну, я, когда покупал Кугу, сознательно отказался от полного привода в пользу меньшей массы авто, лучшей динамики и меньшего расхода, а большинство активных систем безопасности считаю бесполезной, а местами и вредной, хренью. Так что, IMHO, в силе остается только замечание про свет. Но переплачивать за него 5к... Ну, я и 2к пожлобился, когда Гольф выбирал, и особо не страдаю.
boyko_s 24.09.2025 13:38 пишет: сознательно отказался от полного привода в пользу меньшей массы авто, лучшей динамики и меньшего расхода
именно у рава, если не ошибаюсь, полный привод наоборот, улучшает динамику, ибо там электромотор сзади, и, общая мощность машины выше. Плюс он как то худо-бедно подруливает в поворотах. Например, автоторможение назад, когда выезжаешь из "елочки" - а там пролетает самокат на скорости под 50 - абсолютно реальный сценарий.
boyko_s 24.09.2025 13:38 пишет: сознательно отказался от полного привода в пользу меньшей массы авто, лучшей динамики и меньшего расхода
именно у рава, если не ошибаюсь, полный привод наоборот, улучшает динамику, ибо там электромотор сзади, и, общая мощность машины выше. Плюс он как то худо-бедно подруливает в поворотах. Например, автоторможение назад, когда выезжаешь из "елочки" - а там пролетает самокат на скорости под 50 - абсолютно реальный сценарий.
в будь-якому авто де вага >1,5 тони а крутний момент >250 повний привод не буде зайвим незалежно від маршрутів
електрички трохи мухлюють роблячи привод на задню вісь, що хоч якось допомагає з прискоренням але це навіть не півміри
Тут спорить не буду, гибриды - таки отдельная планета со своей спецификой.
Вітаю! Логічний вибір і хороший варіант автомобіля, щоб їздити.
Щодо асистентів, то в лаунджі має бути набір Toyota Safety Sense чи як там воно. Плюс равчика, що навіть у комплектації Актив був уже хороший набір асистентів. Може і не найповніший, але хороший.