Замість Лански краще візьміть радіальну заточну систему. Наприклад, Kosim (найпростішу на магнітах) та для початку набір китайських алмазних гальванічних брусків і рубіновий брусок для доводки. Результат буде кращий і буде куди розвиватись, якщо затягне. Така Спайдерка і схожий Лански в мене вже багато років ( більше 15), але дійшов ) до радіальної системи з поворотним механізном і цілим набором різних брусків (оксид алюмінію, карбіт кремнію, ельборові і алмазні бруски). До речі, в даному наборі Спайдерко гарні керамічні бруски. Я їх і зараз використовую для правки, але на руках без основи.
Ось свіжезаточені вчора, чоловік віддав 450 грн за все окрім 2 позицій зліва:) Воно дійсно не стільки тупиться як таке, скільки починає вимагати частіше правити.
кут руками тримається? Так це звичайний брусок на 50 грн Чи нє?
Направляюча допомагає рукам прийняти правильний кут. Якщо бруском вмієшь точити під вірним кутом, то мабуть можна і бруском. Але в цьому виробі дуже все зручно. Зайшла тільки ця.
кут руками тримається? Так це звичайний брусок на 50 грн Чи нє?
Направляюча допомагає рукам прийняти правильний кут. Якщо бруском вмієшь точити під вірним кутом, то мабуть можна і бруском. Але в цьому виробі дуже все зручно. Зайшла тільки ця.
я руками точу іноді, коли ліниво, але так як на станку не виходить.