Про це мені вже не один раз розповідали . Підходять , та просять подзвонити . Сьогодні і до мене підійшов чєл., - Можна з вашого телефона подзвонити дружині ? Віє якимось шахрайством , бо зазвичай номера на пам'ять ніжто не пам'ятає . Так і не зрозумів що це таке . Хоча зараз можна просто охренівати від того що навкруги твориться
В ответ на: - На який останній номер ви телефонували?
Колись намагався відновити сімку, то вимагали три останніх номери. Так нічого і не вийшло, бо там був неприйнятий виклик з незнайомого номера, на який я перенабрав і, звісно, не пам'ятав. А маса інших номерів, названих мною, їх чомусь не переконала.
Vladimir_Y 22.09.2025 18:47 пишет: .... - Я загубив сімку, видайте мені нову. - На який останній номер ви телефонували? - Ось "номер моєї дружини" - Дякую, ось ваша нова сімка.
В мене номера персоналізовані, всі. Так СІМку ніхто не дасть. ))) Але цікаво, нащо просять.
ну, одного разу я вискочив з дитиною і без телефону, і виникла потреба дружину набрати. То було дуже ніяково просити батьків на майданчику набрати. Але я просив одразу через гучний звязок і з рук власника.
З дружиною працюємо в одній організації, але я виходжу раніше на роботу. Одного разу забув телефон вдома. Підійшов на зупинці до чоловіка і попросив зателефонувати дружині щоб забрала мій телефон. Видно було, що він трохи злякався і відмовив посилаючись, що в нього Київстар, а я просив набрати Водафон. Але це було років 10 назад. Всяке буває в житті.
Gavik 22.09.2025 16:22 пишет: з вашого телефона подзвонити
- Я загубив сімку, видайте мені нову. - На який останній номер ви телефонували? - Ось "номер моєї дружини" - Дякую, ось ваша нова сімка.
не спрацює. Треба декілька номерів, найчистіше використовуваних, там є алгоритм перевірки. Ще декілька питань
воно ніколи так не працювало, там така купа питань, включаючи тарифний план, що випадкова людина ніколи не зможе дізнатись. ну і навіть якщо, це їм все одно нічого не дасть, паролі автоматично не підтягуються
Ну от нашо вам той головняк? Я якось поїзді іхав з одним, він уже мекнув добре, телефон у нього сів, тоді ще павербанків і розеток в поїздах не було, попросив комусь позвонить, я відмазався якось, то він попросив у іншого попутчика. Так потім там весь вечір і всю ніч кореша якісь перезвонювали. Воно вам треба? Ще раз було років 10 тому хтось подзвонив представився слідаком з Одеси казав що мій номер у контактах з краденого телефона. Вияснилось що далекий знайомий купив з рук крадену мобілку. Короче, воно вам треба все це?
Справа в тому , що я працюю в районі Автовокзала , там торчків і подібної публіки овер дофіга Можуть підійти і сказати,- Можете дати трохи грошей Про цигарке , то краще взагалі там не курити і т.д. А про подзвонити з вашог телефона , мені дівчата з роботи теж розповідали Так , в тупу підходять ,- Можна подзвонити ... ? Коли відмовляються , то ще й незадоволено бурчать
Gavik 23.09.2025 09:51 пишет: Справа в тому , що я працюю в районі Автовокзала , там торчків і подібної публіки овер дофіга Можуть підійти і сказати,- Можете дати трохи грошей Про цигарке , то краще взагалі там не курити і т.д. А про подзвонити з вашог телефона , мені дівчата з роботи теж розповідали Так , в тупу підходять ,- Можна подзвонити ... ? Коли відмовляються , то ще й незадоволено бурчать
офігенчик, нашо Вам в історії викликів різні торчки і бариги. Бурчать - хай бурчать, у них життя таке що їх всі посилають.