В ответ на: назови пару гадюшников, будь ласка! а то бываю много где и везде есть свой шарм, даже на рогачевке, ой, Борщаговке!
Давай простіше, від того що є зараз в мене. Це ні фіга не ідеал, знімаю хату за кордоном, але більш менш (і ми сюди приїзжаємо вже на 4й "несезон"):
* приватний паркінг комплексу під домом, поставити дві машини на ізі * три поверхи - немає цих 25+ поверхових чуловейників і тисяч людей поруч * тихо, спокійно, цвірінькають пташки і все таке * поруч магази, є де погуляти мені, родині, окататися на роліках і т.д. * є достатня кількість людей для соціалізації мене, дітей * є природа (в моєму випадку море), але мене для Києва влаштує притомний парк нормальної площі без охуліарда людей в ньому * є необхідна інфраструктура в межах досяжності на авто без трафіку
От тепер твої пропозиції, що є з цього в Києві. Точніше, сікоко воно має коштувати
спочатку напиши звідки ти поїхав і скіко пеньонзів коштує помешкання яке ти описав і в якому так тобі затишно, а я поки доколю дрова і помию руки з скважини 120 метрів і подумаю, як відповісти.
В ответ на: спочатку напиши звідки ти поїхав і скіко пеньонзів коштує помешкання яке ти описав і в якому так тобі затишно
Виїхав з Бучі, приватний будинок
Хата зараз в місяць коштує штуку євро, 4 кімнати, велика кухня-вітальня
Але питання в тому, що з цього доступно в Києві і за яку ціну? Ми ж не міряємося, а просто обговорюємо чи є Києв гадюшником. Як на мене - так, якщо твій бюджет на житло не починається з, ну не знаю, тищ 300
batal 18.10.2025 17:43 пишет: * приватний паркінг комплексу під домом, поставити дві машини на ізі * три поверхи - немає цих 25+ поверхових чуловейників і тисяч людей поруч * тихо, спокійно, цвірінькають пташки і все таке * поруч магази, є де погуляти мені, родині, окататися на роліках і т.д. * є достатня кількість людей для соціалізації мене, дітей * є природа (в моєму випадку море), але мене для Києва влаштує притомний парк нормальної площі без охуліарда людей в ньому * є необхідна інфраструктура в межах досяжності на авто без трафіку
Ем, а чого саме з цього нема в будь-якій точці Біличів, Віника чи Троєщини? Чи, ще краще, Ірпеня?
В ответ на: Давай простіше, від того що є зараз в мене. Це ні фіга не ідеал, знімаю хату за кордоном, але більш менш (і ми сюди приїзжаємо вже на 4й "несезон"):
* приватний паркінг комплексу під домом, поставити дві машини на ізі * три поверхи - немає цих 25+ поверхових чуловейників і тисяч людей поруч * тихо, спокійно, цвірінькають пташки і все таке * поруч магази, є де погуляти мені, родині, окататися на роліках і т.д. * є достатня кількість людей для соціалізації мене, дітей * є природа (в моєму випадку море), але мене для Києва влаштує притомний парк нормальної площі без охуліарда людей в ньому * є необхідна інфраструктура в межах досяжності на авто без трафіку
От тепер твої пропозиції, що є з цього в Києві. Точніше, сікоко воно має коштувати
Все це так пафосно шо капець Борщага - Курбася . Цивільну придомову парковку навіть вже зробили ! Парків напроти - два цивільних , великих і класних . Магазини скрізь навколо . Немає навколо цих 25 + . Не треба все знецінювати і недооцінювати своєю крутізною і тисячою євро
В ответ на: назови пару гадюшников, будь ласка! а то бываю много где и везде есть свой шарм, даже на рогачевке, ой, Борщаговке!
Давай простіше, від того що є зараз в мене. Це ні фіга не ідеал, знімаю хату за кордоном, але більш менш (і ми сюди приїзжаємо вже на 4й "несезон"):
При бажанні є все, крім "тихо, спокійно". Давай фото/відео твого раю, зацінимо. В ідеалі - вид зі свого вікна.
Andrey-Mil 18.10.2025 19:27 пишет: ну, декому низькоетажна забудова (3-4 поверхи) заходить краще, ніж 25-поверхові монстри. Але у нас такого майже не будують.
В Ірпені наче будують. А в центрі Києва такого - скільки хочеш, майже весь центр таким і забудований. Ще в кінці 19 - на початку 20 століття
Казали ж природа, а де природа? Де соціалка в цьому житлі, де тут погуляти, що тут робити дітям? Ми ж про житло, а тут бачу просто малоетажні чуловєйникі, з вікна яких просто краще видно свою машину ) Ні кави випити, ні пива бахнути. Якесь воно нудне )
Tarasoff 18.10.2025 19:54 пишет: Казали ж природа, а де природа? Де соціалка в цьому житлі, де тут погуляти, що тут робити дітям? Ми ж про житло, а тут бачу просто малоетажні чуловєйникі, з вікна яких просто краще видно свою машину ) Ні кави випити, ні пива бахнути. Якесь воно нудне )
Andrey-Mil 18.10.2025 19:27 пишет: ну, декому низькоетажна забудова (3-4 поверхи) заходить краще, ніж 25-поверхові монстри.
І ліфт доступний не по талонах для всіх категорій, і на зборах ОСББ не треба гризти горло один одному.
В цих будинках є ліфт?
Є. Два (якщо не три) підземні поверхи - паркінги. І ліфт (до нижнього паркінга), навіть якшо там всього 4 поверхи над землею. Дружині дуже сподобалось.
А щодо природи - ми ж говоримо про "місто"? Багато природи в пересічному місті? Позняки? Березняки? Печерськ? Ну, окрім Ірпеня! В таких районах теж зелені достатньо.
Ми ж про житло, а не краєвиди. У мене теж парк через дорогу, але маленьких дітей самих туди не відпустиш, тобто то вже не житло, а інфраструктура міста. Ми про житло, про двір.
вот часто сталкиваюсь с эмигрантами, которые уехали очень давно, в памяти которых остались серые города, их преданной Родины (правда, Киев всегда был ярким и красивым городом) и они все по памяти начинают проецировать это на свою "успешную жизнь", не понимая, как всё изменилось.
Ну то поясни емігрантам, ЩО САМЕ так сильно змінилося, що Київ став "прекрасним містом" для життя.
Люди.. особливо за останні три з невеликим роки.. Які не поїхали, чи швидко повернулись... особливо на фоні тих, хто с..ався.. Що до вторгнення, що після..
Tarasoff 18.10.2025 20:19 пишет: Ми ж про житло, а не краєвиди. У мене теж парк через дорогу, але маленьких дітей самих туди не відпустиш, тобто то вже не житло, а інфраструктура міста. Ми про житло, про двір.
Закриті внутрішні дворики в такій забудові з дитячими майданчиками майже по дефолту (Варшава, якщо шо). І до дітей ближче, і гуляти - запросто.
І ліфт доступний не по талонах для всіх категорій, і на зборах ОСББ не треба гризти горло один одному.
В цих будинках є ліфт?
Є. Два (якщо не три) підземні поверхи - паркінги. І ліфт (до нижнього паркінга), навіть якшо там всього 4 поверхи над землею. Дружині дуже сподобалось.
А щодо природи - ми ж говоримо про "місто"? Багато природи в пересічному місті? Позняки? Березняки? Печерськ? Ну, окрім Ірпеня! В таких районах теж зелені достатньо.
Я багато бачив таких нових 3-5 поверхових будинків та жк у Польщі, але там немає в них підземних паркінгів і ліфтів, Щодо природи та зелені: Ну на ПОХ таки немає, але на Печерську зелені, парків, скверів багато.
Я багато бачив таких нових 3-5 поверхових будинків та жк у Польщі, але там немає в них підземних паркінгів і ліфтів, Щодо природи та зелені: Ну на ПОХ таки немає, але на Печерську зелені, парків, скверів багато.
моїм пощастило в такому пожити. Тепер є до чого прагнути. Навіть телєжка "ашанівська" була в паркінгу біля ліфта - підняти закупи в квартиру і повернути назад для загального користування.
Tarasoff 18.10.2025 20:19 пишет: Ми ж про житло, а не краєвиди.
Фото зроблене у досить хорошій якості за можливих умов. Воно відкривається, можна побачити деталі. Якщо скористатися повноцінним комп'ютером - все видно.
Ось позначив будинки аналогічні, це те що видно одразу, не розмито. Якихось особливих краєвидів на фото не побачиш, це відносно посередня місцевість.