Ekspert83 26.09.2025 10:32 пишет: Як справи саме по темі? ТС, що каже ЕЦ?
як раніше вже писав, поки без змін
igg 24.09.2025 11:29 пишет:
Тим часом, на два мої звернення(на сайті та у чат-бот з долученим відео) до "підтримки" ЕЦ, сьогодні з ранку двічі зателефонували суворі епіцентрівські дівчата;) та запевнили, що все буде добре, обіцяли, що повернуть кошти...впродовж 7 днів...
сподіваюся, що "ложечки повернуть"... але "осадочєк" вже залишився
от читаю, сердобольних захисників епіцентрівської недологістики...та й думаю, може треба вибачитися, що так наїхав на "немакомуробити" за такої дрібниці ...вони, до речі, навіть не намагалися вибачатися ...мабуть таки, це в них звичайні трудові будні. А я таки більше в такі ігри не граю
IMHO доставка у відділення і поштомат НП різні служби(навіть коли поштомат поруч чи прямо у відділенні).
А до ТС - камеру бажано вмикати до початку спілкування з поштоматом(там всередині взагалі може бути пусто). Навчання може(нажаль) бути платним(нервами\грошима).
Стосовно випадку автора теми - скоріше за все питання буде вирішене, але протягом тижня-двох. В мене були випадки і некомплекту замовлення і навіть інших (не моїх) замовлень у чарунці. Це ще співпало з хакерською атакою на них, то відновлювали бази і вирішували питання вони тоді трохи довгенько, більше місяця. Але у результаті все було знайдено, повернено, довідправлене. Треба почекати. Проблема поштомата Епіцентра - товар вважається автоматично отриманим як тільки відкривається комірка. У НП наприклад при цьому є функція підтвердження отримання товару. Хоча особисто у мене склалося враження що Епіцентр трохи скурвився по якості надання послуг останній рік. Наприклад, останне замовлення яке робив в ньому - чотири позиції, передоплата, доставка в поштомат. При замовленні на сайті все було норм - в наявності, готовності відправки і т.д. Замовив, оплатив. Телефонує дівчина з підтримки: ви залишили замовлення на чотири позиції, ми це замовлення розбили на три окремих замовлення тому що різні склади, але однієї позиції немає. Отже ми вимушені скасувати загальне замовлення, гроші вам повернуться протягом трьох діб, а ви окремо оплатіть ще два замовлення на ті позиції що є в наявності... При чому пояснює це мені трохи плутаючись, невпевнено і не дуже зрозуміло. WTF? Нащо мені розповідати про особливості їх логістики (розділення одного замовлення на три) і про різні склади? Мені як кінцевому споживачу не дуже цікаво звідки, чим і як буде доставлений товар. Головне щоб це було в точку призначення і вчасно.
Але все одно їх поштоматами периодічно користуюсь, бо всі магазини від мене не дуже близько і буваю я там не часто.
igg 26.09.2025 12:24 пишет: А я таки більше в такі ігри не граю
Отличная новость, нам будет больше ячеек в почтоматах
Розумієш в чому справа... Давай розглянемо ситуацію не з фарбою, а чимось більш важливим і трохи дорожчим.
Наприклад на понеділок ми ставимо машину на заміну підшипників ступиць по 1500грн/штука з розрахунку поки розберемо в поштомат приїде посилка з підшипниками. Машина розібрана, а підшипник приїхав один. Тепер ситуація виникає, що треба знайти ще підшипник, знайти на нього гроші, і ще погнати кур'єра його привезти. Тобто окрім незручностей, ще виникають витрати. Натомість ми отримаємо свої гроші тільки за підшипник десь мабуть за тиждень та стандартне вибачте.
Тому я сказав - на мені ці "зручності". Або самовивіз ,або наложка на НП. Приїхав некомплект, я просто не забираю посилку і нічого не плачу.
А якщо монетизувати вс ті вибачте - я-б мабуть нову машину вже-б купив.
igg 26.09.2025 12:24 пишет: А я таки більше в такі ігри не граю
Отличная новость, нам будет больше ячеек в почтоматах
Розумієш в чому справа... Давай розглянемо ситуацію не з фарбою, а чимось більш важливим і трохи дорожчим.
Наприклад на понеділок ми ставимо машину на заміну підшипників ступиць по 1500грн/штука з розрахунку поки розберемо в поштомат приїде посилка з підшипниками. Машина розібрана, а підшипник приїхав один. Тепер ситуація виникає, що треба знайти ще підшипник, знайти на нього гроші, і ще погнати кур'єра його привезти. Тобто окрім незручностей, ще виникають витрати. Натомість ми отримаємо свої гроші тільки за підшипник десь мабуть за тиждень та стандартне вибачте.
Тому я сказав - на мені ці "зручності". Або самовивіз ,або наложка на НП. Приїхав некомплект, я просто не забираю посилку і нічого не плачу.
А якщо монетизувати вс ті вибачте - я-б мабуть нову машину вже-б купив.
Ну, тут надо немного понимать, что если тебе надо СРОЧНО НА ВЧЕРА, то надо ехать и искать где он физически есть, а не ждать пока тебе его доставят через почтомат, в отделение или курьером (который может попасть в ДТП, например, и что?). Я сильно ленивый, чтоб куда-то ехать, потому я свои покупки через доставку планирую наперед. Если мне надо прям вот сейчас, тогда да приходится брать телефон в руки и обзванивать всех, у кого оно есть в магазине, чтоб я приехал и забрал. У меня так было с розеткой: раньше всегда четко день в день привозили в точку выдачи, потом начали задерживать, 3 заказа подряд у меня приехали с задержкой, мне это надоело и я начал заказывать все на день-два раньше, а забираю позже Если они не могут привезти вовремя, ок, пусть 2-3 дня оно у них в точке выдачи валяется теперь )))
Бывает. Мне когда то так привёз товар с маслобазы - курьер НП. Они ж его не дают осматривать, подписи никакие не ставишь. Через порог ткнули коробку, и досвиданья. Распечатал, минус 3 бутылки трансмисионного масла. Позвонил на маслобазу, обьяснил, на следующий день уже ихний курьер привёз недостающие бутылки.
Вибачте, не по темі висловлюсь, але підгоріло. От один випадок негативний з комерційною структурою, яких є вибір - і вже висновки категоричні, несприйняття, ..... А як я маю ставитись до держави, вимушено по роботі двадцять років на власній шкірі безпосередньо відчуваючи, як наділені владою представники якої, митники, екологи, пожежники..., цілеспрямовано та системно, зухвало та безкарно функціонували виключно задля власного матеріального добробуту?
Чи вважаєте це цілеспрямована політика від власників Епіцентру, змінилася у 2025 - не просто заробляти перепродажем товару, а ворувати в клієнтів? Нова бізнес-модель?
Скоріше людський фактор. Крадуть співробітники епіка. Мій сусід працовав у епіку на Братиславській, так розповідав, що є там у них співробітник, який може взяти зі складу пляшку якогось дорогого алкоголю і випити прямо там або за обідом. Всі про це знають, але ніяких мір до нього не застосовуть. А у зв'язку з нехваткою кадрів навантаження на співробітників збільшують не збільшуючи зарплати.
Чи вважаєте це цілеспрямована політика від власників Епіцентру, змінилася у 2025 - не просто заробляти перепродажем товару, а ворувати в клієнтів? Нова бізнес-модель?
Скоріше людський фактор. Крадуть співробітники епіка. Мій сусід працовав у епіку на Братиславській, так розповідав, що є там у них співробітник, який може взяти зі складу пляшку якогось дорогого алкоголю і випити прямо там або за обідом. Всі про це знають, але ніяких мір до нього не застосовуть. А у зв'язку з нехваткою кадрів навантаження на співробітників збільшують не збільшуючи зарплати.
Якщо чесно, відразу ж, саме портрет такого "співробітника" виник у моїй уяві Але, доволі очікувано, деякі палкі заступники за недологістику ЕЦ мають іншу уяву/досвід та закидали мене капцями , мовляв гіпертрофую проблему і всьо такоє, особливо доставило отаке :
GreenMile 24.09.2025 21:25 пишет: Так, а в чем, собсвтенно, "кидок" "ошук"? Упаковщик ошибся, ты, наверное, в жизни ни разу ж не ошибался и не лажал, что прям такой пост выкатил, при том, что Эпик не отказался решать ситуацию и даже пообещал бабло вернуть? Трагедия за подвешенные 500 грн на 7 дней, прямо интересно, как вы в этом мире живете вообще и как реагируете на более серьезные удары судьбы
...Мало не розчулився, скупою сльозою, Але вони мене не переконали, лишаюся зі своєю думкою про ЕЦ(з їх упаковщікамі, нічто чєловєчєскоє которим не чуждо ) та його сервіси: що не можеш серти - не муч дупу!... Якого біса, через недолугого пакувальника чи ще когос, комусь це стане ь, хто за це відповідає матеріально), я маю очікувати на свої 500+ грн(для когось може - дрібнота, а для пенсіонера із середньостатистичним розміром пенсії, таки відчутно, таке саме може трапитися із замовленням на суму 5/10/20к...), більше півмісяця
Бо маю не аби який досвід купівель+доставок та маю із чим порівняти, але у епіцентрі(особливо онлайн-магаз)... ну, дуже некваліфікований менеджмент та логістика загалом.
Головна думка мого стартового посту (визнаю, місцями трохи емоційного ) була не у поплакатися про "кидок" як такий, а констатувати, що доставка у поштомати е.ц. та передоплата, а не післяплата - то є величезна зона ризику!!!. Можливо, цей негативний досвід комусь буде корисний, мені вже точно
PS. А "бабло", таки повернули, але...не за 7 (як "пообєщалі") днів, а за 16... й це при тому, що довелося декілька разів їм наполегливо нагадувати про їх обіцянку. Жодних слів підтримки/заспокоєння/вибачень від їх "підтримки" не почув. Рутина
Попалась на очі тема і я раптом згадав про свою повернуту посилку з поштомату Епіка. Перевірив баланс карти, зарахування не було. На гарячій лінії сказали, що дійсно не перераховували. ХЗ чого. Обіцяли розібратися З 18 вересня. Я вже геть забув, а тут... Дякую. Гарна тема.
Нагадує тему про Розетку Козли, уроди, хапуги, ... 150 раз відписувався, що не буду в них нічого більше купляти - тепер точно не буду
в мене, так склалося, на фоні довбаного сабжу, до продажів, логістики, підтримки розетки майже нуль претензій, хоча обсяг покупок більший у рази, ніж ец от навіть не можу згадати якихось траблів, що із доставкою, що з поверненнями - з мого багаторічного досвіду, в розетки все на декілька рівнів професійніше.
Ревизор 10.10.2025 15:28 пишет: Попалась на очі тема і я раптом згадав про свою повернуту посилку з поштомату Епіка. Перевірив баланс карти, зарахування не було. На гарячій лінії сказали, що дійсно не перераховували. ХЗ чого. Обіцяли розібратися З 18 вересня. Я вже геть забув, а тут... Дякую. Гарна тема.
людський фактор їм краще не телефонувати, а оформити звернення(на сайті або через бот), так воно не забудеться, бо автоматично надається № звернення й все таке...хоча у моєму випадку це не допомогло, мусив оформляти повторне звернення, щоби "не забули"