Хтось купував-використовував ? Варто купувати в машину чи просто дорога іграшка ? Поглядаю на Proove Pump Assistant Pro 120W 7500mAh , якйм може качати як від акума, так і від прикурювача.
S.T.A.L.K.E.R 25.09.2025 01:25 пишет: Хтось купував-використовував ? Варто купувати в машину чи просто дорога іграшка ? Поглядаю на Proove Pump Assistant Pro 120W 7500mAh , якйм може качати як від акума, так і від прикурювача.
в мене якийсь є китайський, дуже зручно для підкачки. По перше не треба бігати з проводами навколо авто, по друге там є режим відсічки, що дуже зручно, не треба за манометром слідкувати. Тобто штука корисна і компактніша, ніж звичайний. Скільки проживе акум не відомо
Було пару різних, і дорого і дешеве. Ну таке. Як іграшка, гарне і приємне, свою функцію виконує. Щось підкачати, коли від авто далеко - взагалі супер. Але коли треба терміново незаплановано накачати, а компресор розряджений - то просто біда. Вожу в авто звичайний компресор, з крокодилами, в тому нічому розряджатися.
На всяк випадок в мене від крокодилів ураган потужний а так ще купив компресор прокрафт акумуляторний, то недавно десь спіймав саморіза, то компресором акумуляторним накачав з нуля до 2,7 приблизно за 4 хвилини і мені порадили замість шнура отакі саморізи клейові як на фото з Алі замовляв то гарна штука, саморіз викрутив цей саморіз вкрутив то вже катаюсь другу неділю нічого не спускає а оті маленькі компресори були на Алі по 7 чи 8 $ то хлопці брали кажуть для підкачки норм
Вже декілька років використовую Baseus Mini (брав на Алі). Свідомо брав не акумуляторний, а саме від прикурювача через те, що у всіх девайсах з часом може бути деградація акк (насос постійно в авто літо (спека) / зима (мороз)). А вело ним качаю від блюєтті )
S.T.A.L.K.E.R 25.09.2025 01:25 пишет: Хтось купував-використовував ? Варто купувати в машину чи просто дорога іграшка ? Поглядаю на Proove Pump Assistant Pro 120W 7500mAh , якйм може качати як від акума, так і від прикурювача.
Юзаю вже другий. У першому за рік користування (два рази на тиждень підкачую два колеси, маю проблеми з дисками ) вмер датчик тиску. Але аккум в ньому ще живий. Залишати в машині взимку не можна, на морозі падає ємність батареї, тому таскав з собою. Накачати колесо з нуля напевно не зможе - вже після пару хвилин користування сильно гріється. А пару хвилин це саме підкачати одне колесо з 2,0 до 2,5. Тому (у моєму окремому кейсі) девайс дуже зручний і тому купив другий (на Алі за 700,00 грн.). Але в багажнику все одно є звичайний компресор від прикурювача
Цікаво, з нуля колесо накачає? 7500 небагато
7500 для компресора - це овердофіга. Якщо колесо не спускає, то накачає з нуля і не одне.
Цікаво, з нуля колесо накачає? 7500 небагато
7500 для компресора - це овердофіга. Якщо колесо не спускає, то накачає з нуля і не одне.
Значить я погорячився - купив нещодавно на амазоні для батька компресор 20000 mah ))). Подумав, може йому ще лодку інколи накачати захочеться.
egorka 25.09.2025 09:25 пишет: компресор прокрафт акумуляторний, то недавно десь спіймав саморіза, то компресором акумуляторним накачав з нуля до 2,7 приблизно за 4 хвилини
egorka 25.09.2025 09:25 пишет: компресор прокрафт акумуляторний, то недавно десь спіймав саморіза, то компресором акумуляторним накачав з нуля до 2,7 приблизно за 4 хвилини
а як взагалі враження від компресора прокрафт?
в мене, вже пару років у користуванні такий , тільки позитив...підкачую шини на авто, вело, тачки та мотоблоку на дачі...з нуля автоколесо не доводилося, але думаю взагалі не проблема, маючи декілька акумів у господарстві. Був ураган(з крокодилами), поміняв на цей...значно зручніше й швидше, коли без дротів
в мене, вже пару років у користуванні такий , тільки позитив...підкачую шини на авто, вело, тачки та мотоблоку на дачі...з нуля автоколесо не доводилося, але думаю взагалі не проблема, маючи декілька акумів у господарстві. Був ураган(з крокодилами), поміняв на цей...значно зручніше й швидше, коли без дротів
а от якщо продути літній водопровод чи газонний полив на зиму зможе?
Є дешевий з Китаю за 20 у.о. качав колесо 15" з нуля до 2.0, одна поділка з індикатору акб пішла. Манометр показує досить точно.
Перед користуванням я його розібрав та подивився шож там у середині... цилінд, поршень та коліщатка пластик, на скільки його вистачить хз. Одразу замінив 3 акб з 2000 на 2800 мА. Виходить було 22 Ватт, стало 31 Ватт.
Думаю 2 колеса точно накачає з 0 до 2.0, але ресурс дуже під сумнівом. Той компрессор шо від клем, теж не ідеальний, 19" підкачую до 2.5, так на 4 колесі він як праска, може вийти з ладу в любий момент.
harald67 25.09.2025 17:17 пишет: А хто що скаже за отаке "звірятко"? Як вважаєте, чи має сенс? Hoco QS 2
В мене подібний, з Алі, фірма не відома. Пускає, качає. Для підкачки вистачить. Щоб накачати 4 колеса.... а де в дорозі 4 колеса спустять? Одно, ну два. Далі шиномонтаж, не треба очікувати від такого девайся промислового призначення.
Головне - щоб заряд був. Був Базеус, здох, рік не заряджав.
harald67 25.09.2025 17:17 пишет: А хто що скаже за отаке "звірятко"? Як вважаєте, чи має сенс? Hoco QS 2
В мене подібний, з Алі, фірма не відома. Пускає, качає. Для підкачки вистачить. Щоб накачати 4 колеса.... а де в дорозі 4 колеса спустять? Одно, ну два. Далі шиномонтаж, не треба очікувати від такого девайся промислового призначення.
Я просто хочу для себе зрозуміти, чи є у такому девайсі сенс, чи простіше окремі придбати. Бо 8800 ємність для павербанку якби і замало, а бустер не такий вже і витребуваний агрегат, тим більше як пишуть, що взимку тримати його в автівці, що стоїть на вулиці, сенсу немає - іздохне. Повербанк і так є в наявності.
Я просто хочу для себе зрозуміти, чи є у такому девайсі сенс, чи простіше окремі придбати. Бо 8800 ємність для павербанку якби і замало, а бустер не такий вже і витребуваний агрегат, тим більше як пишуть, що взимку тримати його в автівці, що стоїть на вулиці, сенсу немає - іздохне. Повербанк і так є в наявності.
Павербанк - це побочка, як і ліхтар. Він взагалі не потрібен, в авто ї прикурювач. Бустер наче не потрібен, але один раз акк здох в Криму перед виїздом додому, інший - на польському кордоні на мосту. Це давно було. Ну і взимку пару разів, це вже 1-3 років тому. Плюс декілька разів запускав двигуни не собі, знайомим. Бустер десь 1500 грн, дроти для запуску 500. На Алі бустер з компресором - 1600-1800.
чи є у такому девайсі сенс, чи простіше окремі придбати
IMHO немає. У кишені все одно носити не будеш, валятимиться у авто - здохне батарея. Отже "нормальний" компресор (можливо 12\220) у машину і бустер(від нього можна і авто завести і компресор колесо накачати і додому забрати коли для батареї холодно\жарко)
вмикнув виставив скільки качати в вперед але я тільки три раз вмикав
harald67 26.09.2025 09:44 пишет: .. як пишуть, що взимку тримати його в автівці, що стоїть на вулиці, сенсу немає - іздохне..
Весна-Літо-Осінь - заряд буде тримати. А на зиму - в багажнику є прикурювач. Можна на постійно під'єднати кабель, і завжди буде заряджений на 100%. Навіть якщо ніч холодна, трошки втратить ємність, наступного дня під час руху підзарядиться. Як варіант ?